Şimdi Ara

BEKO 4k tv Tavsiye-Bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz mecburiyetten beko 4k tv (http://www.beko.com.tr/ultra-hd-tv-121-ekran-b48-lb-9486-tv.html ) alacağım, baya uygun fiyata gelecek 1500tl gibi, bu üründe maçları izlerken yada bilgisayarı bağlayıp oyun oynarken hızlı sahnelerde çok sıkıntı yaşarmıyım, 600 hz dediği yeterli gelirmi, input lag değeri nasıldır, ürün hakkın da internette doğru düzgün bir bilgi yada test yok, burada kullanan yada bilgi sahibi olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 16 Haziran 2015; 14:09:43 >

• grundig 4k olandan ben aldım ve iade ettim. oyun performansı yeterli değil, yayın çok kaliteli ve 4k olursa maçlarda çok sorun çıkarmaz. diğer herşeyde takılır ve lag değeri piyasadaki pek çok tvde olduğu gibi yüksektir. sony 4k da en iyisidir. diğer bütün 4k tvler çok yüksek ve takılan porformansı düşüktür. no 4k tv..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FHD al o fiyata bence şuan için iyi bir 4k tv almak istiyorsan en az 3500 lirayı gözden cıkarman lazım uhd yayın sayısı 5 i geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

FHD al o fiyata bence şuan için iyi bir 4k tv almak istiyorsan en az 3500 lirayı gözden cıkarman lazım uhd yayın sayısı 5 i geçmez

yanlız şöye bir durum var ben normal de lg uf8507 alacaktım ama bir beko bayinin bana borcu var parayı ödeyemediği için bende üzerine biraz daha para ekleyip sorduğum tv yi almayı düşünüyorum 2600 tl lik tv bana 2000 tl ye filan gelecek ve paramı da kurtarmış olacağım. benim derdim o, tv de benim için önemli olan tek şey görüntü kaltesi ve input lagın çok rezil olmaması, smart olayı filan pek gerekli değil, hdmi dan direk bilgisaya bağlayacağım. eğer diyorsan input lagı çok rezildir beko FHD al onu düşünebilirim.

edit: dostum bilgisayarımızda nerede ise 1 e 1 aynı , 2 tane xbox360 kontrolcüm var. odadan odaya 5 mt hdmi kablo var duvardan, o nu tv bağlayacağım gecik 0.2 yada 0.3 olsa sorun değil ama daha fazlası rahatsız eder sanırım. inş sorun çıkarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 16 Haziran 2015; 15:43:50 >

• experienced kullanıcısına yanıt
    peki bekonun bu modelini araştırdın mı? istediğin özelliklere sahip ve 4k çözünürlükte bilgisayara bağladığın takdirde oynanabilirliği etkilemeyecekse alınabilir şahsen beko hakkında bilgi sahibi değilim kolay gelsin sana
  • Mecbur aldım arkadaşlar sonuçta 1400tl verdim, parayı zaten kurtaramazdım, testleri ben yapar, insanlara ben bilgi veririm artık, tv cumartesi gelecek haftaya bir inceleme yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.