Şimdi Ara

Belli bir süre çalışıp interneti sağlamayı kesen modem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi Tp-link in td w8901g modeli olan modemim, hard reset attıktan sonra 4-5 saat hiç sıkıntı yaşatmadan çalışıyor. Lakin ne hikmetse ondan sonra modem bilgisayarla bağlantıdan çıkıyor ve tekrar bağlandığımda internet erişimi olmadıgından bahsediyor. Tekrar hard reset atana kadar sorun çözülmüyor. Konunun yerinin tam olarak burası oldugundan emin degilim ama yardımlarınıza ihtiyacım var bilgilerinizi benden esirgemeyin. En azından neyden kaynaklanıyor oluşunu ya da nasıl çözülüceğini anlamam yardım edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minotor -- 18 Ocak 2016; 9:59:52 >

• firmware update yaptınızmı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

firmware update yaptınızmı hiç?

Tplinki aradıgımda bu ürün için yazılım güncellemesi bulunmamaktadır diyor. Bi modemim daha var ama dsmart verdi onu ve onda da yüksek ping alıyorum ne yazıkki. Internet ttnet oldugundan olsa gerek diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

firmware update yaptınızmı hiç?

Tplinki aradıgımda bu ürün için yazılım güncellemesi bulunmamaktadır diyor. Bi modemim daha var ama dsmart verdi onu ve onda da yüksek ping alıyorum ne yazıkki. Internet ttnet oldugundan olsa gerek diyorum.

Linkteki firmware'ler neymiş peki. Sitelerine firmware ekleyen zaten tp-link. Donanım versiyonunu bilemediğim için siz linkten ayarlayıp indirirsiniz.

http://www.tp-link.com.tr/download/TD-W8901G_V2.html#Firmware

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.