Şimdi Ara

Belkin n1 Vision rOuter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba belkin n1 vision modemim var ayarları yapıp kaydete bastığımda bu uyarı çıkıyor bir türlü düzeltemedim lütfen yardım bekliyorum

iyi forumlar

Belkin n1 Vision rOuter

Belkin n1 Vision rOuter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang500gt -- 28 Mart 2010; 1:50:01 >

•  Belkin n1 Vision rOuter

router de şudur ayarları kaydedemiyorum nasıl yapıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang500gt -- 28 Mart 2010; 1:49:49 >
  • 1 kişi yokmu arkdaşlar yardımcı olacak? bumu forum dh? türkiyenin en büyük forumu:(
  • yani demek istediğim aslında şuydu:
     Belkin n1 Vision rOuter
    bu model de n1 vision.
    model numarası ile ürün tanııtımı daha cazip bence. çünkü bu donanımların versiyon farkları da oluyor.
    varsa böyle bir farklılık bunu da tespit etmiş oluruz, aradan çıkar demek istemiştim.
    hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. en kısa zamanda incelemeni forumda görmek güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 25 Mart 2010; 15:41:28 >

• bu arada modemin içindeki boardda iki noktada soğutma uygulanmış. acaba bu yöntem etkilimidir.
    yani diğer tüm modemlerde uygulamak fayda verir mi? çünkü modemini buzdolabına sokandan tut, üzerine buz koyana,
    hatta üstüne fan takana ve hatta çıplak halde modemi kullanana da rastlamak mümkün.

Belkin n1 Vision rOuter

bir de genelde donanımların içine bakıldığında veya boardına bakıldığında meydanda ise yani,
    chiplerin birine mutlaka kalem ile işaretleme yapılır. bunun nedeni nedir acaba? bu da hep dikkatimi çekmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 25 Mart 2010; 15:49:40 >

• sorunumu halledebilecek bir kardşeimiz yardımcı olursa inceleme hazırladım ama eksik kaldı 4 adet 1gbit port ve 300mbit 3 anten + lcd ekran fena
  • model numrasını yazıyorum

n1 Vision Wireless Router

F5D8232-4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Version 1000 FirmwareDate
    9/14/07 1.00.03 Any
    1/24/08 1.00.08 Any
    1/24/08 1.00.11 Any

Version 2000 FirmwareDate
    11/25/08 2.00.03

yani bu kadar tesadüf olur. güncel firmware var. ama sendeki modemin versiyonunu model numarasından da anlaşılmıyor.
    neyse, firmware güncelleme yapmanı tavsiye ederim önce. sanırım modem üzierindeki ilk firmware: F5D8232-4_WW_1.00.01 şeklinde olabilir?
    olmasa da önemli değil. aynı firmware' i yine üstüne yaz. modemini bu işlemden sonra resetle. yani başlangıç ayarlarına geri çek.

sonra otomatik bağlantı değil de pppoe bağlantı türünü seç ayarlar için.
    acaba senin hat pppoa destekliyor olup da pppoe desteklemiyor olabilir mi? modemde pppoa bağlantı türü yok.

sol taraftaki menuden,
    internet wan' a giriş.
    sağdaki menuden,
    pppoe bağlantı türü? (pppoa desteklemiyor galiba?)
    user name
    password
    repassword
    mtu: 1492 gir (pppoa için 1500 uygun, zaten pppoe için bu 1500 girilemiyor. ters yazmışım bu arada )
    disconect after: 20 dakika olabilir aktif olunmayan süre sonunda modem ip düşürür.
    manuel settings restart router bölümünden restart yapmak yapılandırmayı sıfırlamaz.

upnp' yi off yap.

Troubleshooting
    4. Try shutting down and restarting your computer, then rerunning
    the Assistant software.

If the Assistant software is still unable to find the N1 Vision, reference
    the section titled “Manually Configuring Network Settings” for
    installation steps.

Assistant software cannot connect my N1 Vision to the Internet
    If the Assistant software is not able to connect the N1 Vision to the
    Internet, please check the following items:
    1. Use the troubleshooting suggestions within the Assistant
    software.
    2. If your ISP requires a user name and password, make sure
    that you have typed in your user name and password correctly.
    Some user names require that the ISP’s domain may be at the
    end of the name. Example: “myname@myisp.com”. The “@myisp.
    com” part of the user name may need to be typed as well as your
    user name.
    If you continue to have no Internet connection, reference the section
    titled “Manually Configuring Network Settings” (page 75 of this User
    Manual for an alternative setup method).

yani burada diyor ki bilgisayarımı ne zaman yeniden başlatsam bu modemin setup programı hep karşıma geliyor.
    senin problemin bu olabilir.
    bu durumda elle yapılandıra ayarlarına seni yönlendiriyor. yani bu modemin yazılımını kurma derim.
    eğer yok kuracam dersen, sanıyorum upnp' yi on yapman gerekecek. benden bu kadar valla okuduklarımdan anladığım bu kadar.
    modemin web arayüzü güzel. renk seçimleri çok hoş. kullanım kılavuzundaki gibiyse eğer.
    ip client özelliği güzel. çocuk felan varsa evde süre kısıtlama felan iyi gider.
    ama bu firewall özelliği zyxelin ki kadar gelişmiş değil. ama zyxelin cpu' da kendi özelliklerini kaldıramıyor biliyorum.
    alet kendi kendini resetliyor cpu kullanımı %90 lara çıkınca o zaman niye bu kadar detalı özellikleri modeme koyuyorsun ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 26 Mart 2010; 18:32:38 >

• benim firmware en güncel firmware zaten? 2010 üretimi model değil router arkdaşım?
  • güzel modem. her zaman böyle modemim olmasını isterim. baka baka insanın gözü doyuyor modemin güzelliğinden.

ayarları save edemiyor musun? sorunun buysa eğer, teknik yardım almayı dene olmazsa diyecektim ama dil seçenekleri arasında türkçe göremedim.
    http://world.belkin.com/?r=y adresine gidip ülkeyi seçip oradan da contact yap support için. de ki ayarlarımı kaydedemiyorum.
    bu nasıl modem? biraz da kalayla. hemen geri dönüyorlar.

ya aklıma takıldı, ben modemden uzağa kaçıyorum, bu modemi alınca dürbün kullanmam gerekir. istemem doğrusu vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 27 Mart 2010; 14:17:56 >

• sorun çözülmüştür,
  • merhaba arkdaslar yardımınıza ıhtıyacım var bu urunden bende almak ıstıyorum almanayadan gelcek olan taıdnıklarıma getirtmeyı dusnuyorum ama bu urun adslm moıdem+ routermı yoksa sadece router olarakmı kıullanılıuyor arkdaslar bana gereklı olan adsl modem olması sonra bosuna getirtmıs olmıyım sımdıden tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_ak
    merhaba arkdaslar yardımınıza ıhtıyacım var bu urunden bende almak ıstıyorum almanayadan gelcek olan taıdnıklarıma getirtmeyı dusnuyorum ama bu urun adslm moıdem+ routermı yoksa sadece router olarakmı kıullanılıuyor arkdaslar bana gereklı olan adsl modem olması sonra bosuna getirtmıs olmıyım sımdıden tskler

Belkin Almanya web sayfasindan bak sanirim orada modem+router olanida var.Ben 2 yil once router olanini almistim.
  • peki arkdaslar bu modemin ip-tv ozelliği varmıdır arastırdım ama bulamadım belkı bılen kullanan arkadaslar vardır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.