Şimdi Ara

Belediyelerin bir partiye bağlı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belediye işinin siyasetle alakası olmaması gerekirdi.Belediye başkanlarının bir partinin bünyesinde olması çok yanlış.Bu insanları daha iyi olana değil , hangisi siyasi olarak kendine uyuyorsa ona oy vermesi demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 25 Ocak 2016; 22:10:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Haklısın aslında, belediye başkanları halkın sevdiği, saydığı, en önemlisi inandığı birisi olmalıdır. Eğer böyle olsaydı ben hizmetin daha fazla olacağını düşünürdüm. Çünkü devlet gerçekten adaletli ödenek gönderebilirdi. Ama tabi bu durumda başkanların parti siyaset ve münakaşalarına girmemeleri gerekir. Ayrıca bölge milletvekillerinin emir kulu olmaktan çıkarlardı. Ben olumlu olabilecek yönlerinden baktım, negatif tarafıda mutlaka vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanda köyün ağası gibi rol kesebilirlerdi. Bu da bir ihtimaldir sonuçta kötü olur kanısındayım.
  • Bende ayni fikirdeyim.Ceo mantigi olsa buyuk sirketlerdeki gibi çok daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kasabada yıllar evvel,ben çocukken MHP'den seçilmiş başkanın,birkaç ay sonra mevcut iktidar partisine geçmek için başvurduğunu duyunca "Vay oç!" demiştim.Sonra babam suratıma bir tokat çarpmıştı,kasabaya hizmet gelmesi için yapıyor ne yapıyorsa diye...Böyle bir anlayış var bizim buralarda.
  • Sadece belediyeler değil komple ülke siyasi ideoloji değil de gelişim adına tercihlere oy vermeli. Ağzımdan bal damlıyor biliyorum ama bunun mümkün olmayacağını, iktidarın bu emellerle değil din ile oy kazandığı bir coğrafyada yaşadığımızı hatırlatmak isterim. Ülkenin kaidelerine aykırı politika yürütülünce diğer partiler de bunu koruma adına kalkınma politikalarını rafa kaldırıyor.

Hükümet yoktan var olabilmek ve yokluğu sürdürmek için dini kullanıyor, kazandığı bu güçle kaidelere aykırı politikalar uygular, partiler de muhalefet eder, gelişim aksar.

İktidar partisine oy atan masum halkın hepsi aslında dine oy veriyor. Onun dışında bir nedenden ötürü oy vermeyi düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Anayasada siyasi propagandaları kısıtlayıcı önlemler alınmalı, hoş, kaideler yerlerde çiğneniyor, ben ne diyorum?(!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara ve İzmir'de işte bu yüzden aynı iş bilmez kişiler 20-30 yıl aynı koltukta kalabiliyor. Seçimde iş bilen birileri bunlara karşı aday olduğunda da ideolojik düşünerek ya "hırsız bu, rantçı bu" diyorlar, ya "içkimiz yasaklanır, özel hayatımıza karışılır" diyorlar, ya "ahlak elden gider" diyorlar, ya da "hizmet yapamaz, çöpler bile toplanmaz" diyorlar. Sonra da "Atatürk'ün partisi", "Erdoğan'ın partisi", "dindar parti" gibi müthiş (!) gerekçelerle aynı kişileri iş bilmedikleri halde başta tutmaya devam ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükerrer mesaj, lütfen silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 26 Ocak 2016; 18:29:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.