Bildirim
BEKLE BİZİ SCHALKE / TOP 16 YOLU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Schalkeliler bu videoyu izlesinler -
Duygulandım lan ne heyecanlıydım o maçlarda Braga maçında hiç inanmıyordum geriden gelip yeneceğimizi -
O kupa buraya gelecek -
Schalke'lilerin izleyeceği başka bir film var. -
Video'nun yarısı kaçırdığımız gollerden oluşuyor -
Baya pozisyona girmişiz be -
bayiliyorum boyle videolara. -
Güzel dakikalardı. -
Şampiyonlar liginde , ligde oynadığımızdan kat kat daha iyi oynuyoruz. Sneijder ve Drogba'nın katılmasıyla daha iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Bu kadro ve bu hırs yarı finali görmeyi hakkediyor. -
en çok amrabat la burak göze çarpıyor -
amrabat burak sneijder selçuk.. hücum hattı sağlam :) -
melunun kaçırdığı penaltıyı görünce yine delirdim -
biriniz link koyabilır mi acaba mobilim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cl asistler 2 hamit 2 amrabat 2 selçuk 1 melo -
Ulan direkten dönen toplara bak ya -
quote:
Orijinalden alıntı: esrar006
Duygulandım lan ne heyecanlıydım o maçlarda Braga maçında hiç inanmıyordum geriden gelip yeneceğimizi
niye bilmiyorum o braga maçı benim kazanacağımıza en çok inandığım maçtı, geri düştüğümüz anlarda bile. -
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanMümtazRakMetıl
quote:
Orijinalden alıntı: esrar006
Duygulandım lan ne heyecanlıydım o maçlarda Braga maçında hiç inanmıyordum geriden gelip yeneceğimizi
niye bilmiyorum o braga maçı benim kazanacağımıza en çok inandığım maçtı, geri düştüğümüz anlarda bile.
Maçı izlemiyordum maçtan önce kazanacağız diyordum burada yorumları okudukça umutsuzlaştım Gstv açıp maçı dinledim ve golleri oradan öğrendim havalara uçmuştum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X