Şimdi Ara

BEKLENEN 2900XT 1GB GDDR4 TESTLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
7.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wenigma

BEKLENEN 2900XT 1GB GDDR4 TESTLERİ

Bu ne yawww. En baba kart bile göçüyor...

Orjinalden alıntı: wenigma

BEKLENEN 2900XT 1GB GDDR4 TESTLERİ

abi çok fena ya:(

dx10 bir dahaki bahara kaldı..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

dx10 yalan oldu desenize..bu kart bile böyle ise 8600 alanları düşünmek bile istemiyorum..ve bu test ati için optimize edilmiş..

dx10 bir dahaki bahara kaldı..

Yalan olan şey dx10 değil..Oyun ve driver yazanlar.Kartlar daha dx10'da güçlerini gösteremiyorlar çünkü doğru dürüst driver bile yok.

• XFX 680İ LT nasıl bir kart acaba??ovc. potansiyeli nasıl yani?

E6420 @ 3.2GHZ
    2x 1GB DDR800 Twinmos
    Gigabyte P35 neo-f
    Powercolor HD2900XT 1GB GDDR4
    500Watt Thermaltake PSU

[img=http://img175.imageshack.us/img175/9096/testzp2.th.jpg]

bence biraz daha iyi olabilirdi eğer windows sıfır olsaydı. Üstüne baya kur sil yaptım fln. Ama sonuç yinede ekran kartı açısından tatmin ediciydi kartta hiçbir OC yok

Orjinalden alıntı: SnoX

Test sistemi

E6420 @ 3.2GHZ
    2x 1GB DDR800 Twinmos
    Gigabyte P35 neo-f
    Powercolor HD2900XT 1GB GDDR4
    500Watt Thermaltake PSU

[img=http://img175.imageshack.us/img175/9096/testzp2.th.jpg]

bence biraz daha iyi olabilirdi eğer windows sıfır olsaydı. Üstüne baya kur sil yaptım fln. Ama sonuç yinede ekran kartı açısından tatmin ediciydi kartta hiçbir OC yok

Skor cpu yüzünden biraz düşük..Vga tam performansını gösterememiş..

• işlemciyi overclock edince iyi olur diye düşünmüştüm ama ona rağmen mi gösterememiş? :S Yapabileceğim birşey varmı? işlemciye biraz dahamı yüklensem?
  • yya neden bu kadar dusuk performans veriyo anlamadım işlemci mi darboğaz yapıyo desem 3.3 ghz olmus daha ne istiyo 5 ghz 16 mb önbellek fln mı birde 500 watt psu yeter mi bu karta birde oc yapmıssınız anlamadım
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

yya neden bu kadar dusuk performans veriyo anlamadım işlemci mi darboğaz yapıyo desem 3.3 ghz olmus daha ne istiyo 5 ghz 16 mb önbellek fln mı birde 500 watt psu yeter mi bu karta birde oc yapmıssınız anlamadım

Neyde dusuk performans veriyor?

• walla benn forumda ikinci el daha 700 ytl ye 8800gtx in peşinde sürünmektense bu kart tam benlik 525 dolar + kdv kurda düşükkenn aldım bugün

bırakın oc yi mo c yi çokta anladığım bişey değil ama ddr4 belleğe sahip olmasıı bile yeter
    forumda 18. yılıma girdim bu zamanda profilime yazdığım yazmadığım yüzlerce alışverişim oldu sorun yaşadığım olmuştur ancak yaşattığım hiç olmadı bu saatten sonra istesen satsın isteyen alsın SATTIGIM URUNUN ÖNCE ODEMESINI BEKLERIM herkese iyi alisverisler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16049647/mpage_1/key_//tm.htm#16049647

xfx anakartıda inceledim buyrun buradan inceleyin
  • Güzel inceleme. Teşekkürler Wenigma. Test sisteminde kullandığın PSU neydi? Hem 6 pinlik hemde 8 pinglik PEG güç çıkışı varmıydı?
    İstersen kartı bana yolla ben bi zorlayım benim sistemde. Millette puan görsün hem
    Ryzen 5800X with CUSTOM Water Cooling | Asus ROG Strix B550-F Gaming | Corsair 4x8GB DDR4 3200MHz | Zotac RTX 4070 TI 12GB | WD SN850X 1TB NVMe | 1TB INTEL P660 NVME + 500GB Samsung 860 evo | LG 34WK500 + LG 32GB600-B | Gamepower 1050W PSU | RAZER BLACKWIDOW + RAZER DEATHADDER | Logitech Z5500 | Cooler Master Stacker | Anker Q30 + M-Audio | G930 | PS5 2TB | Switch CFW | PS4 Pro 6TB | PS3 HEN | XboxSeries X |Xbox 360S | Nintendo Wii
    Youtube Kanalım:http://bit.ly/2GkLCAP Teknoloji Odası
  • sistemde 500 watt silverstone kullandım 6 pinlik iki adet güç girişi vardı ;kartı kısmetse 6750 ile deneyeceğim ama olmazsa sana da yollayabilirim birde senin power inşallah kaldırır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.