Şimdi Ara

belirli aralıklarla internetim gidiyor 15 yada 30 dakika arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşkar şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.Ben Estonya'da öğrenciyim macbook pro 13'' retina 2012 sonu bilgisayarım var eve 100 mbps sınırsız internet bağlattım gayet hızlı ve menunum salonda olan cisco marka modem odama ulaşamadığı için zyxel marka bir sinyal yayıcı aldım modemin kablosunu takıyosun sonra odaya yakın biyerde fişe takıyosun bağlanıyosun kullanışlı bişey iyide çekiyor 75-90 mbps çekiyor odadan ortalama 15 dakika sonra internet kesiliyor 10 saniye sonra tekrar bağlanıyor bazen 4 saat kesilmediğide oluyo ama nadir genelde kesiliyo yani bu arada 3 kişi kablosuz olarak bağlanıyoruz skype görüşmesi yaparken canlı yayın izlerken sıkıntılar oluyor uyuz oluyorum kopma sadece bende oluyor sebebini çözemiyorum okuduğum bikaç makalede macbookların uyumsuzluk problemi ile alakalı dendi modem kanalını değiştirmek gerekiyormuş ama aracı olarak kullandığım modemin arayüzüne giriş yapamadım zyxel access point aracı aletin adı galiba aletin çözümü bilen biri çıkar diye buraya bi umut yazıyorum ve dua ediyorum kurtarıcım için.

bugün bişey farkettim internet belirli aralıklarla kopuyor 15 dakika yada 30 dakika bir nedir olayı sıkıntısı acaba.

Ayrıca bişey daha sorucam internetimin stabilliğini ve nekadar sürede bir gidip geldiğini nasıl anlayabilirim.

• Access Point alacağına keşke modemi değiştirseydin. Ciscolar dahili antenli güçsüz oluyor genelde hemde access pointle bağlantıyı köprülendirmek çok da sağlıklı değil mecbur kalmadıkça. Sorunun macbook'dan olduğu düşünüyorsan wireless adaptör bul bi yerden, laptopınkini iptal edip onla dene.

Sürekli bağlı olan bir program lazım steam gibi. Bende bağlantı gitti mi steamin mesaj penceresinde direkt uyarı veriyor.
  • macbookun wireless driverleri yada ethernet driverleri güncel sürüm mü kontrol edin. eğer güncelleme geldiyse eski sürüm olduğundan bazı modeller sorun çıkarabiliyor. güncelledikten sonra tekrar gözlemleyin halen devam ederse ap ayarlarıyla ilgili kurarken yanlışlık yapmış olabilirsiniz. yada cihazda üretimsel bir hata olabilir. sorunun neyden kaynaklandığını öğrenmelisiniz. farklı bir ap varsa eğer birde onu deneyin
  • Başka bir başlığa daha yazdım. Lütfen yardımcı olun.

Modemim samsung 7 senelik, access point zyxel. Bu arkaşın probleminin aynısı söz konusu. Lütfen teknik terim kullanmadan bana adım adım basit bir şekilde yol gösterin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.