Şimdi Ara

Ben Bir Ninja Olmak İstiyorum !! SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

Orijinalden alıntı: doruk91

kage bunshin no jutsu

Hinata-chan bende naruto izliyordum bayadır bıraktım çok severdim o karakteri Keşke öle yakınlarımız olsaydı ama bu karanlık dünyaya barışı huzuru getirmek benim görevim

Aynen hocam bende 175.bölümdeyim
  • Kimse de dememişki ninjutsu taijutsu boş,direk genjutsu öğren sonra Obito'nun yolundan git dünyayı değiştir ama ondan önce mangekyou sharingan açman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Kimse de dememişki ninjutsu taijutsu boş,direk genjutsu öğren sonra Obito'nun yolundan git dünyayı değiştir ama ondan önce mangekyou sharingan açman lazım

Zaten bende kendi nefretimi dünyaya salmak istemiyorum o yüzden o karanlık yollardan geçmeyeceğim , Naruto edasıyla barış huzuru getirmek istiyorum teşekkürler..
  • Obito da nefret için yapmadı ki, insanlığın geri kalanının kendisi gibi acı çekmemesi için yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Obito da nefret için yapmadı ki, insanlığın geri kalanının kendisi gibi acı çekmemesi için yaptı.

İnsanlığın geri kalanının canını alarak mı yapmaya çalıştı insanları sahte bir genjutsuyla kandırarak mı haha güldürmeyin hocam adalet huzur ve barışı getirecek keskin kılıçlar biziz @Dragon Slayer.
  • anime izlemeyi acilen bırakmalısın
  • kendini öldürebilir misin rica etsem ? dünyaya barış huzur getirecekmiş hemde böyle şiddet uygulayarak ha ? neye göre adaletse , sinirlensen millete daha çok zararın dokunur. boks a ilaveten bu tarz tüm dövüş sporlarına ceza i yaptırım uygulanmalı zaten ( kendini savunana değil önüne geleni dövmeye çalışana sonra böyle batman havasına giriyorlar kendi kendilerine )
  • Animeyi azalt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyalıyobazimam

Animeyi azalt

İzlemiyorum ki kardeşim
  • Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1593865

Pencereyi kapa ?

• xd
     Ben Bir Ninja Olmak İstiyorum !! SS'Lİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durna07 -- 30 Ağustos 2015; 23:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1593865

Pencereyi kapa ?

Teşekkürler Hocam Birdahakine daha dikkatli olurum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.