Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.858
Cevap
213
Favori
635.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sağolun mesajlar için suan tam kişiyiz alım kapatıldı
  • Smart tv olarak gruplara FB için ortak olmak isterim.
  • Merhaba,
    Fenerbahçeliyim. 45 yaşındayım. İki senedir düzgün bir şekilde maçları ortaklık yöntemiyle izliyorduk. Grup dağıldı o yüzden yeni bir gruba dahil olmak istiyorum.
    Acil dönüş yaparsaniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FB GS BEŞİKTAŞ VAR
    TRABZONLU arkadaş arıyoruz ÖDEME PEŞİN YILLIK şeklinde olacaktır.
    smart biz kullanmıyoruz kulanıcak arkadaş kendisi ödeyecek.
    eski ve referanslı kişilerle ortaklık yapılacaktır

ortaklar bulunduğu anda hesabı açıcam
    4 ortak kişi başı 162 tl dir..3 ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCfNrLi -- 9 Eylül 2020; 21:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut üyeliğe ek Anadolu taraftar paketi ekleten var mı? Ne kadar istediler

• hocam özel bir kampanya olduğunu sanmıyorum belki sistem hatası vardır. Son aşamaya kadar izin veriyorsa alın bence
  • Fiyat nedir?

• Fb liyim. 4 ekranlı grup arıyorum, ilgilenenler iletişime geçebilir.

• Arkadaşlar merhaba,
    Fenerbahçeli ortak arayan varsa peşin yıllık ödeme ile ortak olabilirim.
  • Mr Digital M kullanıcısına yanıt
    Canlı destekten iki farklı kişi ile görüştüm. İlki o 120 liralık paketin geçen sezonun paketi olduğunu almamam gerektiğini söyledi. Sonra başka bir kişiyle yaptığım canlı görüşmede ise paketin bana özel olduğunu almamda bir sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Israrla defalarca sordum bir yanlışlık olmasın diye bir sıkıntı olmadığını olsa bile iade edeceğini birkaç kez söyledi. En son satın aldım ve tüm spor kanallarını izleyebiliyorum smart tv de dahil. Paket bitiş tarihim de 1 Ağustos 2021 olarak gözüküyor. Nasıl oldu anlamadım ama 648 liralık paketi 120 liraya almış oldum.

• 4 senedir sorunsuz grubumuza Beşiktaşlı arkadaş aranıyor.
    GS FB TS mevcut.
    Sezonluk 4 Ekran paketi(SMART TV - BİLGİSAYAR - CEP TELEFONU - TABLET) alındı ve 4'e bölünecek. Kişi başı 162 TL olacak.

• valla hayırlı olsun hocam böyle fırsat kolay kolay gelmez :)
  • Süper lig maclarini izlemek için sporun yıldızı paketinimi alcaz?

• Fenerbahçeliyim ortak grup arıyorum yıllık ödemeyi yapabilirim dönüş yapan olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_78

Geçen sene Digitürk play üyeliği satın almıştım. Bu sene bein connect üzerinden yeni sezonluk paketi almak istediğimde 54 lira çıkıyor. Satın al dediğimde altta ilgilenebileceğiniz diğer seçenekler adı altında bir pakette sezonluk paket ve smart tv 120 lira 12 ay 10 taksitle gibi bir fiyat çıkıyor. Bu fiyat kişiye özel bir kampanya mı? 54 lira olan paket nasıl aylık 10 lira olarak gözüküyor? Yoksa bir yanlışlık mı var?
    Şimdi ben de baktım.Aynı paket bende de çıkıyor çok enteresan ve gayet uygun fiyat

• trabzonlu ortak aranıyor, 150 ₺ son, 4 ekran
  • Ben de arkadaşın dediği gibi mevcut üyeliğimle satın alma sayfasına girdim
    Ve hemen satın aldım tabi ayda 10 lira
    Haber verdiğiniz için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerr89 -- 10 Eylül 2020; 9:58:3 >
  • Bu arada bir arkadaşa da yeni üyelik açtırdım onda da aynı paket çıkıyor

DÜZELTME

Bir başka arkadaşa daha denedik onda çıkmadı bilginiz olsun
    Bir deneyin derim

Beinconnect üye olun paket alma sayfasında süperlig paketi seçin sonraki sayfada altta diğer seçeneklerde 120 lira çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerr89 -- 10 Eylül 2020; 9:57:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_78

Canlı destekten iki farklı kişi ile görüştüm. İlki o 120 liralık paketin geçen sezonun paketi olduğunu almamam gerektiğini söyledi. Sonra başka bir kişiyle yaptığım canlı görüşmede ise paketin bana özel olduğunu almamda bir sıkıntı çıkmayacağını söyledi. Israrla defalarca sordum bir yanlışlık olmasın diye bir sıkıntı olmadığını olsa bile iade edeceğini birkaç kez söyledi. En son satın aldım ve tüm spor kanallarını izleyebiliyorum smart tv de dahil. Paket bitiş tarihim de 1 Ağustos 2021 olarak gözüküyor. Nasıl oldu anlamadım ama 648 liralık paketi 120 liraya almış oldum.
    Hemen senden sonra benden denedim.Aynı paket banada çıktı.Dediğin gibi kanallar açık.Süper fiyat.Çok teşekkürler.
  • 120 çıkıp alanlar bugünmü yaptıda aldı bende çıkmıyor öyle bişey

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.