arkadaşlar,bel fıtığı olan akrabam için yatak tavsiyesi istiyorum, şu anda bikaç marka var aklımda,visko ispir idaş,
bunlar dışında tavsiye ettiğiniz kendi kullandığınız ürün varsa,tavsiyelerinizi alabilirim, bi de bu ortopedik yataların yanında ortopedik yastıklar da oluyormuş,varsa bilgisi olan paylaşsın...
bel fıtığım var visko love air aldım tabi visko yastıklarda yanında hediye.
ben de öle düşünmüştüm ama aradım visco müşteri hizmetlerini,sordum ,dediğine göre,zaten biz de yatağı size rulo halınde gonderıoz dedıler,
yanı demek kı adamlar yaptıkları mala güveniorlar ki rulo halınde gönderiyorlar...
visconun high modelını beğendim,550 lira dediler,bu modeli alcaz artık...
Viscolove ( Visco Love ) antalya bayisinden kesinlikle alışveriş yapmayın... ne ürün teslim ediyorlar ne de paranızı iade ediyorlar. 1,5 ayı geçti halen kredi kartıma iadeyi alamdım ve hukuki süreci başlattım. alışveriş yapmadan önce ikinci kez düşünün! bu yazımı da bilinçlendirme adına her yerde yayınlayacağım.
Ben ortopedik yatağı dormeo'dan aldım.Siparişimi internetten verdim 2 iş gününde getirdiler vallahi. Bi göz atın bence modellerine .Çok rahat ve hesaplı. Eşim de ben de tavsiye ederiz:)