Şimdi Ara

Beklediğimize değdi (!) Clio dizel otomatik 60 bin lira... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri sener agayii cagirsin bu araba kac para eder

V8 silindir motor 300 beygir olsa ancak eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napıcaz anlamiyorum ya gerçekten, eskiden belgesellerde görürdük arabalar pahalı olduğu icin insanlar motorsikletler ve 3 tekerlekli sütçü beygiri kullanırdı...

O yolda ilerliyoruz, bazı seyler artık çok açık. Devlete gelir yok, vur milletin sırtına yükü

• İyi de...Bu paraya bu aracı alacak ne forumda bir kişi var, ne de forumdakilerin çevresinde böyle biri...Ama 2 güne bir böyle bir konu açılıyor. Fanı olduğumuz marka değilse ,sövüp sayıyoruz da...Diğer türlü ''Yakışıyor haspaya''
  • Yazik hersey ne kadar degersizlesti artik...Bir o kadarda almak zorlasti.
    Para denen sey ne kadar degersizlesti artik.Ama kazanmakta bir o kadar zor.
    İste boyle seyler sadece bizim ulkemiZde olur yaziklar olsun.
    Bunlar daha iyi gunlerimiz yakinda b sinifi baslangic fiyati 40k C sinifi baslangic fiyati 60k d sinifi 80k lara dogru gidiyoruz.

Ha gayret Turkiyem uyumaya devam et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorsan enflasyon yok derler.2009 yılından beri ne oldu araç fiyatları??
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cetas-ford-mondeo-1.6-tdci-titanium-2012-34.279-km-137517167/detay
    Bu aracı almak varken 2 segment aşşağı çöpe bu parayı veren varsa bi psikiyatra görünsün derim(Çöp ilandaki araca göre denmiştir bedava verseler yada 20 bine havada kaparım orası ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 4 Ekim 2013; 0:33:52 >
  • Cari açık bu tuketimle n... kapanir.

Acliktan agzi kokan adam galaxy s4 aliyorsa bu ulkede bir seyler yanlis gidiyor demektir.

2.el ne araclar var o paralara ayrica yazik gunah .

B sinifi sehir ici ideal genelde evin 2. Araci konumundadir dunyada ancak 60000 tl yi bir araya getirmek bir cok aile icin hayal durumda. Resmen otomobil sahibi olunmasin isteniyor.

• arkadaş golf laf atıyorduk bide ne olmuş fiyatlar

özür dilerim golf affet beni
  • Biri bana deseki 60.000 tl'ye ya clio alirsin yada suriyeye sureriz seni

Ben suriyeye giderim varsin kimyasal silah olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 4 Ekim 2013; 0:52:00 >
  • 2011 ağustosunda euro kuru 2,60 iken bugün 2,72,artış yüzde 5 kadar ancak fiyatlar almış başını gitmiş.Görebildiğim 3 ihtimal var;
    1-2011 ağustosundan sonra kur düşmüş yani o yükseliş geçici bir yükselişmiş.Bu firmaların hepsi birer dünya markası olduğuna göre iyi istihbarat/ön görü yapmışlarsa euro ve dolar kurunun düşmeyeceğini düşünebiliriz
    2-yaşanan ekonomik kriz nedeniyle 2008den beri satış yapmakta zorlanan firmalar tavizde bulundukları fiyatları gerçek fiyatlarına çekmek istiyorlar
    3-distributor firmalar nasılsa satıyoruz diyerek içerde fiyatları şişiriyorlar...
    Benim için hangi ihtimal doğru olursa olsun ortada tek bir gerçek var sıfır araç almak için kesinlikle doğru bir zaman değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Biri bana deseki 60.000 tl'ye ya clio alirsin yada suruyeye sureriz seni

Ben suruyeye giderim varsin kimyasal silah olsun

hocam sende vurdukça vuruyorsun

fakat suruye değil suriye diye düzelt sonra dalga konusu olma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 4 Ekim 2013; 0:46:37 >

• Yazık, günah cidden bu paraları bu arabaya verecek adam çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Biri bana deseki 60.000 tl'ye ya clio alirsin yada suruyeye sureriz seni

Ben suruyeye giderim varsin kimyasal silah olsun

hocam sende vurdukça vuruyorsun

fakat suruye değil suriye diye düzelt sonra dalga konusu olma

Parmaklar buyuk ya u ile i yan yana

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

vw deki sıranın sebebini şimdi anladınız mı 90bg dizel otm clioya 55bin tl dersen adam gider vw de kuyruk olur.. Şimdi yazında yanlış anlıyorlar senin araban değil tabii kıskanma diyorlar ama leğen plastiği gibi geliyor içi bana.. Düşük fiyata alana saygım var ama 55bin veren adama da derim sen bunu hangi layloncudan aldın hemşerim diye Yerden yere vurduğumuz poloyu en üst donanımda ekleyince esp yi vs bu hale ancak gelir.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

ben anlamıyorum bu fiyatlarla hangi salaklar alıyor ya da herkesin üst düzey tanıdıkları mı var distribütörlerde her ay satış rakamları nasıl rekor krıyor, geçen seneye göre. gerçi hak da veriyorum iş yerinde ayda 1000 tl'ye çalışanından 5000 TL ye çalışanına kadar herkesin dilinde kredi- araba ikilisi ve muhabbetleri dolaşıyor ... memleket diplomalı, obsesif asalaklarla dolu .

Güzel bir "0" km otomobil ve her yaz mutlaka gidilmesi gereken yaz tatili.

Son 5-6 yıldır evlenmiş yeni nesiller arasında artık zorunlu bir ihtiyaç halini aldı bu ikisi. Bu iki maddeyi yerine getiremediklerinde kendilerini aynı yaş grubundaki diğer evli arkadaşlarına karşı ezik ve aşağıda hissediyorlar.

Ağzına sağlık.

• Cetta reyise 70bin diye bi kamyon laf ettik.
    60binlik clio yu gören Koyuş Grubu cettayı 100 bin yapar artıkın
  • Arkadaşlar aramızda para toplayalım.. bitane marangozhaneyle anlaşalım.. 1000-1500 tane döviz yaptıralım.. meydanlarda buluşalım oto fiyatlarını protesto edelim
  • Ben 69.500 tl'ye jetta aldim

70.000 tl'lik laf isitttim bu forumdan

Jetta bedavaymis ya

17 jant
    Sunroof
    Metalik boya
    Spor suspansiyon
    Uzatilmis garanti v.s

• onu alana kadar çicek gibi 308 sportium var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.