Şimdi Ara

Bekir Coşkun Hdp ye destek istedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pkk nın veremediği zararı Akp verdi bu ülkeye.
    Pkk nın hedefi neydi ? Birlik bütünlük bozulsun. Türkiyenin ekonomisi çöksün, Türkiye uluslararası alanda rezil olsun, Ülkede adaletsizlik baş göstersin, Sistem birbirine karışsın ülke itibarsızlaşsın v.s

Akp bunlardan farklısını mı yaptı ?

Birlik bütünlük bozuldu.

ülkenin %50sini kapsayan bir kısma terörist damgası vurdular.

Muhalefete Münafık denmesi;
    BKZ: Muhalife Münafıklar Çetesi dendi

Bu da daha dün geldi.. Şahsiyetin zihniyetini hepimiz biliyoruz zaten..

Türkiye Ekonomisi Çöktü.

Dış borç Brüt 453.2 Milyar Doları Buldu..

Enflasyonlar zamlar havada uçuşuyor. Bunları da ispatlamaya gerek yok herhalde markete gir gözün kör , aklın kıt değilse anlarsın.. He ama doğru ya sizin için pinpon topu önemli. ona göre değerlendirme ve ölçüm oluyordu pardon (!) Enflasyon listesinde Pinpon topu var Cep telefonu yok. zira herkesin cebinde pinpon topu var telefon da nedir ki kim kullanıyor bu devirde...
    Bkz Pinpon topu Enflasyon haberi. Ben paylaşırken utanıyorum. Siz okurken utanacakmısınız bakalım.

2000-2018 Dolar Kuru :
    19.06.2018 4,7550
    19.06.2017 3,5228
    20.06.2016 2,9062
    19.06.2015 2,6951
    19.06.2014 2,1426
    19.06.2013 1,9020
    19.06.2012 1,8003
    20.06.2011 1,5998
    21.06.2010 1,5578
    19.06.2009 1,5499
    19.06.2008 1,2228
    19.06.2007 1,3029
    19.06.2006 1,6005
    20.06.2005 1,3625
    21.06.2004 1,4883
    19.06.2003 1,4300
    19.06.2002 1,5445
    19.06.2001 1,2400
    19.06.2000 0,6146

bukadar bilgi yeter sanırım.
    şuan an itibariyle : 19.06.2018 4,7550
    Erdoğanın geldiği yıl : 19.06.2002 1,5445

fark : -3,2105

Veriler için;

Link

Uluslararası alanda Türkiye Rezil duruma düştü. İtibarımız yerle bir edildi.

Bkz Daha Taze taze ABD Askeri Ambargosu

Bkz Rusya Uçağı düşürülmesi ve 180 derece dönüş..

Erdoğanın Terör örgütü ile OSLO da görüşmesi ve inkar etmesi. Barış dönemi başarısızlığı.

Türkiye de Adalet denen bir şey kalmadı.

Bakınız Zamanında Herkes Hocam Hocam diye birilerinin arkasından giderken onlara "vatan hainleri " diyebilme cesaretini göstermiş Sözcü ye Fetö den dava açılması. Hoca hoca diye arkasında gezenlerin şuanda aklanıp bakan olarak görevlerine devam etmeleri..

Kaynak

Ülkede Sistemin göçmesinden ise hiç bahsetmiyorum bile. Adamlar dediklerini yapana kadar durmuyor. Ekonomiymiş Politikaymış umurlarında değil. koltuk onların olsun da gerisi teferruat.. Neden Erken seçim ? Ekonomi bunu olumlu mu karşıladı ? Zaten yasayı onaylatmışsın. Nedir bu acele neyden korkuyorsunuz ?
    Daha 1 hafta olmadı Bahçeli Meclis kazanılmazsa erken seçime gidebiliriz diye belirtti.

'ERKEN SEÇİM DÜŞÜNÜLEBİLİR’

“Cumhur İttifakı'nın Meclis'te devam etmesi lazım. Başarı 301 vekil ve üstüdür" diyen Bahçeli, cumhurbaşkanının partisinin Meclis'te çoğunluğu sağlayamaması durumunda ne olacağının sorulması üzerine, "Cumhurbaşkanlığı ile Meclis uyumlu çalışamaz ise sistem içinde çözüm üretilebilir. Uyum sağlanamaz ise erken seçim düşünülebilir" yanıtını verdi.

Haberin Linki

Bukadar bilgi sana yeter. Birdaha buralarda gözükme.
    Alın buda bonus olsun size.

Erdoğanın Oslo ve İmralı görüşmeleri. Bizzat Apoya Osloya danışmanlarını kendi gönderdiğini söylüyor

Bunları 5 yaşındaki çocuğa göstersem anlar. ama bir kısım anlamıyor işte.. Daha doğrusu anlıyor da anlamamazlıktan geliyor..
    Şuandaki durumumuzu açıklayan Atamızın bir sözüyle de konuyu noktalayalım.
    İşiniz gücünüz iftira bak bakalım hesabı ne zaman açmışım. Akp yı eleştirdiğim çok konu var ama sizin gibi sadece eleştirmiyorum iyi yaptığı şeyleride söylüyorum. Ama sizin eleştirdiğiniz konuları kendi zihniyetiniz yapınca şirin geliyor size. Çünkü her şeyin iyisini siz biliyorsunuz değil mi.
    Bunların altına CHP lilerin katıldığı terörist cenazelerini. birlikte iyi salladıkları. ypg terör örgütü değil laflarını. ypg suriyede komşumuz olabilir. Demirtaş ziyaretini. Terör örgütüne karşı Sihaların yasklanmasını istemelerini. Afrine girmeyin diyenleri. Her evden HDP ye bir oy diyenleri de ekleyin.
    Bu seçim satranç oyunu gibi oldu.
    Derin derin hesaplanır oldu her hamle, her alternatif.
    Bu yüzden böyle hamleler düşünülür oldu.

PKK'yı günahım kadar sevmem, Allah hepsinin belasını versin.
    Kürtleri temsil etmesi beklenen ama PKK ile yakın olan bu partiyi de sevmem.

Eğer HDP'nin meclise girmesi ile AKP 45-50 milletvekili kaybedecekse, HDP buyursun gelsin, kendini demokratik bir mecrada ifade etsin.
    Neredeyse 14.000.000 kürdün yaşadığı bir ülkeyiz, 7.000.000-8.000.000 kürt seçmen var. Mecliste kendilerini temsil edecek bir parti bulmak istemelerinden daha doğal bir şey olamaz.

Ama HDP partisi kesinlikle ve kesinlikle PKK'nın bir terör örgütü olduğunu kabul etmesi lazım.
    Gerilla vs. değil, bildiğin terörist bunlar.
  • Sistemli ekonomi konularına da gel. Çok iyisin bu konuda. Ağustos'ta doların 3'ün altına düşeceğini bildin. Mesela şu an 4.70. 3'ün çok altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Sistemli ekonomi konularına da gel. Çok iyisin bu konuda. Ağustos'ta doların 3'ün altına düşeceğini bildin. Mesela şu an 4.70. 3'ün çok altında.
    İşine gelmeyince konuyu dağıtma fake.
    Bekir ne demiş ona dair lafın varsa konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Alıntıları Göster
    Sizin gibi davranıyorum sistemli. Siz de alakasız konulara gelip alakasız şeyler yazıyorsunuz ya hani, aynen o şekilde.

Fake diyene bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Sizin gibi davranıyorum sistemli. Siz de alakasız konulara gelip alakasız şeyler yazıyorsunuz ya hani, aynen o şekilde.

Fake diyene bak.

Alıntıları Göster
    Sevdim seni sevimli fake.
  • quote:

Sevdim seni sevimli fake.

Alıntıları Göster
    Sistemli 2014 üyesisin. Ben 2012 üyesiyim. Kimin fake olup olmadığını tartışmayalım istersen.

• Bu seçim satranç oyunu gibi oldu.
    Derin derin hesaplanır oldu her hamle, her alternatif.
    Bu yüzden böyle hamleler düşünülür oldu.

PKK'yı günahım kadar sevmem, Allah hepsinin belasını versin.
    Kürtleri temsil etmesi beklenen ama PKK ile yakın olan bu partiyi de sevmem.

Eğer HDP'nin meclise girmesi ile AKP 45-50 milletvekili kaybedecekse, HDP buyursun gelsin, kendini demokratik bir mecrada ifade etsin.
    Neredeyse 14.000.000 kürdün yaşadığı bir ülkeyiz, 7.000.000-8.000.000 kürt seçmen var. Mecliste kendilerini temsil edecek bir parti bulmak istemelerinden daha doğal bir şey olamaz.

Ama HDP partisi kesinlikle ve kesinlikle PKK'nın bir terör örgütü olduğunu kabul etmesi lazım.
    Gerilla vs. değil, bildiğin terörist bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 20 Haziran 2018; 14:36:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mehmet eğit vs bayram meral
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Benim diyeceğim var. Hiç konuyu dağıtmadan ben sorayım o halde.

Akp yıllarca hdp oylarına sarılırken açılım yaparken, hdp terörist değil yasal bir parti idi şimdi ne oldu?

Nasıl bu kadar kivirabiliyirsonuz?

Hdp oyları akp den uzaklaşınca kim elini sıkarsa terörist diye iftira atıyorsunuz.

O halde haburda pkk konvoyunu halaylar eşliğinde karşılayan akp ye de bir lafınız olmuştur geçmişte.

Eğer bu duruşu o dönemde sergileyemediyseniz, hiç konuşmayın. Biz hiç buraya bir yorum yapmamışsınız gibi yapar, çaktırmayız.

Eğer bu dönemde akp yi elestirebildiyseniz de helal olsun size demem, Ama eleştirebilme hakkınız olur en azından.

Yoksa chp yada başka bir parti bu ülkede teröristi dağda halaylarla karşılamadı. Akp bu konuda tek.

Ha bir meclis partisinin elini sıkması sakıncalı bir durum ise, biz bu işbirliğini yıllarca reisinden öğrendik.

Ustadan bir şey kapmışlar işte fena mı?

Ne yapaydık? Megri megri mi yapaydın?

Askeri, gizli itirafçı pkk kadrolarina tanıklık ettirip içeri mi tiktiraydik? Kumpas mi kuraydık askere, gizli pkk taniklarinin ifadesi ile?

Biz de bu kadar kötü olabiliyoruz. Suç mu?

Bir akp li hdp ile bir şahsın ya da bir partinin işbirliği yapmasına ya da görüşmesine nasıl olur da laf edebilir?

Hiç mi utanma duygusu olmaz?

Ya birileri megri yı kumpasları, Oslo yu unutmamışsa rezil olurum diye nasıl düşünmez insan?

Hiç mi süzgeçten geçirmeden cümle kurulur?

Hayret!

• Pkk nın veremediği zararı Akp verdi bu ülkeye.
    Pkk nın hedefi neydi ? Birlik bütünlük bozulsun. Türkiyenin ekonomisi çöksün, Türkiye uluslararası alanda rezil olsun, Ülkede adaletsizlik baş göstersin, Sistem birbirine karışsın ülke itibarsızlaşsın v.s

Akp bunlardan farklısını mı yaptı ?

Birlik bütünlük bozuldu.

ülkenin %50sini kapsayan bir kısma terörist damgası vurdular.

Muhalefete Münafık denmesi;
    BKZ: Muhalife Münafıklar Çetesi dendi

Bu da daha dün geldi.. Şahsiyetin zihniyetini hepimiz biliyoruz zaten..

Türkiye Ekonomisi Çöktü.

Dış borç Brüt 453.2 Milyar Doları Buldu..

Enflasyonlar zamlar havada uçuşuyor. Bunları da ispatlamaya gerek yok herhalde markete gir gözün kör , aklın kıt değilse anlarsın.. He ama doğru ya sizin için pinpon topu önemli. ona göre değerlendirme ve ölçüm oluyordu pardon (!) Enflasyon listesinde Pinpon topu var Cep telefonu yok. zira herkesin cebinde pinpon topu var telefon da nedir ki kim kullanıyor bu devirde...
    Bkz Pinpon topu Enflasyon haberi. Ben paylaşırken utanıyorum. Siz okurken utanacakmısınız bakalım.

2000-2018 Dolar Kuru :
    19.06.2018 4,7550
    19.06.2017 3,5228
    20.06.2016 2,9062
    19.06.2015 2,6951
    19.06.2014 2,1426
    19.06.2013 1,9020
    19.06.2012 1,8003
    20.06.2011 1,5998
    21.06.2010 1,5578
    19.06.2009 1,5499
    19.06.2008 1,2228
    19.06.2007 1,3029
    19.06.2006 1,6005
    20.06.2005 1,3625
    21.06.2004 1,4883
    19.06.2003 1,4300
    19.06.2002 1,5445
    19.06.2001 1,2400
    19.06.2000 0,6146

bukadar bilgi yeter sanırım.
    şuan an itibariyle : 19.06.2018 4,7550
    Erdoğanın geldiği yıl : 19.06.2002 1,5445

fark : -3,2105

Veriler için;

Link

Uluslararası alanda Türkiye Rezil duruma düştü. İtibarımız yerle bir edildi.

Bkz Daha Taze taze ABD Askeri Ambargosu

Bkz Rusya Uçağı düşürülmesi ve 180 derece dönüş..

Erdoğanın Terör örgütü ile OSLO da görüşmesi ve inkar etmesi. Barış dönemi başarısızlığı.

Türkiye de Adalet denen bir şey kalmadı.

Bakınız Zamanında Herkes Hocam Hocam diye birilerinin arkasından giderken onlara "vatan hainleri " diyebilme cesaretini göstermiş Sözcü ye Fetö den dava açılması. Hoca hoca diye arkasında gezenlerin şuanda aklanıp bakan olarak görevlerine devam etmeleri..

Kaynak

Ülkede Sistemin göçmesinden ise hiç bahsetmiyorum bile. Adamlar dediklerini yapana kadar durmuyor. Ekonomiymiş Politikaymış umurlarında değil. koltuk onların olsun da gerisi teferruat.. Neden Erken seçim ? Ekonomi bunu olumlu mu karşıladı ? Zaten yasayı onaylatmışsın. Nedir bu acele neyden korkuyorsunuz ?
    Daha 1 hafta olmadı Bahçeli Meclis kazanılmazsa erken seçime gidebiliriz diye belirtti.

'ERKEN SEÇİM DÜŞÜNÜLEBİLİR’

“Cumhur İttifakı'nın Meclis'te devam etmesi lazım. Başarı 301 vekil ve üstüdür" diyen Bahçeli, cumhurbaşkanının partisinin Meclis'te çoğunluğu sağlayamaması durumunda ne olacağının sorulması üzerine, "Cumhurbaşkanlığı ile Meclis uyumlu çalışamaz ise sistem içinde çözüm üretilebilir. Uyum sağlanamaz ise erken seçim düşünülebilir" yanıtını verdi.

Haberin Linki

Bukadar bilgi sana yeter. Birdaha buralarda gözükme.
    Alın buda bonus olsun size.

Erdoğanın Oslo ve İmralı görüşmeleri. Bizzat Apoya Osloya danışmanlarını kendi gönderdiğini söylüyor

Bunları 5 yaşındaki çocuğa göstersem anlar. ama bir kısım anlamıyor işte.. Daha doğrusu anlıyor da anlamamazlıktan geliyor..
    Şuandaki durumumuzu açıklayan Atamızın bir sözüyle de konuyu noktalayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 20 Haziran 2018; 12:38:27 >

• Bedava vekillik ne kadar guzel. 2002 de yuzde 34 le meclisin yuzde 66 sini almışlardı. Alışmış kudurmustan beter.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Bunları bu kadar eleştiriyorsun yukardaki konuya hiç değinmemişsin. Geçmişteki olayları bu kadar eleştiriyosan bugün pkk ile işbirliği yapanları daha çok eleştirmen lazım. yoksa sende rte gitsin ne olursa olsun diyenlerdenmisin. biraz net olun.
  • Ülkenin cumhurbaşkanı vatanını sevdiği sürece meclise giren hdp'nin, içi çürümüş mhp'den daha fonksiyonel olduğunu düşünüyorum.
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    100'e yakın milletvekili kaybedebilir, minimum 70-80.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunların altına CHP lilerin katıldığı terörist cenazelerini. birlikte iyi salladıkları. ypg terör örgütü değil laflarını. ypg suriyede komşumuz olabilir. Demirtaş ziyaretini. Terör örgütüne karşı Sihaların yasklanmasını istemelerini. Afrine girmeyin diyenleri. Her evden HDP ye bir oy diyenleri de ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apran

Bunları bu kadar eleştiriyorsun yukardaki konuya hiç değinmemişsin. Geçmişteki olayları bu kadar eleştiriyosan bugün pkk ile işbirliği yapanları daha çok eleştirmen lazım. yoksa sende rte gitsin ne olursa olsun diyenlerdenmisin. biraz net olun.
    Bu ülkeye Cumhuriyet tarihi boyunca RTE den başka kimse bukadar zarar vermedi.

Bunu yakında tüm Türkiye öğrenecek.

Zarar verdi dediğiniz konuları şimdi kendiniz destekliyorsunuz. Anladım hocam tek amacınız rte yi devirmek. buda sizi samimi yapmıyor.
  • bu forumdaki müzmin, içi nefret dolu muhalif kafası hiç değişmez.

ortada yanlış bir şey var ve çıkıp eğip bükmeden eleştiremiyorlar.
    kendilerince savunma mekanizması kurma zorunluluğu ile ama bak zamanında şu da şöyle demişti, yapmıştı yeaaa, dur şu image depomdan şuraya çocuk gibi c/p yapayım da aklımca laf sokmuş olayım ühühühü diye meşrulaştırmaya çalışıyorlar ama sadece kendilerini kandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 20 Haziran 2018; 17:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apran

Zarar verdi dediğiniz konuları şimdi kendiniz destekliyorsunuz. Anladım hocam tek amacınız rte yi devirmek. buda sizi samimi yapmıyor.
    ne oldu kendi hesabınız ile yazamıyormusunuz utancınızdan ki yeni hesap açtınız ?

Yukarıda yazdığım konulardan hangi birini desteklemişiz ?
    Ama buyrun akp nin ne yaptığı ortada varmı cesaretiniz o konuları eleştirmeye ?
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    İşiniz gücünüz iftira bak bakalım hesabı ne zaman açmışım. Akp yı eleştirdiğim çok konu var ama sizin gibi sadece eleştirmiyorum iyi yaptığı şeyleride söylüyorum. Ama sizin eleştirdiğiniz konuları kendi zihniyetiniz yapınca şirin geliyor size. Çünkü her şeyin iyisini siz biliyorsunuz değil mi.

• apran A kullanıcısına yanıt
    bakıyorum geçmişinize bir tane konunuz yok akp yi eleştirdiğinize dair hep inceye atmış tutmuşsunuz.
    Bakıyorum üyelik tarihinize 1 şubat 2018
    bakıyorum mesaj sayınıza 2

çok inandırıcı gerçekten. inandım şimdi

İşiniz gücünüz iftira diyor gir bak 1 yazımı belgesiz yazmışmıyım. yukarıda yazanların 1 tanesinde link - belge eksiği varmı ?
    İftira sizde atasporudur bizi kendiniz ile karıştırmayın.
    1 + 10 - yi kapatmaz. 1 yararı olduysa 10 zararı oldu. İspatlar ortada görmek isteyene.
    Nereden bakarsak bakalım el ile tutulur bir yanı kalmadı. İftira deseniz gırla yalan deseniz gırla.
    1 kişi bile Erdoğan hiç yalan söylemedi demiyor. çünkü diyemiyor.. Göz göre göre de bu kadar inkarcı olmayın madem gerçekleri görüorsun eleştirdiğin bir çok konusu var akp nin eleştir bakalım bu konuda da . Ama nedense geçmişinize baktığımızda İNCE yi yalancılık ve iftira atma ile itham ederken Erdoğana hiçbirşey dememişsiniz. İncenin "yalanlarını " arayıp cımbız ile seçiyorsunuz ancak ortaya 2-3 tane "kesintisiyle hususi bir propaganda yapmak için alıp videoya koymuşsunuz." Erdoğanınkileri biz saymakla bitiremiyoruz. Ard arda eklesen günler sürecek bir video hazırlanır.. yukarıda da tüm dünyaya rezil olduğumuz bir çelişkisi var. Eleştiriniz var ise bunları da eleştiriniz.. Yoksa da bu ayakları geçiniz kim kimin ne olduğunu çok iyi biliyor..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.