Şimdi Ara

Beklenen R10 Patch Çıktı!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hile yapınca CD-Key mi yoksa sadece o askerin mi banlanıyor bilmiyorum ama bance sen yeni asker oluşturup oyuna girmeyi bir dene. Belki işe yarar.
  • Hala düzelmedi problem kafayı yemek üzereyim gerçekten.4 Yeni map geliyor ve oynayamıyoruz Allah kahretsin.Öteki konuda arkadaş sil tekrar yükle düzelir demiş acaba silip yüklesem mi.PB güncelledim diye mi oldu anlamadım deliricem
  • Beyler Vietnam Exp pack'de silahlar daha mı eski olacak yoksa daha eski bir döneme(2. dünya savaşı??)mi gideceğiz?

Bu arada vietnam'ı alcaklar yazsın ve nedenlerini de yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Beyler Vietnam Exp pack'de silahlar daha mı eski olacak yoksa daha eski bir döneme(2. dünya savaşı??)mi gideceğiz?

Bu arada vietnam'ı alcaklar yazsın ve nedenlerini de yazsın

Vietnam Savaşı'nda kullanılan silahlar kullanılacak işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 88mm FlaK 36

@RiverStyx

Hile yapınca CD-Key mi yoksa sadece o askerin mi banlanıyor bilmiyorum ama bance sen yeni asker oluşturup oyuna girmeyi bir dene. Belki işe yarar.

Dediğin gibi 1 level lık karakterim vardı.Onunlan oyuna girdim direk attı Global ban falan yazdı karakterimin nickini yazdı ve gittik gene.Allahım bu nedir anlamadım bir türlü.Saatte 100-200 kişi banlanıyormuş bence bu kesinlikle Vietnam alınması için yapılan aptal bir oyun.Bu aptal firma kendilerini akıllı mı zannediyor acaba kaç kişiyi banladılar haksız yere hala devam ediyor.İnanmayanlar için yeni bir karakter oluşturup onunlan oyuna girip tekrar ban yerim ve videoya çekerim herkes görmüş olur.
  • Banlar vietnamdada ageçerli olur alakası yok yani alman için yapilan birşey değil....
  • 2-3 gün oyuna girmemek için bi sebep oldu sınavlarda vardı iyi oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Banlar vietnamdada ageçerli olur alakası yok yani alman için yapilan birşey değil....

Açtığım tüm karakterler ban yiyor açıyorum giriyorum banlanıyorum ne yapıyorum anlamıyorum oyun oynıyacaz banlıyor durduk yere.1200+ kişi banlamış 24 saat içinde.Kesinlikle bu işte birşey var eğer düzelmezse param Haram zıkkım olsun
  • Ama sen zaten varolan bir askerle denemişsin. Yeni bir tane oluşturup girmeyi dene bance. Eğer ondan da sonuç alamazsan Aydolan'ın da dediği gibi EA'in online chatinden başka çözüm yok gibi görünüyor.
  • Punkbusterı güncellemeden girmeyin. 2 3 kere güncellemesi çıkmış. Güncellemeden oyuna girenler banlanıyor galiba.
  • Sabahtan beri yüzlerce oyuncu banlandı. Umarım kısa zamanda düzeltirler.
  • ben saatlerdir oynuyorum banlanmadım hiç yeni haritaları kastediyorum

not: punkbusteri de güncellemedim. video aşağıda

http://yfrog.com/754a3z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 1 Aralık 2010; 18:32:23 >
  • oh çok iyi geldi ya bu yeni mapler ve hata düzeltmeleri ama en iyiside yeni haritaların gelmesi. böylece oyunu bırakmış olanlar nooblar (kimse üstüne alınmasın arkadaşlarımı kastediyorum) tekrar başladı şuan 5 round oynadım 5x best player & best squad bu arada bende kickleniyodum punkbuster'dan sürekli heartbeat stopped diyodu tabikide hile yoktu bende ama punkbA ve punkbB varmış heralde bende biri çalışamadığı için atlıyodum, sendede aynısı varsa ban atmıştır belki? ben sorunu ea live chatte biriyle konuşarak halletmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinsel

quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

quote:

Orijinalden alıntı: Peset

pbyi güncelleyenleri banlıyorsa son PB güncellemesinde bir sorun var demektir.Kafanız rahat olsun bir açıklama yaparlar ve banı kaldırırlar.Eğer hile varsa ve o yüzden banlıyorsada dönüşü yok maalesef.Ama büyük ihtimal PB hatası.

Hocam vallaha billaha hile falan yoktu.Düzelmesini umut ediyorum yoksa düşününce sinirleniyorum.Vallaha daha yeni aldım tadına doyamadan ban yedik.Hile kullansaydım delikanlı gibi derdim hak ettim ama hile falan yoktu.

hocam az önce dediğin konu hakkında eaforumuna başlık açılmış...sadece sen değil birçok kişi bu olaydan dolayı mağdur...pb ni sürekli güncelle update yolda falan yazıyorlardı ne kadar doğru bilemicem

evet o başlığı bende okudum

• Arkadaşlar yamayı indirdim ama bende de "patch56.p" bozuk diyor. Sadece bu dosyayı upload edebilir mi birisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 2 Aralık 2010; 0:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar74

Bendede aynı sorun var bu sabah haritalar eklenmiş mi deye bakıyım dedim ve eklenmediğini gördüm madem açmışken yarım saat oynarım diye bir servere girdim ve ban yedim kod da pb hack 132322 ve bu kodu aldıktan sonra hemen bad company 2 nin forumuna girdim ve gördüm ki bu sorundan muzdarip olan bir sürü insan gördüm.PB nin hile yapmayan insanları banlaması hiç ama hiç hoş birşey deyil bu hatayı hemen çözmeliler zaten BC2 forumunada yazdım ea ve dice bu konuya hemen bir çözüm bulmarı için...Umarım sorun çözülür.

allahtan benim başıma gelmedi.TR 1 de oynuyordm öglen tak tak millet banlanıyor noluyo lan dedim bi ara herkesmi hile kullanıyor dedim

• Valparisodaki kaya hatasını hala düzeltmemişler yauv
  • oha 4 saatte iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

oha 4 saatte iniyor.

45 dakikada indirdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

oha 4 saatte iniyor.

45 dakikada indirdim ben

Dün akşam ben indirmeye başladım. Baktım ortalama 400 Kbps ile iniyor. Tamam dedim bir saate biter. ama son 250 MB kaldığında hız birden 50 Kbps e düştü. Toplamda 2 saati buldu :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.