Şimdi Ara

Bel fıtığı ameliyat ücreti ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem geçen düştü balkonda. Zaten bel fıtığı vardı düşmesiyle tamamen kemikler birbirine girmiş. Özel hastanede mr film felan çektik pazartesi ameliyat için görüşmeye gidicez.. izmir deyiz. Medifema hastanesine gidicez. Bu bel fıtığı ameliyatlarının özel hastanelerdeki ortalama fiyatı nedir yaptıran felan var mı aramızda. Ona göre kendimi ayarlayıp hemen pazartesi tarih almak istiyorum. Fakat öyle 20 30 bin tl felan fiyat çıkarırlar mı diye düşünüyorum. Ona göre hemen yarından aracı satışa çıkarayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam öncelikle geçmiş olsun fiyat konusunda bir şey diyemem ama istanbulda olsaydınız küçükyalıda kırık cıkık bel fıtığı filan ismi melek hanım kendisi fevat etti oğlu devam ettiyor bu tarz olaylarda kendileri tedevi ediyor bendede bel ağrısı vardı binevi dik duramıyordum üstümde yük varmış gibi duruyordum kambur şeklinde. yeri küçükyalıda yerine gittim eliyle inceledi bir kaç hareket yaptırdı sonra bi ani hareket ettirerek beni bi anda rahatlama geldi ve anlık acı hissi lakin Allaha şükür iyiyim benim sıkıntım etler üst üste binmiş dedi belki sizede faydası olabilir googlede bakabilirsiniz kırıkcı melek hanım diye
  • axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    O şekilde felç olan çok insan var. Tanıdığımda var öyle yatalak kalan. O yüzden hiç tavsiye etmem. Beyin ve sinir cerrahisi bakıyor bel fıtığına ve mikronluk ameliyatlar yapılıyor. Şuan iyi hissetseniz bile ilerde problemler çıkabilir bir film ve mr çektirmenizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ederim bilgi için şuan 4 sene oldu tabi Bi yandanda size hak veriyorum ama ameliyat olup hala eskisi gibi olanlarda var 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ameliyat fiyatları yapacak doktorun rütbesine göre değişir.
    Doçent, prof vs

• Bel Fitik ameliyati oldum , yer istanbul .7000 tl odeme yaptim bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bel fıtığı pis birşey babam 3 kere ameliyat oldu hala sorun yaşıyor.

en az 10bin tl çıkar ben 15 diyorum hastaneye görede değişir kaliteli isim yapmış yerler 20-30 istiyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Ekim 2020; 11:3:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.