Şimdi Ara

BEL ÇEVRESİ SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba önümde 2 ay var üniversite için. spora başladım ama daha hızlı etki etmesini öneriyorum neler önerirsiniz. boy 183cm kilo 95. omuzlar, göğüsler ve kollar çok iyi. biceps 39cm. omuz 128cm. sadece göbek ve bel sorunu var bende. ekmeği bir yere kadar kısıyorum. mesela bir gün 1-2 dilim yiyorum ertesi günü 4-5 dilimi buluyor. her türlü öneriyi bekliyorum arkadaşlar.

• up
  • yok mu fikri olan?
  • 39 kol diyo sanirsin ki sadece kas. Yağ bağlamış çevresini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmanPower -- 30 Temmuz 2014; 20:06:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

39 kol diyo sanirsin ki sadece kas. Yağ bağlamış çevresini

+1 bel ve göbek olan bir kişide 39cm kol yastık gibi birşey olur çok iyi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

39 kol diyo sanirsin ki sadece kas. Yağ bağlamış çevresini

Bende bunu söylemeye geldiydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ oranın ne düzeyde ?O boy-kilo oranına 39 cm biceps çok iyi statüsüne girmiyor.Bel konusuna gelirsek ekmeği tamamen çıkart hayatından onun yerine daha kaliteli karbonhidratlara yönel (pirinç,bulgur)gibi.Şekeri hayatından tamamen çıkart,vücuduna sadece meyvelerden aldığın şeker girsin tabi meyveyi de ölçülü yemen lazım bununla birlikte kardiyo süresini arttırıp,karın bölgesini geliştiren hareketlere ağırlık verirsen göbek çokta dert edilecek bir şey değil gerekli çalışmayla rahatlıkla kurtulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim yağ değil. böyle düşünmeniz normal. o kolda yumurta çıkıyor sen merak etme. 5kg ile 60 şar concentration curl yapıyorum.
  • Ahtapots kullanıcısına yanıt
    tabiki de yağ var ama yastık gibi değil. ben sizden bel çevresi için yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OUTLAW 2-5

tabiki de yağ var ama yastık gibi değil. ben sizden bel çevresi için yorum bekliyorum.

Bel çevresi için fazla bir haraket yapmana gerek yok beli daha çok kalınlaştırırsın bisiklet iyi olur cardio için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.