Dün sahilde engelli bir vatandaş gördüm . Herkes gibi dolaşmaya çıkmıştı . Yanında 2 kişi daha vardı . Sahil yolu kötü baya . Rüzgârlı bir havada üstü hep kum olur . Neyse ışte engelli vatandaşımız sandalye ile 2 kişinin yardımı ile güçlükle ilerliyordu . Sandalye resmen kuma battı . Yardıma gidecektim ama erkek olduğu için biri gitme istedi olmadı sonradan . Neyse engelli vatandaşımız az kalsın sandalyeden düşüyordu . Çok çok sinirlendim ve bu sabah gidip belediyeye görevli ile konuştum . Temizlik sorumlusuna yolladı anlattım . Durum böyle böyle birşey yapın . Biz birşey yapamayız orayla büyükşehir ilgileniyor. Tamam görevli yok mu hiç ? 1 veya 2 tane yollayın temizlerler . Yarın bizde engelli olabiliriz dedim . Ben birşey yapamam dedi . Sonra ben iyice kızdım . Sonra siz yan tarafa gidin müdüre dedi . Çıkarken odadan anlamıyor gibi birşey dedi . Kavga çıkmasın diye ayrıldım . Sonra diğer odaya gittim anlattım durumu . Ben belediye başkanına anlatırım durumu dedi . Iyi dedim bende görecez bakalım . Eğer birşey yapmayacaksanız söyleyin elime verin aracı ben temizleyecem dedim . Tamam tamam biz ilgileniriz dedi . Iyi dedim çıktım oradan . Sinirlendiğim şey yok ora büyükşehirin denmesi . O zaman siz ne ise yapıyorsunuz
Belediyeyi kendisine şikayet ettim
Halimize şükredelim arkadaşlar . Çok daha kötü durumlar var .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme