Şimdi Ara

Ben babam karım karımın kızı :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşın...da bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum ...hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :)

• :)
  • :)
  • hayırlı olsun internet kotalımı :)) n sonunda bana bulaştı laf ya... bu arada liseli ergen değilim
  • Kaç Mbit?
  • Hocam başlık sakat
  • tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben Evlenmeyecem
    3 yıl önce açıldı
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eee sonra ?
  • Bunu yazmak için cok düşündünmü
    quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşın...da bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum ...hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

Eee sonra ?

sen doğdun :)
  • sizi kim çoğalttı kanka bu ne hal

• Yabancıya gitmemişsiniz birader hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

Eee sonra ?

sen doğdun :)

Kapagı buraya bıraktık hocam alırsın bi ara
  • 44 yaşındakiyle baban 25 yaşındakiylede sen evlenirsen sorun kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

sizi kim çoğalttı kanka bu ne hal

İşte böyle çoğalıyorlarmış sonra onun torunu kendi oğlu ile evlenio böyle gidio
  • Güldüm ölmekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güldüm saksıya diktiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyon olm sen
  • Hatayı 24 sene önce baban yapmış dışarı atıcakdı seni içeri doldurmuş hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.