Şimdi Ara

Ben başaramadım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ALLAH yardımcın olsun. İnşallah ilerde çok iyi yerlere gelirsin...
  • Hiç canını sıkma hocam Allah büyüktür vardır bir hayır.
  • her sene netlerin çok daha fazla artıyor biraz daha sık dişini dostum
  • ÖLÜM EN BASİT SEÇENEK.
    ASIL ZOR OLAN KİM 500 MİLYAR KAZANANDA YARİŞMACİ OLAN BİR KADININ YAŞADIGI OLAYLARA RAGMEN YAŞAMA SEVİNCİNİ YİTİRMEMİŞ OLMASIDIR.
    SENDE ZOR OLANI YAP.SORUMLULUK AL VE YAŞA.HİÇBİR ŞEY SENDEN KIYMETLİ DEGİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brohakkındırxd -- 18 Haziran 2016; 21:06:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç canını sıkma,hayatı idame ettirmek için sınavdan yüksek almak gibi bir zorunluluk yok. Zaten elinden geleni yaptığını söylüyorsun, kendini üzmene gerek yok. Allah inşallah hayırlı bir kapı açar sana da.

• Aslında kaybettiğini düşünsende sen kazanmışsın yahu :) Olaya sadece sınav olarak bakma. Sınavı kazanmak ya da kazanamamak insana sadece birşeyleri kazandığını ya da kaybettiğini düşündürüyor. Ama gerçekler öyle değil işte. Ne kazanan herkes mutlu ne de kaybeden herkes mutsuz. Önemli olan hayatın sana açtığı kapıdan kendi mutluluğunu yakalayabilmen. Herkesin rızkı da mutluluğu da bir yerlerde saklı. Önemli olan onu bulabilmekte. İnşAllah sende bulanlardan olursun.

Azim paha biçilmezdir: "Çok zeki olduğumdan değil, sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum." A.Einstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar,hepiniz pırıl pırıl insanlarsınız,istediği gibi yaşamak nasip olsun her kardeşime
    Hayata inat,gülmeyi öğrenebilmeli her insan,ben elimden geleni fazlasıyla yaptım,içim ferah

İşte bu hocam, siz zaten yapmanız gerekenleri fazlasıyla yapmışsınız. Biz olsak zaten hastayım deyip liseye bile gitmezdik.

Bir ömür yüzünüz gülsün inşallah.

• Merakimdan soruyorum hocam. Menenjit falan mi gecirdin ?

• Kardeş peki burda yazdıklarını falan hatırlayabiliyor musun ? Nasıl bir sorun tam olarak ?
  • Kaç net geldı matematık sınavın nasıl gectı kardesım
  • Allah yardımcın olsun kardeşim.Şunu unutma Allah çalışanın emeğinin karşılığını er yada geç verir.Sen buna emin ol elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak.Senin gibi insanlara bu ülkenin ihtiyacı var direnmeyi bırakma sakın...

• Sizin ve diğer arkadaşın yazdıklarını okuyunca kendimden utandım. Ne bir sağlık sıkıntım var, ne birini kaybettim, ne de kötü bir hayatım var ama şikayetten ve isyandan başka bi bok bildiğim yok. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş derler, ben kesinlikle inanıyorum buna. Ben kaybettim demişsiniz, hayır; siz kazandınız. Böyle bir imtihan, böyle bir engele rağmen siz elinizden geleni yapmışsınız. İsyan etmiyorsunuz. Pes etmiyorsunuz. İşte kazanmak budur. Rabbim güzel gönlünüze göre versin.

• Güncel //

Arkadaşlar eğer tahmin ettiğim gibi sonuç gelirse,fırat bilgisayar müh. gelebilir.
    Ancak bir sene daha kalmayı düşünebilirim,tüm konuları 2.5 ay içinde bitirmiştim anca bu kadar oldu.
    Seneye kalabilirsem piyasadaki çoğu test kitabı ve denemeyi bitirmeyi planlıyorum.
    Dediğim gibi,fırat çok dezavantajlı olabilir benim için
  • her şey gönlünce olsun dostum
  • Durumun icin cok uzuldum, her sey gonlunce olsun. Bunu da buraya bırakıyorum

https://m.youtube.com/watch?v=hMYNPr2kVSs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.