Şimdi Ara

Beklenen Ürün, FEZA Laptop Masası. Katlanabilir, çok amaçlı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
26.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Katlanabilir olan halen satışta ise almak istiyorum. Nerden sipariş verebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba
    Katlanabilir olan halen satışta ise almak istiyorum. Nerden sipariş verebilirim?

Direk Osman Bey i arayın

Osman KUZUCU 05425971240
    e-mail:osmankuzucu@hotmail.com
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aşağıdaki gg linkinde bulabilirsiniz..

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=esraex

Beklenen Ürün, FEZA Laptop Masası. Katlanabilir, çok amaçlı

• konuyu hortlatmış olacağım ama bu tip masa arayanlar için yeniden hatırlatma olsun. yaklaşık 5 sene önce almış olduğum masanın 1 versiyonunu halen kullanıyorum, boyun ağrısına sahip biri olarak bu masa olmazsa olmazım. Yukarıdaki linkten eşim için 2.sini aldım, link hala aktif ancak forumdaki mesaj baya eskilerde kalmış umarım halen üretiyorsunuzdur.
    Linkler zamanla kaybolsada bana herzaman için osmankuzucu@hotmail.com adresimden ulaşabilirsiniz..
  • Ben de yıllardır kullanıyorum, vazgeçilmezim diyebilirim, çok şükür kaplamada falan bir sorun yok
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Bugün ilk siparisim elime ulasti. Hemen ikincisini de siparis ettim.

Netpamarket den siparis etmistim. Ama sanalpazar dan daha ucuza siparis edilebilir gorunuyor.

www.sanalpazar.com
    Bilgisayar Masas� Modelleri ve Fiyatlar� Sanalpazar.com'da
    https://www.sanalpazar.com/laptop-sehpasi-laptop-masasi/i-63522973

www.netpamarket.com
    M�kemmel �ok Ama�l� Portatif Laptop Masas�
    https://www.netpamarket.com/product_detail.asp?pcode=ntp10672

• Mükemmel bir masa gerçekten. 2 adet almıştım 8 sene geçti. Hala kullanıyoruz ama esneme var ve biraz da eskidi, yenilesek iyi olur diye düşündük. Telefon numarası var gördüm yarın soracağım. Bilmeyen varsa konuyu hortlatayım birileri görür almak ister belki..

ürünü aldınız mı tekrar iletişim ve satış kanalları nelerdir acaba

Maalesef hocam ulaşamadım, geçen sene yazmışım numara kapalıydı herhalde. keşke olsa yine de alırım şuan ama bir iletişim yada satış var mıdır bilmiyorum.

-17.3 144HZ
    -Hynix HMA82GS6CJR8N-VK 32GB
    -Samsung PM981 NVMe PCIe M.2 512GB
    -Seagate ST1000LM049-2GH172 1TB
  • Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Keşke arkadaş tekrar üretime geçse de yenilesek. Daha iyisini piyasada bulmak imkansız.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.