Şimdi Ara

Beklenen R10 Patch Çıktı!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _birDost_

quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

Orijinalden alıntı: _birDost_

ne 22'si 1 aralıkta yani bu geceden itaberen yeni çıkan 4 haritayı oynayamıcakmıyız 18 aralıktamı oynucaz?

Vietnam'dan bahsediyorlar. Haritalara gelirsek, evet bugün aktif olucak.

Hala aktif olmamış saat kaçta olur acaba

Bir fikrim yok açıkçası. Bu arada yeni patch işe yaramış gibi, yarım saat içinde PB Hack'ten dolayı yaklaşık 100 kişi ban yedi.

• OOO süper bf iyi uğraşıyor hilecilerle.
  • evet deli gibi banliyor şuan :D PBBANS :) iyi oldu bi kaç oyuncu vardi gözüme çarpan ve bizim sunucularda takilan onlarida banlamış R.I.P clan dan güzel olmuş
  • Nicki L ile başlayan oyunucuyu diyorsun. Bende kıllanıyordum ondanda. Adam aç kapa yapıyordu sanırsam. İyi olmuş.
  • Baya bir Türk oyuncu banlandi hileden :D. Her dakikada Bir oyuncu kesin yakalaniyor :D iyi oldu hilecilere yaa

isimleri

commagene
    Turk Askeri GL
    RiverStyXx-TR
    EXK.
    Reconxfuc74
    VooDu_85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 1 Aralık 2010; 14:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Baya bir Türk oyuncu banlandi hileden :D. Her dakikada Bir oyuncu kesin yakalaniyor :D iyi oldu hilecilere yaa

isimleri

commagene
    Turk Askeri GL
    RiverStyXx-TR
    EXK.

AKILLI OL BILADER HILE FALAN YOKTU BENDE.YEMIN EDIYORUM KI NORMAL OYUNA GIRDIM PUNKBUSTER HILE DIYE ATTI ALLAH ÇARPSIN KI.GIRIYORUM PUNKBUSTER ATIYORUPDATE ETTIM GENE ATIYOR NE HILESI.2,5 HAFTADIR OYNUYORUM HICBIR ONLINE OYUNDA HILE KULLANMADIM.HILE ILE GIRDIYSEM BENDEN BUYUK SEREFSIZ YOKTUR.

Birisi yardımcı olabilir mi nasıl kurtulucam nasıl halledicem bu sorunu.Ayrıca şimdi account banlandı mı tekrar giremeyecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 1 Aralık 2010; 14:09:42 >
  • PBBANS yüklü Sunucularda Malesef oyuna giremiyeceksin? BAna kızmana gerek yok sunucu otomatik banladi bende paylaştim okadar .... hile olada bilir olmuada bilir bilemiyecem ama banlanmişssin malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

PBBANS yüklü Sunucularda Malesef oyuna giremiyeceksin? BAna kızmana gerek yok sunucu otomatik banladi bende paylaştim okadar .... hile olada bilir olmuada bilir bilemiyecem ama banlanmişssin malesef...

ALLAHIM CILDIRICAM YA
    NASIL BOYLE BIRSEY OLABILIR BEYLER LUTFEN BIRISI YARDIM ETSIN.EKMEK KURAN CARPSIN KI HILE FALAN YOKTU.GIRDIM DIREK ATTI.HATTA SA falan yazdım chatte tam başlıyordum attı.Çıktım tekrar girdim update ederek gene attı.Allahım nasıl böyle birşey olabilir allah kahretsin harbiden kafayı sıyırıcam.Ulan 2 hafta oldu oyunu alalı.Bu oyunu bana tavsiye edenlerede buradan selam yolluyorum.
  • Yardım edebilecek birisi yok mu beyler lütfen oyuna giremiyorum şuan inanılmaz sinirliyim gerçekten.Hile falan kullanmadım durduk yere ban yiyoruz bu nasıl oyun lan böyle.Hilecileri banlamazlar saatlerce kasarlar adamlar.Biz oyuna giriyoruz hile yok normal oynamak için giriyorum punkbuster banlıyor.Neden böyle oldu birisi yardımcı olsun Allah rızası için.Daha yeni aldık oyunu bu kadar şerefsizlik yapmazlar sanıyorum.Banladılar diye bizi Vietnam almaya yönlendirmiş olabilirler.Çünkü çoğu oyuncu ban yedi.Durduk yere ban yedi birçok kişide.
  • Önce sakin ol. Çatır çutur milleti banliyor büyük ihtimal hata var. Pb ni güncelle.
  • Hocam kusura bakma böyle olaylarda sinirlerime hakim olamam genelde.No new updates diyor daha yeni güncelledim.Attıktan sonra güncelleyip girdim tekrar attı.Fakat herhangi birşey yapmadım hem niye hileyle oynıyım adam gibi oynamak zevk almak varken.İnşallah bir sorun vardır durduk yere paramız yanacak yoksa.
  • pbyi güncelleyenleri banlıyorsa son PB güncellemesinde bir sorun var demektir.Kafanız rahat olsun bir açıklama yaparlar ve banı kaldırırlar.Eğer hile varsa ve o yüzden banlıyorsada dönüşü yok maalesef.Ama büyük ihtimal PB hatası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

pbyi güncelleyenleri banlıyorsa son PB güncellemesinde bir sorun var demektir.Kafanız rahat olsun bir açıklama yaparlar ve banı kaldırırlar.Eğer hile varsa ve o yüzden banlıyorsada dönüşü yok maalesef.Ama büyük ihtimal PB hatası.

Hocam vallaha billaha hile falan yoktu.Düzelmesini umut ediyorum yoksa düşününce sinirleniyorum.Vallaha daha yeni aldım tadına doyamadan ban yedik.Hile kullansaydım delikanlı gibi derdim hak ettim ama hile falan yoktu.
  • Dediğim gibi büyük bir hata gibi gözüküyor.PB bunu düzeltecektir.Hatta banlanan oyuncular kafalarını çalıştırırlarsa EA'dan yeni çıkan Specatcları bedava isteyebilirler.
  • quote:

Dediğim gibi büyük bir hata gibi gözüküyor.PB bunu düzeltecektir.Hatta banlanan oyuncular kafalarını çalıştırırlarsa EA'dan yeni çıkan Specatcları bedava isteyebilirler.

Anladım hocam umarım düzelir daha yeni maplere oynayamadan ban yedik.Ayrıca benim şuan ne yapmam gerekli biryere falan şikayet etmem falan gerekiyor mu forumlarına falan? Yardımınız için ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

quote:

pbyi güncelleyenleri banlıyorsa son PB güncellemesinde bir sorun var demektir.Kafanız rahat olsun bir açıklama yaparlar ve banı kaldırırlar.Eğer hile varsa ve o yüzden banlıyorsada dönüşü yok maalesef.Ama büyük ihtimal PB hatası.

Hocam vallaha billaha hile falan yoktu.Düzelmesini umut ediyorum yoksa düşününce sinirleniyorum.Vallaha daha yeni aldım tadına doyamadan ban yedik.Hile kullansaydım delikanlı gibi derdim hak ettim ama hile falan yoktu.

hocam az önce dediğin konu hakkında eaforumuna başlık açılmış...sadece sen değil birçok kişi bu olaydan dolayı mağdur...pb ni sürekli güncelle update yolda falan yazıyorlardı ne kadar doğru bilemicem

• Beklemek en iyi çözüm senin için şuanda.Ses seda çıkmazsa bir yerlerden,şikayetini bildirirsin EA'ya.
  • Bekleyelim bakalım herkese yardımcıları için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Bekleyelim bakalım herkese yardımcıları için teşekkürler.

Dostum sen Hile yapmasan bile hile yapan kişi senin takımında ise ve beraber oynamışsanız şikayet edildiysen bireysel olarak EA Oyuna ile girişinde PB Ban yersin BF2 bunun örnekleri çok oldu etrafımda insalarkişsel sorunlar yüzünden ne accountlar yaktılar Üzülerek sölicem PB Kolay kolay hata yapmaz Durumu anlatan bir Mail atabilirsin EA Mutlaka cevap vereceklerdir ama olumlu biryanıt gelmiyecektir.

Senin dediğin gibi umarım hata vardır...
  • Ea nın live chatindende derdini anlatmayı dene.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.