Şimdi Ara

Bein Sports Çekilmek Istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://m.haber7.com/super-lig/haber/2868815-turk-futbolunda-deprem-yayinci-kurulus-cekiliyor

    Belki de kulüpler için olabilecek en kötü senaryo. En büyük gelir kaynağı elden gitmek üzere ve böylesi leş bir lige ve bu kadar kacak izlenmeye bu paraları verecek başka bir deli de çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Berbat bir ligimiz var, her tarafından şaibe akıyor. Kalite yok, kimse içine sinerek izlemiyor, hakemler sürekli gündemde, yabancı sınırı yeniden gelecek...O kadar çok eksimiz var ki, bu habere hiç şaşırmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarar etmeleri normal. 5 katı fazla para veriyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 lira arasında dolar kuruna imzaladılar. Zarar ediyorlarsa üye sayısı epey düşmüştür ki normal. İnsanlar temiz bir lig izlediğine inanmıyor, fiyatlar da pahalı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 30 yıldır şaibenin tavan yaptığı bir lige kim para verip izlemek ister. Olacağı buydu zaten. Bu ligin ederi bile yok, bedava verilse izlenmez.
  • Zarar falan etmiyorlardır da baya şaibeli ligimiz var bide yabancı sınırı saçmalığı var şuan gündemde
  • Biraz akılları varsa çekilirler zaten.
  • eski kara düzen gelsin...bundan 25-30 yıl önce özel kanallar parayı bastırır maç başına ücretle yayın yapardı.Reytinglerin en fazla olduğu yıllardı özel kanallar için. türkiyede ilk şifreli kanal olan cine5 den önce show tv ,star ve kanal 6 şifresiz maç yayınlarının öncüsüydü.Efsane şansal-ermanlı maraton programı,ilker yasinli ercan tanerli maç anlatımları 1991-94 arasında özel kanallarda izlerdik.

    Şimdi ise bein sport ligin kalitesinin düşmesi,tartışmalar ve kavgalar sebebiyle küsen taraftarların üyeliklerini iptal etmesi yüzünden zor duruma düştü.

    Şuan özel televizyon kanallarında her yıl çöp olarak yapılan diziler yerine maç yayını yapmak isteyen çok kanal var aslında.Artık kulüplerde sıcak para peşinde olduğu için mevcut yayın hakları sözleşmesindeki olan ödemeleri başka bir yayıncı kuruluşundan alması artık çok zor bein sport çekilmek isterse.ekonomik durumlar ortada iken hiç bir medya kuruluşu şuanki ihale ücretini karşılayamaz.son 1 yılda özel kanalların çoğu kapandı yada küçülmeye gitti.futbol arenasıda sürekli kan kaybettiğinden sanki eski kara düzen sisteminin geri dönme olasılığı çok.Böyle bir şey olursa,yani şifresiz yayın duurmu olursa bana göre lige ilgi dahada artar.gerçek taraftar zaten gider kombinesini alır ,stadlar boş kalmaz ama şifreli yayınlar bana göre lige olan ilgiyide azalttı.yahu doğru dürüst özet izleyemez olduk bu ülkede.

    Böylesi bir senaryo gerçek olursa maalesef olan anadolu takımlarına olacak ama bana göre 4 büyükler bein sport v şifreli yayın yerine özel kanallar ile şifresiz yayınlar konusunda bireysel anlaşmalar yaparak belkide şifreli yayından 1 yılda aldıklarından fazla para kazanabilirler.




  • Büyük ihtimal saran grubuna devredecekler.
    Bu bilgiyi size kimse vermez.
  • futbolda şu an çok fazla kutuplaşma var üstüne var geldi ve varda saçma sapan hatalar yapılıyor ve kulüpler isyan ediyor üstüne üstülük bazı başkanlar kendi beceriksizliklerini görmezden gelip diğer tarafa saldırma derdinde(Ali koç, Fikret orman) taraftar zaten fanatiklikten gözü kör olmuş cahil tayfa kolayca manipüle edilebiliyorlar.
    Buda adamaların gelirini düşürüyor ve bu ortamda kuru düşük bi değere sabitlemek istiyolar.
    Üstüne birde tff başkanı(fenerli) yabancı sınırı propagandası yapıyor aklı başında taraftarında yabancı sınırı gelirse üyeliklerini iptal edeceklerini biliyorlar
    Valla en başında bu kadar çöğün birleştiği bi lige nasıl o kadar para verdiler ona şaşmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.