Şimdi Ara

Beklemekten bıktım Amilo Pro V 2085 ALIYORUM (kullanan varmı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet fujitsu siemens amilo pro v 2085 alıyorum.. bir markanın adı çıkacagına canı cıksın diye bir laf vardır. bir modeli bozuk cıktı diye butun modellerimi bozuk cıkacak.. fiyatıda cok uygun.

* Intel Centrino Pentium M 1.7 Ghz
    * 15.4" TFT WXGA(1280x800) Ekran
    * 512MB DDR2 533Mhz Ram
    * 60GB SATA 5400 Rpm HDD
    * 128MB Ati Radeon X300 Hyper Memory
    * DVD Writer +/- Double Layer
    * 3'lü Kart Okuyucu (SD/MMC/MS)
    * Wireless 802.11 b/g Kablosuz İletişim
    * 10/100/1000 Gigabit Ethernet
    * 4x USB 2.0 , Tv-Out , SPDIF , i.Link
    * Linux İşletim Sistemi
    * 2 Yıl Fujitsu-Siemens Garantisi

729$civarı

kullanan varsa yorum yapabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restoratör -- 20 Ağustos 2006; 18:05:30 >

• bu özellikler bu fiyata cok iyi. fujitsu siemenscilere bir danış bence. ekran kartı x300 olması beni şaşırttı bukadar ucuz olmasının bir nedeni herhalde kötü imajları. ama kullanıp cok memnun olanıda var hiç memnun olmayanıda var. v2045ler genelde sorun cıkarıyor. teknolojik mal alırken şans yanında olmalı.. alırsan hayırlı olsun arkadasım.
  • özellikleri iyi ama fujitsu dan uzak dur çok sorun çıkarrtıyor
  • dikkat ederseniz fs konusunda insanların en çok şikayet ettiği nokta aldıkları ürünlerde sorunlar çıkmasından ziyade, ürünlerinde sorun çıkan müşterilere karşı gösterilen ilgisiz davranışlar ve servis hizmetleri. tabiki her markada sorunlar çıkabilir. ancak sorunlar çıktığında bu kadar çok insan tüketici mahkemelerine kadar gitmek zorunda kalıyorsa o firmanın tüktici memnuniyeti anlayışında bir problem var demektir. sorun burda Fujitsu-Siemens firmasında değil, Türkiye ayağında da olabilir. ancak böyle bile olsa sonuçta siz her şartta zaten Türkiye ayağı ile muhatap olacağınız için aynı şeyler geçerlidir.
    o yüzden bunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim. konunun özünü kaçırmayın. önemli olan alınan ürünün sorunsuzluğundan ziyade, karşılaşabileceğiniz sorunlar karşısında alabileceğiniz servis hizmetleriidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melrock -- 20 Ağustos 2006; 12:13:29 >
  • evet haklısın Türkiye ayagında sorunlar oluyor demişsiniz. ben arastırma yaptım şikayetlerin hemen hemen hepsi teknosadan alınan 2045serisi. belkide firma bu modelin soorunları yüzünden müşteriye yeterlilik saglayamadı. ve butun şikayetler 2005yılında yapılmıs belkide firma kendini geliştirmiş olabilir çünkü şikayetler azalmış. bilmiyorum yanılıyormuyum? bu özelliklerde bu fiyata başka yok gibi..
  • kullanan arkadaslar ???
  • evet şikayetler azalmış olabilir. ancak bu, firmanın kendini geliştirmesinden kaynaklanabileceği gibi hiçbir şeyi geliştirmeyip sorunlu ürünlerin azalmış olmasından da kaynaklamış olabilir. sonuçta çok da uzak olmayan geçmişte yaşananlara baktığınızda bence bu bir kumardır. ve oynayıp oynamamak size kalmış oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fs diyince 2 kere dusunmek gerekir.
    evet cok iyi ozellikleri cok uygun fiyatlara veriyorlar ancak makınalrı arıza cıkartıyor.hadi arıza bu tabii cıkar dersenız de bu sefer teknık servis sıkıtısı var biliim kadari ile.
    etrafımda cok problem yaşayan insan gordum fs leri ile.
    zaten forumda da bircok topic açilmişti bu konu ile ilgili,girip okumanızda fayda vardır derim.
  • Yazacağım tek şey fujitsu siemens servis müdürüne kadar ulaştım ama yinede salladılar. yani servis hizmeti 0..
  • Al kardeşim al.Ben zaten artık yeteri kadar insanı uyardığımı düşünüyorum.Bundan sonra sen devam edersin artık..
  • AMAN AMAN SAKINNNN FUJITSUDAN UZAK DUR!!! ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.