Şimdi Ara

Belediye ödeneklerinde kararı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Belediyelerin yatırım nitelikli projelerine aktarılmak üzere Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bütçesine konulan ‘belediyelere yardım ödeneğinin’ kullanımı da sıkı şartlara bağlandı.

    Proje için yardım talep eden belediye, projeye ilişkin detaylı bilgilerin yanı sıra projeyi neden kendi kaynaklarıyla gerçekleştiremediğini açıklayacak. Belediyenin güncel gelir, gider ve finansman bilgilerini bildirecek. Son kararı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

    Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, İl Özel İdarelerine ve Belediyelere Genel Bütçe Vergi Gelirlerinden Pay Verilmesi Hakkında Yasa’da belediyelerin ihtiyaç duyduğu yatırım nitelikli projelerin gerçekleştirilmesi amacıyla Strateji ve Bütçe Başkanlığı bütçesine konulan belediyelere yardım ödeneğini belediyelerin talebi üzerine kullandırmaya Cumhurbaşkanı’nın yetkili olduğu belirtiliyor.

    BELEDİYE GEREKÇELERİNİ AÇIKLAYACAK
    Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı da belediyelerden yatırım nitelikli projeleri için yapacakları yardım talepli başvurularında istenecek bilgi ve belgeleri ayrıntılandırdı. ‘Belediyelerin Yatırım Nitelikli Projelerinin Desteklenmesi İçin Yardım Taleplerine İlişkin Genelge’ye göre, talep yazılarında ‘projenin adı, amacı, gerekçesi (neden ihtiyaç duyulduğu), projeye ilişkin ayrıntılı maliyet hesabı, büyüklüğü, uygulama yeri ve süresi, proje çıktıları, hedef aldığı kitle ve/veya bölge, proje sahibi kuruluş ve yasal statüsü, yürütücü kuruluş’ bilgilerine yer verilecek.

    Bunun dışında talepte bulunan belediyenin güncel gelir, gider ve finansman bilgileri, projenin belediyenin kendi kaynaklarıyla karşılanamama gerekçeleri belirtilecek.

    Belediyeye ödenek verilip verilmeyeceği konusunda ise son kararı Cumhurbaşkanı verecek. Genelgede, “Belediyeler tarafından başkanlığımıza gönderilecek talepler Cumhurbaşkanlığı makamının takdir ve onaylarına arz edilecektir” denildi.
    https://veryansintv.com/belediye-odeneklerinde-karari-artik-cumhurbaskani-erdogan-verecek/

    Bir sonraki adım belediye seçimlerinin kaldırılması.







  • istanbul otur sana sıfır vatan hayinleri sizi
  • 2021 Bütçe Açıklamaları:
    İstanbul 500 Milyon TL
    Konya 5 Milyar TL

    Kendi kitlesi milyar milyon farkını bilmediği için bakın "500" ile heçbeşey yapamadı Akram bay derler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa bak hem belediyeleri borçlandırıp batır bunu ben yaptımda de sonra seçilmiş belediye başkanlarına tahsis edilmesi gereken belediye ödeneklerini kendin belirlemeye kalkış partili cumhurbaşkanından da bu beklenirdi.

    Gaziantep,Kayseri,Bursa,Konya ve buna benzer kendi kontrolü altındaki belediyelerin borçlanma yükümlülüğü ve ödeneğini bunlara dayayacaklar görünen o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 27 Mayıs 2020; 16:14:21 >
  • İzmir gibi ülkemizin 3. büyük iline ulaştırma bütçesi olarak 30000tl imkan veren zihniyetten beklenen bir hareket olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Mayıs 2020; 16:12:59 >
  • Ben zaten hala neden belediye baskani, muhtar falan secildigine anlam veremiyorum. Birakin adam tek basina yonetsin. Ne gerek var secime, bilmemneye?

    Desin "Ahmet sen cankaya'nin muhtari oldun!", "Binali seni belediye baskani yaptim!" sonunda da "Ama alayiniz ben ne dersem onu yapacaksiniz cunku basgan da benim, muhtar da benim, pasa da benim, padisah da benim hadi yallah!"

    Biz de hep beraber ona gore yasayalim bitsin bu dert bu cile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 27 Mayıs 2020; 16:33:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Ben zaten hala neden belediye baskani, muhtar falan secildigine anlam veremiyorum. Birakin adam tek basina yonetsin. Ne gerek var secime, bilmemneye?

    Desin "Ahmet sen cankaya'nin muhtari oldun!", "Binali seni belediye baskani yaptim!" sonunda da "Ama alayiniz ben ne dersem onu yapacaksiniz cunku basgan da benim, muhtar da benim, pasa da benim, padisah da benim hadi yallah!"

    Biz de hep beraber ona gore yasayalim bitsin bu dert bu cile
    Bildiğin çiftlik
  • Yok mu arkadaş başvuracak bir merci, ali babanın çiftliği mi burası?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2023 de muhalefet kazandı diyelim bilmiyormu muhalefet de bu yetkileri alacak? Demekki reis iktidarı kaybetmeyegini biliyor ve kendinden emin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu neden bakanlıklar var boşuna maaş nasıl olsa reis sabah kalkınca ekonomiden iç işlerine sağlıktan ulaştırmaya kimin kaç çocuk yapacağından kimin kaç para vergi vereceğine kadar ilgileniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babadol

    Yok mu arkadaş başvuracak bir merci, ali babanın çiftliği mi burası?
    Şahsım Cumhuriyeti burası birinin şahsi ne isterse o..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul ve Ankara'nın acısı hala daha geçmemiş...
  • Zaten istanbulda her yer beton 200 yıl inşaat yapılmasa önemli değil,bir tek çöp toplansın biz istanbullulara yeter.

    Memnun olmayan varsa istanbuldan gider.

    Bir dahaki seçimde her türlü yine imamoğlu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    2023 de muhalefet kazandı diyelim bilmiyormu muhalefet de bu yetkileri alacak? Demekki reis iktidarı kaybetmeyegini biliyor ve kendinden emin.
    Boooooooooooooooooş
  • Ne boş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

    Bu mesaj silindi.
    Aynen kanki, her şey kapatılsın. Tv, internet, su şebekeleri aklına gelebilecek her şey kapatılsın. Ne gerek var demi. Kocaman toplama kampları kurulsun tüm insanlar oraya yerleştirilsin, 7/24 herkes REİS'e hizmet etsin sadece. Bence bu daha iyi olur. REİS için ölelim, REİS için yatalım, kalkalım, dışkılayalım, yemek yiyelim ve çalışalım. Mükemmel fikir bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    Ne boş?
    Sen ve yorumun.
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Kendisi kaybettikten sonra yeni iktidarın hangi yetkilere sahip olacağı çok önemli değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.