Şimdi Ara

Belim veya böbreğim inanılmaz ağrıyor bilen lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gece yatarken cam tam bana vurmuş uyandığımda elim ayağım karıncalanıp kaşınıyordu ve belim veya böbreğim yerini bilmiyorum çok kötü ağrıyordu. Sıcak süt içtim, soğuk algınlığı ilacı aldım (sadece ağrı var soğuk algınlığı belirtileri yok) küvette sıcak suda bekledim sudayken ağrımıyordu şimdi çıktım yine aynı. Şu an maalesef doktora gitme imkanım da yok artık ağlayacağım sabahtan beri geberiyorum uzun süredir böyle ağrı çekmemiştim bilen yaşayan arkadaşlar lütfen yorum yazmadan gitmesin çok kötüyüm.

• Hafiften arkadan sal aralıklarla hocam düzeleceğini umuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam üsütmüsündür büyük ihtimal böbreklerde sorun var bendede aynısı oluyor.Doktora mutlaka git ve günde mutlaka 3 litre su iç.
  • gaz birikintisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Hafiften arkadan sal aralıklarla hocam düzeleceğini umuyorum

Sabah mıçtım arada salıyorum da geçmek bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

gaz birikintisi

Gaz birikintisi nasıl oluyor öyleyse yandım süt içtim yav.

Edit : Hocam yok midem ağrımıyor benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 20 Temmuz 2015; 14:12:17 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böbrek taşı ve kum olabilir başka türlü öyle ağrı olmaz.
  • Kas gevşetici kullan hocam geçmezse doktora görün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su torbasını alıorsun su kaynatıorsun böbreklerinin üstüne koyuyorsun,benim böyle geçmişti umarım iyi gelir sanada
    @-DeathMark-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melladin -- 20 Temmuz 2015; 15:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Su torbasını alıorsun su kaynatıorsun böbreklerinin üstüne koyuyorsun,benim böyle geçmişti umarım iyi gelir sanada
    @-DeathMark-

1 saat kaynar suda yattım küvette yine geçmedi neyse yarını beklicem artık
  • peteklerden birini aç sırtıni yasla beline sicak su torbası koy

• İdrar yolu enfeksiyonu veya böbrek taşı olabilir. Gaz birikirse göbek Çevresinde ağrı olur. Acile gidip tam idrar testi ve kan biyokimyası istersen ne olduğunu anlayabilirsin. Bir şey de çıkmayabilir. Geçmiş olsun

• Bol bol su iç

• Böbrek taşıysa doktor 2 dk'da anlar zaten de doktora gidene kadar sıcak su torbası yapıp beline koyup cenin pozisyonunda uzanırsan ağrı hafifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Su torbasını alıorsun su kaynatıorsun böbreklerinin üstüne koyuyorsun,benim böyle geçmişti umarım iyi gelir sanada
    @-DeathMark-

1 saat kaynar suda yattım küvette yine geçmedi neyse yarını beklicem artık

Sen genede sıcak su torbasını dene kardeş bölgeye özel sıcaklık uygulamasının farkı başka oluyor+Sıcak suya yarım limon sık onu iç böbreklere çok iyi gelir.Bel ağrısını es geçiyorum çünkü böbrek ağrısıyla bel ağrısı kıyaslatıgında böbrek çok agır basıor acısı

• Cam sana vurmuş derken, pencere mi çarptı sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.