Şimdi Ara

Bekçi Olan Var Mı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
23.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca normal polislikte de torpil dönüyor mu?
  • 15 temmuzdan önce fetocular torpil yapıyodu istisnalar dışında kimse polis asker olamıyordu bunlara bağlı olmalarını istiyordular.Şimdi 15 temmuzdan sonra herkese fetocu gözüyle bakıldıgı için kendi akraba ve çevrelerinde güvendikleri bu fetocu olmaz dedikleri adamlara referans oluyorlar ve o insanlar giriyor emniyet ve askeri gibi önemli kurumlara.Yani herşey olabilir ben gözümle gördüklerimi söylüyorum sadece o arkadaşına torpil yapılmışmı bilemicem Allah ile onun arasında.Ama ben her zaman diyorum Hakkım hepsine haramdır kazandıkları parada haramdır.Nasılki fetocular torpille girdiler sonra hepsi atıldı bunların sonuda böyle olacak elbet birgün hepsinin görevden alınmasını zevkle izlicem o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.
    Bende senin gibi ne bir partye ne bir cemaate yanaştım hepsinden uzak durucan Allah nasip ederse olacagına varır herşey.Ben 6 yıl boyunca polisliğe giremedim yancılık ve cemaatçilik yapmadıgım için.Sen yinede başvur nasibinde varsa olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

15 temmuzdan önce fetocular torpil yapıyodu istisnalar dışında kimse polis asker olamıyordu bunlara bağlı olmalarını istiyordular.Şimdi 15 temmuzdan sonra herkese fetocu gözüyle bakıldıgı için kendi akraba ve çevrelerinde güvendikleri bu fetocu olmaz dedikleri adamlara referans oluyorlar ve o insanlar giriyor emniyet ve askeri gibi önemli kurumlara.Yani herşey olabilir ben gözümle gördüklerimi söylüyorum sadece o arkadaşına torpil yapılmışmı bilemicem Allah ile onun arasında.Ama ben her zaman diyorum Hakkım hepsine haramdır kazandıkları parada haramdır.Nasılki fetocular torpille girdiler sonra hepsi atıldı bunların sonuda böyle olacak elbet birgün hepsinin görevden alınmasını zevkle izlicem o zaman.
    Aynen hocam parasına zıçıyım kul hakkına girmektense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bende senin gibi ne bir partye ne bir cemaate yanaştım hepsinden uzak durucan Allah nasip ederse olacagına varır herşey.Ben 6 yıl boyunca polisliğe giremedim yancılık ve cemaatçilik yapmadıgım için.Sen yinede başvur nasibinde varsa olursun.

Alıntıları Göster
    Onların gözünde haram değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 9 Mart 2019; 15:16:2 >
  • Kaç birim hakkıma girildiyse o kadar kazık girer umarım öte tarafta ilgili kişi ve kurumdakilere

• Istanbul 2019/1. Donem yedeklerin kacinci sirada oldugunu nereden ogrenebiliriz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.