Şimdi Ara

Belgian malinois aliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ay sonu yavru alacagim degerli dostlar. Mama olayi, egitim gibi bilgiler verebilrseniz sevinirim. Evin icerisinde kendisine bir ozel yatak yaptiracagim. Kopek icin yumusak birde minder almayi dusunuyorum. Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Ay sonu yavru alacagim degerli dostlar. Mama olayi, egitim gibi bilgiler verebilrseniz sevinirim. Evin icerisinde kendisine bir ozel yatak yaptiracagim. Kopek icin yumusak birde minder almayi dusunuyorum. Herkese iyi forumlar

bu ırkı seçmenin belli bir sebebi var mı ? herkes bilmez bu ırkı. alman kurdu kırması gibidir bu malinois'ler. enerjisi yüksek hayvanlar ev için ideal degil diye düşünüyorum. enerjisini atamayınca ev içinde problem çıkartıcaktır size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Ay sonu yavru alacagim degerli dostlar. Mama olayi, egitim gibi bilgiler verebilrseniz sevinirim. Evin icerisinde kendisine bir ozel yatak yaptiracagim. Kopek icin yumusak birde minder almayi dusunuyorum. Herkese iyi forumlar

bu ırkı seçmenin belli bir sebebi var mı ? herkes bilmez bu ırkı. alman kurdu kırması gibidir bu malinois'ler. enerjisi yüksek hayvanlar ev için ideal degil diye düşünüyorum. enerjisini atamayınca ev içinde problem çıkartıcaktır size.

Kendine has bir irktir. Kendisi hem koruma gudusu hemde egitim seviyesi icin aliyorum. Evin icerisi istenilen sicaklikta ayrica her gun gezmesini yapacagiz tabii. Her hafta da bakima goturecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

Kendine has bir irktir. Kendisi hem koruma gudusu hemde egitim seviyesi icin aliyorum. Evin icerisi istenilen sicaklikta ayrica her gun gezmesini yapacagiz tabii. Her hafta da bakima goturecegim.

tabi senin düşüncen ve kararım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Vets Hub Veteriner Kliniği
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.