Şimdi Ara

ben bir leptop aldm ama hata yaptım galiba lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler. Ben bu gün itibari ile internet üzerinden linkteki dell marka leptobu aldım. Üzerinde işletim sistemi olmayarak elime ulaştı. Ben işletim sistemi olarak windows7 64 bit ultimate kurdum.İçinden herhangi bir driver cd si çıkmadığı için driver linkindeki dell in sitesinden 31 adet linki indirdim ve hepsini kurdum . Restart yaptıgımda disklerde tutarlılık var dedi gözden geçirdi ve bilgisayar açılmadı. Onarım geldı oda onaramadı. İkinci formatı attım format atıldı daha ilk açılışda disklerde tutarlılık var dedi ama şuan sistem açıldı . Ben bu linkteki hangi driverleri yüklemeliyim lütfen yardımcı olun. Rica ediyorum.

Bilgisayarın linki.
    http://www.sadecenotebook.com/Dell-Inspiron-5110-B43F45-Core-i5-2430-4GB-500GB-156-VGA-1,PR-46379.html

Driverların linki:
    http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W764&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=FHHTBR1&SystemID=inspiron_N5110&hidos=WV64&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False

Hangilerini yükleyeceğim disklerde neden tutarlılık oluyor . Yardımlarınızı bekliyorum . sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahtemp4 -- 3 Kasım 2011; 16:10:06 >

• merhaba
    bu verdiğin linkteki tüm driverleri yüklediysen sanırım 8 tane network 2 ekran kartı falan yükledin (eğer yanlış anlamadıysam)
    ve bunlar sistemde çakıştı
    cihazla birlikte gelen kitapçıkta laptopun üstündeki tüm driverlerin listesi vardır bence onları bulup yüklemelisin (tam adına göre)

ayrıca win 7 çoğu driverı tanır aygıt özelliklerinden yüklenmeyen device ları görüp onları yüklemen yeterli
    örneğin ekran kartını yüklememişse win 7 sen siteden sadece ekranı indir ve kur
    daha verimli çalışacaktır
  • win 7 sadece sesi yükledi ordada kafam karıştı her bilgisayara sorunsuz driver yükleyen buna yüklemedi . bende amaçsızca birsürü driver kurdum sanırım sorun ordan kaynaklandı kullanım klavuzu driver listesini araştıracağım şimdi teşekkürler.
    kaç tane olduğuna aygıt yöneticisi/görüntü bağdaştırıcıları'ndan bakabilirsiniz

Eğer sizinkinde de varsa çözülemiyor: iade şansınız varsa iade edin

Ekran kartlarında da bir sıkıntı var şu an hatırlamıyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.