Haci akisina birak gitsin buluscak hatun bulusur kendini heder etmene gerek yok bu hatun biraz bahane buluyor gibi he de gec yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir sen yoluna bak. |
Ben uslanmaz bir köpeğim ss’li (3. sayfa)
-
-
Bu akşam ders biter bitmez fırladı gitti. Ondan 2 dk sonra çıktım yolun karşısında yürüyen birini arkadan gördüm o mu emin değilim ama çok çok büyük ihtimal oydu. Benle muhatap olmamak için yaptı bunu dimi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) Artık yanımdasın ama hav hav yaparsan hayatta hep ağlarsın.
-
Keşke it olsam itten de beter bir yaratığım ben. İtler dişi buluyor, her gün onlarca insan başlarını okşuyor.
Yaş kaç senin? :) 20'lerin başında mısın?
-
26yım. 17 yaşımdan beri kızlardan ret yerim.
Para durumun nasıl?
-
Beyaz yakayım 11.5k maaş
gacılarla buluşacağım zaman pederden arabayı alıyorum fd6
Beyaz yaka olarak iş dünyasında bedensel olarak değil zihinsel olarak işgal eden bir bireysin. :)
Honda'nın güzel bir aracı da var istediğin zaman ayağının altında.
Tip'te yerindedir.
Sen Allah'tan belanı mı istiyon?
-
Tipim 3/10
Tipinin neresinde kusur var? Olmazsa estetik bir şeyler için plan yapalım. Burun mu? Göz çevresi mi? Kulak mı? her neyse?
-
Komple kaporta.
Fazla boğmuşsun.
Daha yeni beni iplemedi diye konu açtı eleman arkasından gelirken tacizci damgası yapıştırdı bana diyordu geçen.
İlginç bi arkadaşımız :)
Karı sorunlu. Deprem olur gece 4.40da iyi misin yazar instadan bulmaya çalışır buluşalım der ders çıkışı bira içelim der sonra soğuk yapar. Suçlu ben olurum.
yakvarırım benimle şarap iç
moduna geçmişin
Karı sorunlu. Deprem olur gece 4.40da iyi misin yazar instadan bulmaya çalışır buluşalım der ders çıkışı bira içelim der sonra soğuk yapar. Suçlu ben olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X