Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: makgoroth , brooklyn666 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.919
Cevap
213
Favori
640.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar trabzonspor taraftarıyım, bosluk varsa katılabilirim. Dönüşlerinizi bekliyorum.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Hocam kod var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Nasıl oluyor sistem acaba? Açıklayabilir misiniz. Taksitli mi.

• Sony 55xd8505 TV'ye google play üzerinden uygulamayı yükledim ancak sol tarafta menüde kumanda hareket etmiyor mouse ise tıklasa bile bir şey olmuyor, uygulamadaki sorun benim TV'ye özel mi? Sol taraf dışında ana ekranda filmlerde hareket ediyor kumanda
  • Arkadaşlar bu 4 ekranlı üyelik nasıl oluyor acaba hesaba kimin maçı varsa o mu giriyor ? Derbi vs olduğu zaman noluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Maç saati maç sahibi sadede giriyor, derbiler ev sahibine ait.

• 3 ekranlı üyelik için beşiktaşlı ortak aranıyor.normal fiyatından daha uygun
    İletişim
    0 532 643 96 79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnk1981 -- 16 Eylül 2020; 12:8:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdStrom

Sony 55xd8505 TV'ye google play üzerinden uygulamayı yükledim ancak sol tarafta menüde kumanda hareket etmiyor mouse ise tıklasa bile bir şey olmuyor, uygulamadaki sorun benim TV'ye özel mi? Sol taraf dışında ana ekranda filmlerde hareket ediyor kumanda
    Benim bildiğim bu adamlar Sony ve Philips gibi Android TV kullanan markalara hala resmi mağaza uygulaması çıkarmadılar ve insanlar hala APK yüklüyor. Siz mağaza (Play Store) üzerinden nasıl yüklediniz? (Ben APK ile halletmiştim zamanında)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu öğrenmek istiyorum. Digitürk sporun yıldızı paketine üye olmak istiyorum.

1- Bu paketle beraber beinconnect üyeliği geliyor mu?
    2- evetse hangi platformlarda izlenebiliyor. tablet, telefon ve smart tv uygulamaları dahil mi?
    3- son olarak, örneğin 77. Kanalda maç varken, beinconnect ile yayın açıldığında (maç harici kanal) tvdeki yayın gider mi?

Veya 77’de maç varken bu maçı beinconnectten açtığımızda yayın gideceğini varsayıyorum. Yeniden maçı tvden izlemeye devam etmek istesek bu mümkün mü?

Ve son olarak 77’de maç izlerken beinconnectte 78. Kanaldaki maçı izlemek mümkün mü?

Kullanan arkadaşlardan ricam buradan ya da özel mesajla ulaşabilirseniz çok çok memnun olurum..

Teşekkür ederim şimdiden.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Şu an mağazada mevcut, hatta beinconnect in kendi sitesinde de Android 5.0 sonrası TV ler için destek olduğu yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tosoon

Hocam önerin için teşekkür ederim benim televizyon sanırım 2014 model f serisi... Ne yazık ki canlı TV kısmında da aynı hatayı veriyor :(

Alıntıları Göster
    Hocam çözüm olur mu bilmiyorum ama smartı sıfırlar, tv nin ve smartın güncellemesi son sürümmü ona sordur samsung canlı yardımdan, en son olarak android kutular var onlardan beinconnect çalışan bulup tv ye onu bağlamanızı önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdStrom

Şu an mağazada mevcut, hatta beinconnect in kendi sitesinde de Android 5.0 sonrası TV ler için destek olduğu yazıyor
    Haklısınız. Siz deyince Philips Android TV üzerinden şimdi girip baktım ve evet. Mğazada görünüyor. Neyse APK ömrü bitene kadar devam :)

S Sport gitti, ona yanarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Eylül 2020; 11:8:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • testerexxx kullanıcısına yanıt
    Aynen hallettim.

• İyi aksamlar arkadaşlar benim tv samsung 2015 model. Bein connect uygulamasına girdiğimde şifre bölümü aktif değil tıklanmıyor. Uygulamayı silip yukledim yine olmuyor, samsung müşteri hizmetlerini aradım tv güncel, qr kod ile de girmeye çalışıyorum gene olmuyor. Bir öneriniz var mı acaba

• Beinconnect üyeliğimize TS li ortak arıyoruz
    4 ekran 150 ₺

• 4 ekran gs arayan var mı

• the_ersin1 T kullanıcısına yanıt
    Modeli nedir tv nin

• Samsung 2015 model

• testerexxx kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gs olarak dahil olmak istiyorum :(

• unibjk20 U kullanıcısına yanıt
    hocam nedir bu olay
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.