Şimdi Ara

Bekir avşar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 11.sınıf öğrencisiyim anladığım kadarıyla 15 şubatta bekir avşar 11 ler için program tarzı bir şey yapacakmış daha önce hiç dahil olmadım üyelik isteniyormuş galiba daha önce üye olan kullanan memnun kalan içeriği bilen var mı yani neler yapılıyor da netlerde artış oluyor

• 10-11'de avşarı dinledim. Katıl butonu ile fiyaskoya uğradı, izlenmeleri çöp şuan zaten. Acınası bir halde olduğunu düşünüyorum yorumlarımızı da görüyor.

Son olarak şunu diyorum. Stop people famous. *Ders videoları yararlı izlenebilir.*

Bu devirde, hele de Türkiye'de yaşıyorsanız dijital sazan sarmalı ürünlere paranızı kaptırmayın. Her şey, her yerde ücretsiz bir şekilde mevcut.

• yararlı soru up ben de 11
  • Kendi programını hazırlamak zor olmasa gerek
  • Hiç gerek yok bulaşmayın bence
  • buraktunc B kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamış değilim içerik ne ne sunuyor ama yorumlar aşırı olumlu anlayamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColonelLanda

Ben de anlamış değilim içerik ne ne sunuyor ama yorumlar aşırı olumlu anlayamadim

reklamın iyisi kötüsü olmaz. adam biliyor yorumlara bakacağınızı. biraz ticari düşünün. insanlar nereye oynayacağını biliyor.

• bekir avşar biyoloji videosu çekiyor mu hiç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Betül hoca biyoloji
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hankm00dy kullanıcısına yanıt

çok garip zaten adam o kadar video fotoğraf falan atılmış kimse içerikten bahsetmemiş etkili mi değil mi sadece programla nasıl netler artıyor

• heatcan kullanıcısına yanıt

uzun zamandır çekmiyor diye biliyorum rehberlik kanalına dönüştü biraz daha çok başarı hikayeleri

• quote:

çok garip zaten adam o kadar video fotoğraf falan atılmış kimse içerikten bahsetmemiş etkili mi değil mi sadece programla nasıl netler artıyor

hocam sen beni dinle . sana geçen de yazdım. tyt sınavı geometride bitiyor. klasik bir kaynak çöz sonra acil. sınavda 120 yaparsın. problem de çöz.

• Hızlanmak için 3d aldim hocam branş denemesi matta başka tavsiyen var mı
  • quote:

Hızlanmak için 3d aldim hocam branş denemesi matta başka tavsiyen var mı

deneme için erken bence problem ve geometride iyi değilsen. özellikle 3d kaliteli yayın. bir planın olsun ekime kadar geometride 2 kaynak ikincisi kesinlikle acil olsun. problemlerde de bs endemik apotemi yap. benim vaktim kısaldı artık apotemi çözüyorum arada 100 de flnım . keske sene basında çözseydim diyorum. acil geoda çok çok iyi. denemede çok boru gelmediği müddetçe sıkıntı yaşamıyorum.

bir de tyt mat soru bankası olarak 345 ösymleri yeterli. tyt fen haziranda başla. türkçede de dil bilgisinden her konuda 4er test çöz geç. internette konu anlatım siteleri oku. sosyalde deneme çözersin. paragraf çıkmış soruları çöz.

ekimde 120 yaptığında mesaj atarsın.

• O ve onun türevi kanallardan uzak dur
  • Uzak durun. Forum fazlasıyla yeterli.
  • 10-11'de avşarı dinledim. Katıl butonu ile fiyaskoya uğradı, izlenmeleri çöp şuan zaten. Acınası bir halde olduğunu düşünüyorum yorumlarımızı da görüyor.

Son olarak şunu diyorum. Stop people famous. *Ders videoları yararlı izlenebilir.*

Bu devirde, hele de Türkiye'de yaşıyorsanız dijital sazan sarmalı ürünlere paranızı kaptırmayın. Her şey, her yerde ücretsiz bir şekilde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemCetin16 -- 7 Şubat 2021; 15:1:28 >
  • Tamamen katıl kanalı oldu. Adam da haklı katılda bir videosu 2k like alıyor ortalama 30k gelir var katılda
  • CemCetin16 C kullanıcısına yanıt

stop fucking people famous

biraz sakat bir cümle hocam

• hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt
    Bir ankete 6 7 bin oy gelmisti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.