Şimdi Ara

Bell marka iPhone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Kanada'dan Ordu'ya geldim elimde 7 tane iphone 4 var benimkisi iphone 4s var kitli , buraya geldiğimde Turkcell çekiyor fakat edge ya da 3g yok. Turkcell hat aldım gevey getittirdim fakat memnun değilim simini güzel kilitsiz kullanabileceğim bir yol var mı? Çok araştırdım ama bulamadım , yardımcı olursanız seviniiriim :)

Orijinalden alıntı: appLemonose809

Ben Kanada'dan Ordu'ya geldim elimde 7 tane iphone 4 var benimkisi iphone 4s var kitli , buraya geldiğimde Turkcell çekiyor fakat edge ya da 3g yok. Turkcell hat aldım gevey getittirdim fakat memnun değilim simini güzel kilitsiz kullanabileceğim bir yol var mı? Çok araştırdım ama bulamadım , yardımcı olursanız seviniiriim :)
    Şimdi Kanada'dan gelmişsin 7 tane iphone 4 varsa bize ne açıkcası, satacaksan konu yanlış yerde. 4s in kilitli ama burada Türkcell hattı takılıyken mi çekiyor yoksa Başka operatör takılıyken mi Türkcell çekiyor? Sorununu da anlayamadım ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: İug

Jailbreak yapabilirsiniz ya da Bell ile görüşüp simkilidi kaldıra bilirisiniz eğer böyle bir olanağınız var ise.

Forumdada aciklamalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.