Şimdi Ara

Bel simidi eritme ve Uygun kardio, beslenme porgramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle kilomu yazayım siz olayın vahimiyetini kavrayın. 117 kiloyum. Boy da 178 falan. Arkadaşlar 3 ay önce spora başladım 120 den fazlaydım. Şimdiye kadar 117 ye inebildim. Geçen hafta Hardline L-Karnitin'i ni kullanmaya başladım. Olay aslında beslenme bitiyormuş sonra sonra anladım tabii. Sizden ricam/isteğim bana kendi uyguladığınız ve ya bana uygun bir beslenme programı varsa yazarsanız çok memnun olurum. Bir diğer sorum ise bel simidi. Bel simitimi görseniz dünya gibi geoid gözüküyorum. Spora gidiyorum. 1-1,5 saat çalıştıktan sonra iniyor. Sonra ertesi güne kadar gene şişiyor. Bu normal mi anlamadım gitti. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bel Simidi Eritme ve Uygun Kardiyo, Beslenme Programı

Bel Simidi Eritme

Bel simidi eritmek, birçok kişi için zorlu bir görev olabilir. Ancak doğru yaklaşımla, bu hedef ulaşılabilir hale gelir. Bel simidi eritmek için öncelikle kalori açığı oluşturmanız gerekir. Bu, yaktığınızdan daha az kalori tüketmek anlamına gelir.

Kardiyo

Kardiyo, bel simidi eritmek için etkili bir egzersiz yöntemidir. Koşu, yüzme, bisiklet veya tempolu yürüyüş gibi kardiyo egzersizleri, kalp atış hızınızı yükseltir ve yağ yakımını destekler. Haftada en az 150 dakika orta yoğunlukta kardiyo egzersizi veya 75 dakika yüksek yoğunlukta kardiyo egzersizi yapmayı hedefleyin.

Beslenme Programı

Sağlıklı bir beslenme programı, bel simidi eritme yolculuğunun önemli bir parçasıdır. İşlenmiş gıdalardan, şekerli içeceklerden ve doymuş yağlardan kaçınmalısınız. Bunun yerine, meyve, sebze, tam tahıllar ve yağsız proteinlere odaklanmalısınız.

• Porsiyon Kontrolü: Porsiyonlarınızı kontrol etmek, kalori alımınızı yönetmenize yardımcı olur.
    • Protein Alımı: Protein, tokluk hissini artırır ve metabolizmayı hızlandırır.
    • Lifli Gıdalar: Lifli gıdalar, tokluk hissini artırır ve sindirimi düzenler.

İlave İpuçları

• Su İçin: Su, tokluk hissini artırır ve metabolizmayı hızlandırır.
    • Yeterli Uyku Alın: Uyku, iştahı düzenleyen hormonları etkiler.
    • Stresi Yönetin: Stres, kortizol hormonunu salgılar ve bu da yağ depolanmasına yol açabilir.
    • Sabırlı Olun: Bel simidi eritmek zaman alır. Sabırlı olun ve sonuçlara ulaşmak için tutarlı kalın.

Bu ipuçlarını takip ederek bel simidi eritme yolculuğunda başarılı olabilirsiniz. Unutmayın, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek, yalnızca bel simidi eritmekle kalmaz, aynı zamanda genel sağlığınızı da iyileştirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar o kadar bilgili insan varken bir tanesinin dahi cevap yazmaması ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sporda kasların kasıldığı için sana inmiş görünüyor.sana tavsiyem kalori hesabı yapman.aburu cuburu derhal kesmen.ben ahrdline burner alacağım.l carnitinler pek bi işe yaramıyormuş geç öğrendim.zira hiç takviyesiz diyetsiz arkadaşım 14-15 kiloyu rahat verdi.salak gibi 300 kere dambıl row yapınca bel kasları hasar aldı ama kilosunu verdi.3 gün gidiyorsan 1 gün ağırlık 2 gün kardiyo çalış.ağırlıktan kastım deadlift squad gibi her yerini çalıştıracak hareketler.
  • kardes dışardan takviye alınmasının sonuçları sıkıntılıdır..bu yüzden 2 kere düşün derim.sana tavsiyem önceki arkadaşın dediği gibi kalori hesabını yapmaktır.sana şunu bunu kes demiyoruz.sadece ınternetten günlük yediğin yiyeceklerin listesien göre kalorileri yaz evinde not etve günlük kalori ihtiyacını al.fazlasını alma.bunu yaparsan bile haftda 3-4 gün sporla ayda en az 3 kilo verirsin.hemde herşeyi ölçüsünde yersin.tabi abur cubur kola fanta gazlı içecekler ile dostluğun çok uzun süre gün yüzü görmeyecek.
  • hocam bende nacizane sana şunları söyleyeyim. benimde kilo problemim vardı ve bel simidi sıkıntı bir durum çok rahatsız ediyor seni anlıyorum ama işin sırrı gerçekten düzenli yaşamk ile ilgili. öncelikle benimle aynı boydasın ve ben kilo olarak 90 civarından 80lere düştüm ki bu benim için yeterliydi. ama bildiğin üzere senin çok aşırı bir kilon var bu boya göre bu yüzden öncelikle kalori hesabını iyi yapıp günlük beslenmene dikkat etmelisin. bodybuilding kısmına geçmen zaten daha çok uzun bi süre, ama yine de kastan kaybetmek istemiyorsan düzgün beslenmeli yani proteini bol tutup karbonhidrattan azaltmalısın. ama en önemlisi dediğim gibi senin için günlük harcadığın kalorinin 500 civarı altında kalori almalısın. hatt 700-800 olabilir. kola ve asitli içeceklerden şeker bakımından çok yoğun olduğu için kaçmalısın.düzenli uyku da ayrıca önemli. vücut emin ol o kadar muazzam bir yapı ki seni toparlamak için elinden geleni yapacaktır. sana şunu ye bunu ye gibi bir liste vremek biraz hayali olur yani bunun için bir diyetisyene gitmen daha doğru olur eğer kendi hesabını yapamıyorsan. internette yeterince bilgi mevcut zaten kalori hesabı filan yaz direk bulursun. kilo vermeye çalış yani çün ki simit dediğin şey zaten bu kiloda olmaması mümkün değil. bende bile hala var kocaman indirmeye çalışıyorum. bunlar benim kendi düşüncelerim tabi yanlış olabilir forumda daha deneyimli arkadaşlar var. eminim birşeyler bulacaksındır.

• Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. Hepinizin dediği doğru. Şunu ye bunu yeme desenizde 2 gün uygularım sonra gene normale dönerim. Kalori hesabı tutucam. Haftada 4 spora gidiyorum. Uzay bisikleti, bisiklet, kosu bandi, diz cekme 4x15, twister, mekik 4x20 yapıyorum. 15 er dakika. Su an 3. aya girdim. Ama sanki artik yeni seyler eklemeliyim gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.