Bildirim
belediyenin kestiği trafik cezası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
aynı sorun bendede var.fatsa belediyesi sağ olsun 26 senedir park yaptığımız liman yoluna bu sefer ceza kesmiş.kınıyorum ve cezayı ödeyip ödememekte kararsızım.nereye ödenecek oda ayrı bir sorun -
belediyeye ödenmesi gerekiyor. ödemediğiniz takdirde ilerleyen aylarda araba ya haciz konulup aracı muayene yaptıracağınız zaman karşınıza çıkıyor ve muayene yaptıramıyorsunuz. tecrübe ile sabit -
Bir keresinde ben de park cezası yemiştim, cezayı kesen ilçenin belediyesine gidip vezneden ödemiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: öğrenmekgüzel
aynı sorun bendede var.fatsa belediyesi sağ olsun 26 senedir park yaptığımız liman yoluna bu sefer ceza kesmiş.kınıyorum ve cezayı ödeyip ödememekte kararsızım.nereye ödenecek oda ayrı bir sorun
liman yolu, öğretmen evinin önümü yoksa itfayenin yolu mu? bu ikisine de polis kesiyor cezayı benim bildiğim. -
hocam birşey soracam sana .bızım arabayı çekici çekip otoparka götürdü 80 tl verıp aıldık bugunde ayrı trafık cezası gelmıs yıne 80 tl bu nasıl iş anlamadım bılgın varmı acaba -
birinci 80 çekici parası 2. 80 park cezasıdır... -
daaha öncede 4-5 sefer çekmişlerdi çekicinin oldugu yere gidip parayı verip alıyorduk arkadan baska ceza gelmıyordu.bu boyle olunca sasırdım.aracın plakayıda sorgulattım baska ceza varmı ceza cıkmadı..ne oldugu bellı degıl ver parayı dıyorlar kuzu gibi verıyoruz..
cevap ıcın tesekkurler... -
liman yolu çay bahçelerinin yanına doğru her balığa gittiğimizde çektiğimiz yer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X