Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU. ! Burger King %50 Bonus Genc Kampanyası 2016da Devam Ediyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
24
Favori
27.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicknick

en uyuz olduğum şey uluslararası markaların Türkiyeye özgü kurllar getirmesi ve yerel tüketiciye gereken değer vermemesidir.

Fiyat listesine bakarsın, patatesin tek fiyatı atıyorum 4-5 liradır. Dersin beyaz yakalıya patates yerine salata istiyorum, farkı neyse vericem (patatesten farkı taş çatlasın 1.5-2 liradır).
    Cevap : maalaef efendim.
    Soru: Neden olmaz?
    Cevap: kurallar böyle.

Nedeni çok basit aslında, o patatesin maliyeti ne ki tek başına satış fiyatı 4-5 tl olsun? O basınçlı tüplerde konsantre gelene şurupla restoranda imal edilen gazlı içeceğin maliyeti neki ?
    Salatanınsa maliyeti var, ayrıca doyurucu. Fastfoodcunun en son isteyeceği müşterinin fiberi yüksek beslenip az yiyip kaçmasıdır.

Amerikada menu deki değişimi isteyen müşteriye verilmek zorunda, bu ülkedeyse diğer her alanada olduğu gibi Allah'a emanetiz.

neyin yorumunu yapıyosun bu kadar ? bu saatten sonra bu yazdıkların hiç bişeyi değiştirmeyecek. adamlar zaten parayı buldu. herkes patatesten verdiği paradan memnun. parası olan yiyo, parası olan yemiyo. ne bu içinde kalmış ukte. sana ne koydu bu kadar kardeş??

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

en uyuz olduğum şey uluslararası markaların Türkiyeye özgü kurllar getirmesi ve yerel tüketiciye gereken değer vermemesidir.

Fiyat listesine bakarsın, patatesin tek fiyatı atıyorum 4-5 liradır. Dersin beyaz yakalıya patates yerine salata istiyorum, farkı neyse vericem (patatesten farkı taş çatlasın 1.5-2 liradır).
    Cevap : maalaef efendim.
    Soru: Neden olmaz?
    Cevap: kurallar böyle.

Nedeni çok basit aslında, o patatesin maliyeti ne ki tek başına satış fiyatı 4-5 tl olsun? O basınçlı tüplerde konsantre gelene şurupla restoranda imal edilen gazlı içeceğin maliyeti neki ?
    Salatanınsa maliyeti var, ayrıca doyurucu. Fastfoodcunun en son isteyeceği müşterinin fiberi yüksek beslenip az yiyip kaçmasıdır.

Amerikada menu deki değişimi isteyen müşteriye verilmek zorunda, bu ülkedeyse diğer her alanada olduğu gibi Allah'a emanetiz.

neyin yorumunu yapıyosun bu kadar ? bu saatten sonra bu yazdıkların hiç bişeyi değiştirmeyecek. adamlar zaten parayı buldu. herkes patatesten verdiği paradan memnun. parası olan yiyo, parası olan yemiyo. ne bu içinde kalmış ukte. sana ne koydu bu kadar kardeş??

Ben patatese verdiğim paradan memnun değilim

• @drhardware

koydu moydu adam gibi konuş densiz herif !
    sana ne koydu da üstüne vazifeymiş gibi cevap yazdın? kimsin sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 10 Ocak 2015; 19:08:26 >
    Herkes senin gibi migros kampanyalarından paraları kamyonla götürmedi. Senin patatese o kadar para vermen koymuyor olabilir ama bunun öğrencisi var, memuru var, asgari ücretle çalışanı var. Herkes senin gibi yüzsüzlük yapıp bir kampanyadan 5bin tl nakit para çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szryldrm -- 26 Ocak 2015; 16:33:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu biriken bonuslar ile direk sipariş tutarını ödeyebilir miyiz, geçen gün gittim dedim bonus var içinde ondan alırmıyız diye, içindeki normal bonusdan çekti eleman, sonra fişde yazan şu 4.5 normal bonusdan çekmiş 4.5 bu kmapanyadan çekmiş acaba dedim siparişte bir yüzdelik kısıtlaması mı var??

• Geçen hafta başvurdum internetten. Aradılar gerekli bilgileri aldılar. Enpara var içinde bi miktar para var faizde. Aktif kullandığım Teb kredi kartım var düzenli ödüyorum ve aktif kullanıyorum. Referans istediler babam ve annemi gösterdim onlarında skor temiz ev falan varmı dediler o tarz bilgileride aldılar. Lakin 1 hafta geçti onaylandı mı onaylanmadı mı mesaj gelmedi.

Macbook Pro 14" M4 1TB 16GB Silver | iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | iPad Pro 9.7" 32GB Silver | Watch 8 | Apple TV 4K | Airpods 3
  • Burger King şube müdürü, müşteriden artan patatesleri almak isteyen Suriyeli bir çocuğu feci şekilde döverek kanlar içerisinde bıraktı. protesto ediyoruz
  • Arkdaslar karalamak icin soylemiyorum ama hic olmazsa aksam saat 8 den sonra yemeyin. Avm de gezerken eve gidecektik. Aciktik neyse evde ugrasmayalim dedim esimle bi etli bir tavuklu burger aldik. 1 alana 1 bedavami ne bisey vardi. İkimizinde mide iflas. 3 gunde zor toparlndik. Doktora gitmedik ama ondan olduguna eminim. Neyse basimizdan gecti paylasmak istedim. Daha ince kac kere yedik ama aksama kadar demekkiiyice bozuluyor. Bi daha da o gunden beri yemedim.

• Arkadaslar bu bonus genc icin telefondan indirebilecegimiz mobil uygulama hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Arkadaslar bu bonus genc icin telefondan indirebilecegimiz mobil uygulama hangisi?

garanti bankasının normal uygulaması

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

Anlamadım ben aidat bile vermiyosak nerden kazanç sağlıyo bu banka?

Senin her alışverişinin belli bi yüzdesi bankaya gider. Yani burkingden veya herhangibir yerden bu kartla aldigin urunlerin fiyatindan mağazalardan komisyon keser. Taksitli aldigin seylerin parasini magaza bankadan pesin almak isterse yine banka komisyon keser. Yani kisaca yaptigin her alisveristen para kazanir banka, ayrica parani gec odersen yine faiz alir.

• bonus platinum kart sipariş verdim.
    bu kampanyanın o kartla geçerli olduğunu söyledi bana görevli
    doğru mu ?
  • Nasıl basvurucaz bu karta ariyan soran yok

Orijinalden alıntı: SoSeriouS

garantiye 5 kere başvurdum hepsinde de başvurum kayıp.

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3056239/garanti-bankasi-devamli-hayalet-duruma-dusen-bonus-genc-basvurusu

Macbook Pro 14" M4 1TB 16GB Silver | iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | iPad Pro 9.7" 32GB Silver | Watch 8 | Apple TV 4K | Airpods 3
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.