Şimdi Ara

Ben Arfa geldi gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sondakika yazıyorsa gelmemiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Sondakika yazıyorsa gelmemiştir

Adam haklı
  • gelmesin abi oynamak için bin dereden su getiren adamdan hayır gelmez.
  • Havuz medyasını izlemeyin, beyninize yazik

• İkinci van der wiel vakası yaşayabiliriz. Çok istikrarsız ve sorunlu bir oyuncu. Etkileyici nice performansı dışında uzun zamandır ne newcastle da ne hull city de ne de psg de başarılı olabildi.

Gerek yok, hele bu yıllık ücretlerle gelirse başımıza bela olur bir yere de yollayamayız.

• 30 yaşinda ve iyi oynadigi 2 sezon var.

menajeri turkiyeyi çöp lig olarak gorduklerini soyledi ( cop degil miyiz vs diyen olmasin, mesele adamin ne motivasyonla geldigi)

yuksek para verirseniz gelirim ayagi yapti.

transferin tutmama olasiligi %75

ve bu transferi kimin yaptirdigini az cok biliyorsunuz. televizyonda gorup begendigi her 10 numarayi almak isteyen jeep surucusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Bir An Aklıma Geldi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yandaş medya ,fanatik haberine ne bakıyonuz ya beinsport bakın

Ayrıca bu son dakkalar bir ara yasaklandıydı.
  • Site bozuk 3 mesaj attık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 24 Temmuz 2017; 22:59:44 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 24 Temmuz 2017; 22:58:49 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    beIN Sports hakkında ne ve ne kadar biliyorsun, yandaş olmadıkları ne malum ? ;)
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Ondan başka iyi spor kaynağı yok
    Aspor,ntvspor,trtspor hepsi sallıyor.
    Transfermarkt ordan burdan alıyo
  • Fenerbahçe'nin iyiliğini düşünerek konuşuyorum, bu transfer yanlış olur bence. Fenerbahçe'de şunu gördük ki kariyeri düşüşe geçen yıldız oyuncular genelde iş yapmıyor. Örneğin Lucas Lima iyi bir transfer olur orta saha için, çünkü hala üstüne koyabilecek bir oyuncu. Ama Ben Arfa istikrarsızlığın kitabını yazmış bir futbolcu ve artık çıkabileceği bir basamak yok gibi görünüyor. Hayırlısı olsun.

• Oynamayan fulbolculara para verip emeklilik yaşatmak bizim işimiz ne olacak bunada verelim. Van persiden vander viel e bunlar sadece bu sezon olanlar krasic falan filan daha böyle örnek çok var bizde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın gelmesin takım zaten çöp+leş dolu bide ben arfa çöpüyle uğraşamayız diegodan farkı yok
  • Bu adam gelmesin abi.. buna harcanıcak parayı LENS'e ayırın beeeee......
  • Saatli bomba gibi adam, gelirse kiralık gelsin isterim.
  • Hasan Çetinkaya az önce yalanladı bizzat. Ben Arfa gelmiyor.

• Transfer haberleri ile medyaların yandaşlığı arasında nasıl bir ilişki var? Adam siyasi haber yapmıyor ki ne yandaşı?

Ayrıca gazetecilerin çok fazla haber kaynağı var. Başta menajerlerden haber alıyorlar. Özellikle yabancı oyuncuların kendi menajerleri var, bir de Türkiye temsilcileri var. Yani aslında menajer başka menajerle bağlantı kuruyor. Bunlar ciddi bilgi kirliliği yaratıyor. Zaman zaman oyuncunun piyasasını arttırmak için yalan yanlış haberler servis ediyorlar. Transfer çok fazla kontak noktası olan zor bir iş. Para çok, herkes işin bir tarafından tutmaya çalışıyor. Ortada dolaşan komisyoncunun haddi hesabı yok.

Mesela Adebayor ve Flamini Rizespor'un gündemine girdiğinde oyuncuların daha haber piyasaya düşmeden görüştükleri haberini almıştım. Sonra aynı kaynak dedi ki "hikmet karaman flamini yi fellaini zannetmiş o yüzden transferden vazgeçtiler"

http://www.fanatik.com.tr/2016/08/23/emmanuel-adebayor-ve-mathieu-flamini-bugun-imzaliyor-1249227

şimdi iş buraya kadar gelmiş ve gerçekten geldi. ama transfer olmadı. Burada yalan yanlış bir şey yok aslında.
    O yuzden siz siz olun kap bildirimi gelmeden inanmayın

• Ben Arfa'nın temsilcisi Michel Haddad'la konuştuk. Fenerbahçe defterini hiç açmadan kapattıklarını söyledi. via Gökmen Özcan keşke geleydi yazık oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.