Şimdi Ara

Belgrad Ormanında market tarzı yer varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 saat sonra belgrad ormanına gidicez kolaydı biraydı içeride alışveriş yapabileceğimiz market bakkal tarzı yerler varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Mayıs 2013; 11:18:26 >

• Yok. yol üstünde bir yerden alışveriş yapın. Tam ortasındaki parkta cafe gibi birşey var ama istediğiniz şeyleri bulamayabilirsiniz.
  • alışveriş yapıp gidicez zatende içecekler ısınıcak doğal olarak o yüzden sordum bu arada giriş ücretlerinden haberin varmı arabayla gidicez bide
  • En son 20 liraya yakindi arabayla giris (Neredeyse bir bucuk sene oldu gitmeyeli) simdi de cok fazla degismemistir heralde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerideki 2-3 tane büfe mevcut soğuk içecekler falanda var ama normalden pahalı olabilir
  • evet gittik geldik giriş 10 liraydı araba için içerisi oldukça büyük bir kaç büfe tarzı yer var ben girip bişey almadım açıkcası fiyatları tam bilmiyorum ama idare eden bi yer o kadarda ahım şahım değildi açıkcası kocaeli maşukiyeyi öneririrm orman havası almak isteyenlere google dan aratıp bu konuya giriceklere :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.