Şimdi Ara

belki bir fikir belkide gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi şu Anda ülkedeki spor yayınları karışık olarak yayılmış durumda.benim önerim italya da olduğu gibi 10 kanallı bir paket düşünün bu her platformda olsun(digitürk,d smart,teledünya,uyduda şifreli olarak vb.)ve bu pakete aylık 20 tl gibi bir ücret ödeyelim.bu kanallarda avrupanın en önde gelen bütün ligleri olsun.nba formula 1 de olsun.türkiyedeki tüm spor spikerleride bu pakette maçları ortaklaşa anlatsın.murat kosova italya liginide anlatsın nba ide anlatsın.ercan taner iskoçya ligindende bir maç anlatsın fransa ligindende.türkiyedeki ligleri buna dahil olmasın.böylece her lig için ayrı bir platform almak zorunda kalmayalım.

spor 1 spor 2 spor 3 gibi kanallar

her platformda yayın

10lu bir paket ve 20 tl ödeyelim.

ülkedeki herkes avrupa ve dünyadaki spor olaylarını izlesin ve tartışsın.o paketi alan herkes ingiltere ligi hakkında konuşsun ''abi ben izleyemiyorum maçları'' olmasın.

hem daha fazla lig yayınlanmış olur.

dediğim gibi bu sistem italyada var.

sanırım arabistanda da böyle bir uygulama var.

bence çok yararlı bir sistem olur.ülkedeki herkes o sporu izleyebilir.

• kardes neden aynı gonuyu 35 yire actınkine

• farklı platformlara ait insanların görüşlerini almak istedim.
  • mimkin değil.bizdeki platformlar kafasına göre takılmaya bayılır.
  • 30 40 tane daha konu açsana az olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran6302

30 40 tane daha konu açsana az olmuş

konuyu dediğiniz gibi 30-40 yere değil 3 ana platforma açtım.sebebide dediğim gibi farklı platforma ait insanların görüşünü almak.bu kadar rahatsız oluyorsanız 3 ünüde kaldırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambade -- 31 Mayıs 2012; 20:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran6302

30 40 tane daha konu açsana az olmuş

+1

Gelelim bir platformdan hepsini izlemeye alın Al Jazeree Sports üyeliği İngilizce veya Arapça dillerinden birinde izleyin. Ya da alın bir dreambox server ile izleyin. Dediğiniz olaya gelince kimse yanaşmaz. Kimse de altından kalkamaz tek başına alıp. 8 ayrı kanaldan yayın yapan Al Jazere Sports bile tüm maçları veremiyor; maç seçiyor. Hatta yerel liglerde değil Avrupa kupalarında bile veremiyor. Avrupa kupalarına da Demirören sayesinde Beşiktaş'tan sonra diğer klüplerinde katılamayacağını düşünürsek o konuda zaten sıkıntı yok.

Artı Türk yayıncılar kıskanç en başta Digitürk. Öyle kıskançki Türkiye liginin talibi çok yayıncı var Türkiye dışı yayını için ama Digitürk yayın hakkı vermiyor. Şimdi bu mantalitede olan firma buna yanaşır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.