Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.121
Cevap
214
Favori
664.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaş da durumu biliyor galiba seni iğneliyor anlaşılan. o ne menem iştir öyle. tek kelime rezalet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu connect play olayi nedir ya ? Bu kadarda olmaz artik. Bein’in isi gercekten zor. Bu kadar korsan kullanimla cikar bunlar Tr’den seneye.

• forever54 kullanıcısına yanıt
    Sadece süper lig paketi mi?

• Ulusal kanallar ve belgeseller dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://smrtvestel.beinconnect.com.tr
    linki çalıştırmak ama çözünürlük sorunu var aşarsam sorunu çözerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunkmc

Mi box var beinconnect üyeliğimde var fakat bein connect apk si doğru düzgün çalışmıyor canlı tv sekmesine giremiyorum yardımcı olabilecek varmidir
    mouse kullanmayı denediniz mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: berkans

Bu connect play olayi nedir ya ? Bu kadarda olmaz artik. Bein’in isi gercekten zor. Bu kadar korsan kullanimla cikar bunlar Tr’den seneye.
    beinconnect'in salaklığı. hiç ağlamasınlar millet iptv'ye yöneliyor diye

yıl olmuş 2020 halen 1080p yayın veremiyorlar, yıl olmuş 2020 halen 1.5 dakika geriden geliyor yayın, yıl olmuş 2020 her önemli maç veya derbide sorunlar yaşanıyor.

bu katarlılar tamamiyle paraları cukkalamaya gelmiş. daha bir tane adam akıllı yatırım yapmadılar. eskiden digitürk tmsf'in elindeyken bile daha iyi hamleler yapılıyordu. bu katarlılar ne halt yiyor?

• harunkmc H kullanıcısına yanıt
    Mouse yada akıllı kumanda tarzı bir şey kullanmanız lazım.

• Bein connect in dizi içeriğinde hiç birşey kalmamış. Yavaş yavaş Türkiye'den çekilecekler sanırsam.

• arkadaşlar...katarlı beinmedia grup ülkemizden çekilecekmi?...
    hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    quote:

Peki beIN çekilebilir mi? Çekilir mi?

Yayın ihalesini 500 milyon dolara (hoş o gün de bugün de kur ile 500 milyon dolar değildi) alan beIN, geçen yıl fiyatı 410 milyon dolara indirmişti. Ücretin yarısını TL'den ödeyen ve dolar kurunu da 5.80 TL'ye sabitleyen; dolayısıyla günümüz kuru ile neredeyse 350 milyon dolar civarında bir taahhüt altında bulunan Katarlı şirketin sözleşmesi 2021-22 sezon sonunda bitmesine karşın o süreyi beklemeden çekilmeyi gündemine aldı.

‘2022'den sonra devam etmeme istekleri ise neredeyse kesin’
    Kaçak yayın denilen IPTV yayınları ile maç izlenme oranının yüzde 65'lere çıktığından rahatsız olan, decoder satışlarını artıramayan beIN, sözleşmesinin sonunu beklemeden, gerekirse tazminat yükümlülüğünü de yerine getirerek ülkeden ayrılmayı gündemine aldı. Sözleşme bitim tarihi olan 2022'den sonra devam etmeme istekleri ise neredeyse kesin. Şirketin ticari kararı ülkeden ayrılmak yönünde ağır basıyor.

Başka boyutlar da var. BeIN’in, böyle bir karar alması halinde kendisini bekleyen uzun hukuki süreci ve tazminat yükümlülüğünü göze aldığını da öğrendim.

Ancak bir tarafta da Katar ve Türkiye arasında son derece pozitif olan ikili ilişkilerdeki dengeler var.

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/koronavirus-salgini/202005041041965634-bein-sports-turkiyeden-cekiliyor-mu/

Şahsen hiç umrumda değil. Amerika'dan aylık $5.99'a yani 40 TL civarına dizi/film ve ŞL/AL maçlarını seyrediyorum.

Görüntü kalitesi:

Perdelerin arasından güneş ışığı girmiş, ondan dolayı ilginç bir görüntü ortaya çıkmış. :) Ama donma/takılma sıfır. Man. City - RM ve Barça - Napoli maçlarını canlı seyretmiştim.

• arkadaşlar beinconnect android tvlere geldi mi ?

Henüz değil.

• Cbs all access e vpn ile mi giriyorsunuz? Bir de apple tvden mi izliyorsunuz?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.