Bildirim
Belgrad Ormanında market tarzı yer varmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yok. yol üstünde bir yerden alışveriş yapın. Tam ortasındaki parkta cafe gibi birşey var ama istediğiniz şeyleri bulamayabilirsiniz. -
alışveriş yapıp gidicez zatende içecekler ısınıcak doğal olarak o yüzden sordum bu arada giriş ücretlerinden haberin varmı arabayla gidicez bide -
En son 20 liraya yakindi arabayla giris (Neredeyse bir bucuk sene oldu gitmeyeli) simdi de cok fazla degismemistir heralde...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İçerideki 2-3 tane büfe mevcut soğuk içecekler falanda var ama normalden pahalı olabilir -
evet gittik geldik giriş 10 liraydı araba için içerisi oldukça büyük bir kaç büfe tarzı yer var ben girip bişey almadım açıkcası fiyatları tam bilmiyorum ama idare eden bi yer o kadarda ahım şahım değildi açıkcası kocaeli maşukiyeyi öneririrm orman havası almak isteyenlere google dan aratıp bu konuya giriceklere :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X