Şimdi Ara

Belarus-Türkiye Maç Topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsviçre ve Avusturya'nın Haziran ayında ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Şampiyonası finallerine katılacak A Milli Futbol Takımı, ikinci hazırlık maçını 26 Mart Çarşamba günü deplasmanda Belarus ile yapacak.

Futbol Federasyonu'ndan alınan bilgiye göre, başkent Minsk'teki Dinamo Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

(A) Milliler, EURO 2008 öncesi ilk hazırlık maçında İsveç ile golsüz berabere kalmıştı.

• Pehhh maça bak.Çok önemli bir şampiyona var.Biz hala eften püften takımlarla hazırlık maçı oynuyoruz
  • Hele bi otur soluklan yeğenim,daha 3 hafta var
  • Portekiz Italya'yla felan maç yapiyor bizimkileri ismi duyulmami$ ülkelerle maç yapiyor

ispanya, hollanda, fransa yla maçlar yapin yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Hele bi otur soluklan yeğenim,daha 3 hafta var

3 hafta var da zaten milli takımlar topiğinde konuşulacak birşey yok, zarar gelmez erken açmaktan bunu

• Az kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YUKARI
  • mevlüt erdinç / çok yakında milli takımda görebileceğimiz yetenekli bir futbolcu....

Fransa' nın Yeni Henry si Diye Tanıtıldı!

2007-2008 sezonunda ligue 1'de şimdiden 11 gol atmayı başarmış futbolcu. fransa doğumlu ümit milli takım oyuncusu. şu anda fransa'nın sochaux takımında oynuyor. uzun boyunun yanısıra türk futbolcularında pek görülmeyen şekilde son derece güçlü ve yapılı bir fiziğe sahip. uzaktan gördüğünüzde zenci olduğunu zannedebilirsiniz, o derece. bildiğim kadarıyla ilk defa isviçre ile oynanan u 19 özel maçında türk milli takımının formasını giydi, ondan önce galiba fransa genç milli takımlarında oynuyordu.

saha dışında son derece mütevazi, sessiz ve kendi halinde bir adam profili çizen mevlüt, sahada ise gerektiğinde agresifleşebiliyor ve rakip takım oyuncuları tatlı sert oyunuyla psikolojik baskı kurabiliyor. ikili mücadelelerde ve hava toplarında güçlü fiziğini ve uzun boyunu iyi kullanıyor olmasının yanında, sprinter
    özelliğine de sahip ve kanatlardan tehlikeli akınlar geliştirebiliyor. ümit milli takım'ın özellikle içsaha maçlarında colin kazım ile birlikte çift forvet oynayacaklarını ve iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum. düzgün
    bir adam ve iyi bir futbolcu olacak gibi duruyor, allah yolunu açık etsin.

Belarus-Türkiye Maç Topiği

@lincoln10ever arkadaşımızdan alıntırdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 25 Mart 2008; 15:48:59 >

• ah yanlış görmüşüm bu ümiit milli a2 milli takımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 26 Mart 2008; 16:06:42 >
  • Yalan mı oldu bu maç ?
  • Kanal ?
  • ATV de...

Ama formaya bak ya...Marsilya gibi olmuşuz...Bunu akıl eden zihniyete...
  • Spiker Hleb'e gıleb mi diyo bana mı öle geldi
  • o nasıl forma yav Belarusu Türkiye sandım bi an
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

o nasıl forma yav Belarusu Türkiye sandım bi an

onlar bizden daha bir Türk gibi duruyor bu formalarla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

o nasıl forma yav Belarusu Türkiye sandım bi an

onlar bizden daha bir Türk gibi duruyor bu formalarla...

Ooo yorumcu da Kollektif bey
  • beyler internetden nerden izlerim bir link verirmisniz
  • 1-1
  • Nihat çok manyak vuruo yaa..Gol bekliorum ondan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.