Evet her dönemin adamı ,duymak isteneni söyleyen,çok kişiyi sazanlayan bekir hocamız değerlendirme yapmış copy paste yapıyorum size
Sınav ÖSYM tarihin en zor sınavlarından biriydi özellikle matematik konusunda , ben 3-5 tane ayırıcı soru beklerdim ama hem TYT hem AYT matematikte 20 şer tane ayırıcı soru vardı - Matematiğin ilk 20 sorusunu zaten çoğu kişi yapıyordu ve insanları ayıran son 20 soru oluyordu genelde ama bu sınavda çoğu kişi 20 den sonrasında çok sıkıntı çekti. Dolayısıyla 30k-100k arasında bi yığılma olabilir - Matematik zordu ama TYT de o eksiği Türkçe Fen Sosyal ile kapatsaydınız çok iyi olurdu. Aynı şekilde AYT de Fen kısmında fizikten bikaç soru hariç zorlayıcı soru yoktu ve onları yapmanız gerekirdi - Şuan görünen AYT de 61 üstü yapan çok az insan var. Umutsuz olan arkadaşlar olumlu bi sürprizler karşılaşabilir. - Normalde 100+ TYT ve 70+ AYT yapan kişilerin çoğu 87-97 arası TYT ve 55-61 arası AYT bandında görünüyor, bu sebeple ilk 20k nın kapısı bu netler açılabilir ama kesin konuşmamak lazım bu sadece benim öngörüm Daha az göster |
BEKİR AVŞARA GÖRE SIRALAMALAR

-
-
Tm icin konusmadi mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok ciddiye almamak lazım ama geniş bi öğrenci kitlesi olduğu da gerçek
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gri_Koç
Tm icin konusmadi miKnk sen 50k yaparsın masmaalesef mezuna bıraksan da daha iyisi olmaz senden zirvede bırak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gri_Koç
Bu mesaj silindi.Sana seni göstermeye çalıştım, her önüne gelene böyle yapmayı bırakırsın belki.
-
Ayt fende fizikten 2 3 soru hariç zor değildi dediğimde beni linçleyenler buyrunuz...
-
Ben boyle yapmiyom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fizik yorumunu biyo hocasından değil de fizik hocasından almak daha mantıklı ertan hocadan falan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam nereye yazmış bunu topluluk kısmında instada falan göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiziği normalde 12+ yapıyordum ama mattan kalan vakit panik felan derken yarı yarıya geldi 7-7 net olarak da 5,25. komik gerçekten hatta acı
-
Bence yapılabilir veya yapılamaz kendi gözünden veya kendi öğrencilerden yola çıkamaz
Sen biyoloji öğretmenisin , biyoloji hakkında yorum yapacaksın.Diğlerlerini diğer branş öğretmenlerine bırakması daha uygundur
-
ertan hoca her sene 50-60 kişi mesaj atardı full diye şu an öyle bir durum yok dedi
vip fizik de 10 yapan benim gözümde 14 sayılıyor dedi
-
Olum bi karar verin artık daha geçen gün adamı sert sözlü diye gömüyordunuz bi çocuğa geç başladığını ve bu saatten sonra olmaz dediği için şimdi de duymak istenileni söyleyen her devrin adamı diyorsunuz. 2019 da sıralamalar 2018 gibi gelmeyecek, sınav yapılabildi dediği için de gömüyordunuz.
yanlışım varsa söyleyin geçen senelerde hocalar insta story de şov yapardı özellikle behzat hoca atardı hep kimse bişey atmamış ona biraz şaşırdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daneresyanlışım varsa söyleyin geçen senelerde hocalar insta story de şov yapardı özellikle behzat hoca atardı hep kimse bişey atmamış ona biraz şaşırdım
ya hocam ajdjjddjjdjd ben seni anladım senın su an için içini kemiriyor ama senin netlerin bu sınava göre cok sağlam sıralaman da cok iyi olacaktır sıkma canını
umarım ya yanlış anlaşılmasın iyi yaptığımı düşünsem böyle ağlamam buralarda endişeliyim sadece
sizin nasıl geldi
-
kötü olmuş senin gibi bir öğrenciye hocam sağlık olsun bu sene çok acayip oldu
-
gayet eleyiciydi hocam yani şunu anlamamız lazım o laser sorusu bile ciddi bir eleme gerçekleştirmiştir ama 2019 da mesela gelen modern fizik sorusunun eleyiciliği yok denecek kadar azdır
Fizik yorumunu biyo hocasından değil de fizik hocasından almak daha mantıklı ertan hocadan falan
|
Sana seni göstermeye çalıştım, her önüne gelene böyle yapmayı bırakırsın belki. |
Knk sen 50k yaparsın masmaalesef mezuna bıraksan da daha iyisi olmaz senden zirvede bırak |
sen sabahtan beri yapamayanlar ağlıyor falan diyosun sanki üslubun çok düzgün de insanlar sana saldırıyor. tüm trollere sinirleniyorum ama sana çok başka sinirlendim
|
ertan hoca her sene 50-60 kişi mesaj atardı full diye şu an öyle bir durum yok dedi vip fizik de 10 yapan benim gözümde 14 sayılıyor dedi |
Bence yapılabilir veya yapılamaz kendi gözünden veya kendi öğrencilerden yola çıkamaz Sen biyoloji öğretmenisin , biyoloji hakkında yorum yapacaksın.Diğlerlerini diğer branş öğretmenlerine bırakması daha uygundur |
Fizik zordu arkadaşlar. Sağlam yorum gücü istiyordu birçok soru. Ezbere yaklaşımlar muhtemelen çok sayıda yanlışa yol açmıştır. TYT sınavındaki yüzey gerilimi sorusu da öyleydi mesela. Öyle geçmiş birkaç yılın sınavıyla falan kıyaslanamayacak kadar zordu Fizik. |
Benzer içerikler
- ayt kimya kaç günde biter
- aydın yayınları ayt deneme 2 cevap anahtarı
- ea ilk 1000 netleri
- concor kullananlar yorumları
- hava trafik kontrolörü maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X