Şimdi Ara

belki azıcık da olsa sizi gaza getirir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
7
Favori
6.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepinize merhabaa. belki çoğunuz için bi anlam ifade etmeyecek bi yazı ama ben böyle şeylerden çok çabuk gaza geldiğim için belki aranızdan bi kaç kişiyi gaza getirir diye yazmak istedim. 97liyim ilk yılımda mezuna kaldım çünkü hiç temelim yoktu ve istediğim bölümü ve istediğim okulu ilk seferde kazanamayacağımı düşündüğüm için hiç çalışmadım yani ilk yıl çöp onu geçiyorum. mezun yılımda ilk 2-3 ay böyle o gazla böyle planlı programlı çalıştım falan sonra biliyosunuzdur geçen yıl değil ondan önceki yıl ygs çok kolaydı ve çok yığılma oldu beklediğim sıralamanın altında aldım. aslında istediğim okulda istediğim bölümü okumak için lysde sadece 8 bin çekmem lazımdı ama işte o hayal kırıklığıyla ve yavaş yavaş çalışmak zor geldi derken ben iyice saldım lysye toplasanız 1 ay bile çalışmadan sınava girdim zaten son aylarda artık şey gözüyle bakıyodum mimarlık istiyordum normalde onun için mezuna kaldım ama inşaat da güzel bölüm yeaa diyerek kendimi ona hazırladım beklentimi düşürdükçe iyice çalışma isteğim azaldı vsvs mimarlık kazanamadım inşaat yazdım:D gittim istediğim okulda istemediğim bölümü yazdım. ilk yıl hazırlık okudum bölüme geçince okula gitmek dünyanın en zor şeyi gibi gelmeye başladı zaten gitmedim okulumu gerçekten çok seviyodum ama bölümümü gram sevmediğim için mutlu değildim ve şansıma iki oda arkadaşım da istediğim bölümü okuyodu :D kendi ödevlerimi yapmayıp sabaha kadar onlara yardım ediyodum aslında yardım etmek için değil onu yapmak istediğim için. bu böyle devam ettikçe iyice ben depresyona bağladım ve ilk dönemin sonunda ertesi gün calculus sınavım varken kütüphanede birden şöyle durdum ve ben bırakıyorum okulu dedim ve bıraktım sdogkdlş şimdi yurdumdan falan kaydımı sildirdim arkadaşlarımla vedalaştım eve geldim ve sanırım hayatımda verdiğim en zor karardı içim o kadar buruk ki anlatmamın imkanı yok. 2 yıl boyunca hayalini kurduğum okulda hayalini kurduğum bölümü okumak varken sırf tembelliğime bi yılımı daha kaybettim. sorun o değil bi yılında falan değilim ama ne biliyim kötü yani çünkü gerçekten okulumu çok seviyordum. kime söylesem saçmalama yapamazsın her şeyi unutmuşsundur ne güzel bölümün var bırakılır mı vs dedi ama hayatımın sonuna kadar içimde kalmasındansa son bi kez denemek istedim. uzatmak istemiyorum daha fazla sadece çalışın demek istedim. hepinizin bi hayali olduğunu biliyorum benim hayalimde bi okul ve bi bölüm vardı gereken fedakarlığı yapmadığım için birini seçmek zorunda kaldım doğru olanın bölümü seçmek olduğunu bildiğim halde ama eminim ki istediğim bölümü okusam bile hep içimde ukte kalıcaktı. belki 1-2 ay daha o masa başında otursaydım şu an iki hayalim de gerçekleşmiş olucaktı. hayırlısı böyleymiş ama ben yaptım siz yapmayın :D 4 ay o kadar kısa bi süre ki. geriye dönüp baktığınızda kazanamamış bile olsanız ben elimden geleni yaptım diyebilin. elinden geleni yapmadığını bilmenin verdiği yük o kadar ağır ki. belki kazanırım belki kazanamam bilmiyorum ama bu sefer gerçekten elimden geleni yaptım hayırlısı böyleymiş demek istiyorum. umarım gerçekten çabalayan herkesin hayali gerçek olur 4 ay hicbir sey arkadaslar ömrümüzün geri kalanını belirleyecek bir sey icin hicccbir sey. iyi calismalar hepinize:))

edit: istediğiniz bölümü kazanamadığınızda herkes size sanki hiçbir şey başaramamışsınız gözüyle bakıyo herkes demeyim de büyük bi çoğunluk. ve sonradan benim gibi bi karar verdiğinizde insanları daha iyisini yapabileceğinize asla inandıramıyosunuz çünkü onlar sanıyo ki sen zaten elinden geleni yaptın. yapmadın ama anlatamazsın bunu. hal böyle olunca tamamen yalnızsınız moraliniz bozulduğunda sizi teselli edecek kimse yok aldığınız tek cevap ''e bırakmasaydın o zaman''

edit: istediğim bölümü kazanmış biri olarak aylar sonra giresim geldi upladım belki bi kaç kişiyi gaza getirir diye. başarılar diliyorum herkesee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derin146 -- 30 Mayıs 2019; 23:8:6 >

• he bi de oldu da istemediğiniz bi bölümü okudunuz diyelim mümkün olduğu kadar istediğiniz bölümü okuyanlardan uzak durun :D çünkü kime aslında onu okumak istediğinizi söyleseniz içinizi rahatlatmak için iyi niyetle size bölümü kötülemeye başlıyolar ''yaaa saçmalama bizim bölüm bok gibi hocalar şöyle dersler böyle mis gibi bölümün var keşke senin yerinde olsaydım'' falllan filan başlarda gülümsüyosunuz cevap vermiyosunuz sonra yavaştan artık bi sinir geliyo en sonlara doğru karşınızdaki insanlar bunu yaparken içten içe kafasını ellerinizin arasına alıp gözlerinizi pörtleterek ''OKUMA O ZAMAN BU KADAR ÇİRKİNSE HA A*INA KODUUM NİYE OKUYOSUN BU KADAR SEVMİYOSAN'' diye bağırdığınızın hayallerini kurmaya başlıyosunuz :D ben yarım dönem dayandım gerçeğe dönüşmeden ama 4 yıl dayanabilir miydim bilmiyorum:D

• aynı durumdayız ben de 2016 girişliyim ve üniversite bıraktım tekrar hazırlanıyorum istediğim bölüm için. sen bu sene yani 2018 yks ye mi gireceksin yoksa 2019 a mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

aynı durumdayız ben de 2016 girişliyim ve üniversite bıraktım tekrar hazırlanıyorum istediğim bölüm için. sen bu sene yani 2018 yks ye mi gireceksin yoksa 2019 a mı

bu yıl giricem 2018
  • gerçekten gece başını yastığa koyduğun zaman vicdani olarak gelen huzurun hiçbir şekilde tarifi yok. umarım 24 haziran gecesi hep beraber bunu yaşarız. elinden geleni yapan bir insan her zaman başarılıdır.
  • omerfee kullanıcısına yanıt
    Çok tatlısın ömer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım alay konusu olarak söylememişsinizdir bunu, teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Alay falan etmedim ne alaka

• Teşekkür ederim tekrardan :)

• sen bensen ben kimim ben bensem sen kimsin? aileler ve umutsuzluk bizi istemediğimiz bölümlere sürükledi.depresyonun uçlarında gezdim. 2015ten 2018e ne ara geldik bilmiyorum.liseden mezun olduğum günden beri yaşamıyorum bitkisel hayatta gibiyim.
    bu arada 97lilerde bunu çok sık görüyorum,ben dahil çoğu arkadaşım hala sınava giriyor. vurgun yedik düzelemiyoruz.ama bu kısır döngüyü kıracağız elbet :)
    Hedefin neydi? :) netlerin nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: hemoglobinz

sen bensen ben kimim ben bensem sen kimsin? aileler ve umutsuzluk bizi istemediğimiz bölümlere sürükledi.depresyonun uçlarında gezdim. 2015ten 2018e ne ara geldik bilmiyorum.liseden mezun olduğum günden beri yaşamıyorum bitkisel hayatta gibiyim.
    bu arada 97lilerde bunu çok sık görüyorum,ben dahil çoğu arkadaşım hala sınava giriyor. vurgun yedik düzelemiyoruz.ama bu kısır döngüyü kıracağız elbet :)

bişey diyim mi ben de 97li olup yüzü gülen görmedim nasıl bi dönemsek gerçekten allahım neydi günahımız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjolras.

Hedefin neydi? :) netlerin nasıl?

mimarlık istiyordum ben 25k yapmam gerekiyordu yapamadim yani öyle çok uç bi sıralama değil ama çalışmadım :D 1 ay önce deneme yaptım daha ders çalışmaya başlamadan neyi ne kadar unutmuşum bi bakayım diye 82 net yaptım o günden beri yapmıyorum biraz konuları erittikten sonra tekrar yapıcam moralim bozulsun istemiyorum
  • derin146 D kullanıcısına yanıt
    160 soruda 82 mi? 120 soruda mı? Mayısta bol bol yaparsın denemeyi şimdi boşver.

Aasdfg ben bu soruyu Ömerciğe sormuştum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Enjolras.

160 soruda 82 mi? 120 soruda mı? Mayısta bol bol yaparsın denemeyi şimdi boşver.

Aasdfg ben bu soruyu Ömerciğe sormuştum ama

enee görmedim sldşkgldşfk 120 soruda :D
  • Dhde okudugum en faydali ilk 3 yaziya aday..

• derin146 D kullanıcısına yanıt
    100 net yapsan yeter heralde hocam 20 net artırırsın

• Gsü bilgisayar istiyorum ama bakalım hayırlısı, sizinki nedir hocam?

Say ilk 5k da, ankara içinde tıp okumak ömercik
    Başarırsın umarım, ben inanıyorum sana. :)

• Yeniden giriyorum sınava. emeğine sağlık dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.