Şimdi Ara

belediyenin kestiği trafik cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bana bir ilçe belediyesi trafik park cezası kesmiş bende şehir dışındayım bu ceza nereye ödeniyor illa belediyeyemi gitmem gerekiyor yada herhangi bir banka yada maliyeye ödeyebiliyormuyum. bu arada ceza interrnette gmzükmüyor

• aynı sorun bendede var.fatsa belediyesi sağ olsun 26 senedir park yaptığımız liman yoluna bu sefer ceza kesmiş.kınıyorum ve cezayı ödeyip ödememekte kararsızım.nereye ödenecek oda ayrı bir sorun
  • belediyeye ödenmesi gerekiyor. ödemediğiniz takdirde ilerleyen aylarda araba ya haciz konulup aracı muayene yaptıracağınız zaman karşınıza çıkıyor ve muayene yaptıramıyorsunuz. tecrübe ile sabit
  • Bir keresinde ben de park cezası yemiştim, cezayı kesen ilçenin belediyesine gidip vezneden ödemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğrenmekgüzel

aynı sorun bendede var.fatsa belediyesi sağ olsun 26 senedir park yaptığımız liman yoluna bu sefer ceza kesmiş.kınıyorum ve cezayı ödeyip ödememekte kararsızım.nereye ödenecek oda ayrı bir sorun

liman yolu, öğretmen evinin önümü yoksa itfayenin yolu mu? bu ikisine de polis kesiyor cezayı benim bildiğim.
  • hocam birşey soracam sana .bızım arabayı çekici çekip otoparka götürdü 80 tl verıp aıldık bugunde ayrı trafık cezası gelmıs yıne 80 tl bu nasıl iş anlamadım bılgın varmı acaba
  • birinci 80 çekici parası 2. 80 park cezasıdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik ceza itiraz
    3 yıl önce açıldı
    Trafik cezası soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cand_mag kullanıcısına yanıt
    daaha öncede 4-5 sefer çekmişlerdi çekicinin oldugu yere gidip parayı verip alıyorduk arkadan baska ceza gelmıyordu.bu boyle olunca sasırdım.aracın plakayıda sorgulattım baska ceza varmı ceza cıkmadı..ne oldugu bellı degıl ver parayı dıyorlar kuzu gibi verıyoruz..

cevap ıcın tesekkurler...
  • liman yolu çay bahçelerinin yanına doğru her balığa gittiğimizde çektiğimiz yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.