Şimdi Ara

BELLEK READ OLAMADI BİTTİ NOKTAYI KOYDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar nerden baksanız 2 aydır pc de bir hata alıyordum msn açılırken, msn de bişe yazarken, bana bir ileti gelirken, tarayıcımı açtıgım anda , bir şey izlerken tam ekran yaptıgım anda ve bunun gibi cins cins zamanlarda şu hatayı alıyordum:

herneyse format attım geçmedi, tekrar format attım bu sefer hem c hem d..
    tüm bilgilerim gitti ama gene geçmedi..
    arattım tarattım virüs yok pc de..
    artık biyerden sonra aklımı yemek üzreydim ki çözümünü bir tanıdık sayesinde buldum. ve paylaşmak istedim netice de herkesin başına gelebilir..
    şahsen ben 2 ay bulamadım

çözümü ise :
    Başlat > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > system > currentcontrolset > Control > windows

buraya girdikten sonra sağdaki ErrorMode değerini 0(sıfır) ise 2(iki) olarak değiştirin..
    bir daha aynı hatayı almıcaksınız..

teşekkürler saygılar

ALINTIDIR!!!!

biliyorum bu soruna alan çok sayıda xpci var ama aranızda olmaya bilir şuan bunu üstte tutalım bu kadar basit bir çözümü var işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 14 Nisan 2010; 1:21:18 >

• Hatta bir yılı geçti bu sorun olalı
  • sorun olalı 1 yılı geçmiş olabilir, doğrudur. çünkü xp çıkalı 9 sene oluyor. yalnız sen sorun olduktan 1 sene sonra niye açtın çözüm için konuyu?? 1 sene boyunca konuyu açmanın insanlığa neler kazandıracağını ya da konuyu açmanın artları ve eksilerini düşünmedin umarım.
  • Tşkler.Windows 7 lerde vermez heralde.Ama ısrarla XP 98 ME kullananlar için yararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

sorun olalı 1 yılı geçmiş olabilir, doğrudur. çünkü xp çıkalı 9 sene oluyor. yalnız sen sorun olduktan 1 sene sonra niye açtın çözüm için konuyu?? 1 sene boyunca konuyu açmanın insanlığa neler kazandıracağını ya da konuyu açmanın artları ve eksilerini düşünmedin umarım.

O üstteki alıntı ama bu sorunu bir yıldır yaşıyorum ve bir kaç saat önce buldum çözümü gerçekten çok lanet bir sorundur ve yaşayan kişi VİSTA'da yaşamış yani windows 7'de bile yaşaya bilirsiniz

ayrıca Vista'da direk bellek read olamadı dememişş maşka bir saçmalık uydurmuş

çok mutluyum

• bir not daha hiç abartmadan söylüyorum 3 aydır aradım bunun çözümünü hep aynı sonuçlar güncelleme ramler filan filn ama bugün bi yerde gördüm adam bunu yazmış direk benim sorun aklıma geldi.
  • seninki yine iyi. ya döngüsel artıklık denetimi hatası alsaydın. yada dosyalar öykümlenirken bellek read olamadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bellekteki hatayı görmezden gel, bana haber verme diye kapamışsın. ancak veri kaybı ya da programlarında anlamsız hatalar ile yine de karşılaşabilirsin
  • durun bakayım öylemi bi programı aşşağıya atınca yapıyordu sonucu yazarım şimdi
  • Evet haklıymışsın ya aynen öyle peki çözümü yokmu bu meletin
  • super pi isminde program var. ya da memtest+... onları arat. belleklerin ikisi takılıyken test et. hata verirsen birini çıkar, sonra öbürünü tek tek test et. ya ramlerin anakartla uyumsuz ya da biri arızalı. farklı slotlarda dene falan filan. denemeler yapacaksın yani
  • bana yazılımsal gibi geliyor çünkü pes10 var onu yama kurmak için masaüstüne aldım prog. filesdeki klasörünü ve tak masaüstünde bu hata ama filese geri attım orada hata vermedi çok enteresan
  • haha bukadar ekşına ne gerek varki aynı sorun için ramlerin yerlerini değiştirince düzeliyor xp de :d
  • Kimse söylememiş bari ben söyliyim:

Kasayı yan yatır!

Ciddiyim...
  • muhahaha

gerçekten ramlerin yerini değişmnek çözüyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.