Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.107
Cevap
214
Favori
663.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung tvdeki Samsung browser ile pürüzsüz izliyordum maçları. Philips android TV olan bir yere geldim tod sitesine girip de maçı açabilmek imkansız. Var mı android tarayıcı önerisi olan. yandex ile açabildim bir tek o da takılıyor. valla Samsungun tizeni iyiymiş.

Tam derbi günü işe bak ya valla. zar zor açtım zeus diye bir şeyle dona dona gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 4 Ekim 2025; 15:6:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pm attım bakarmısınız?

• Arkadaşlar selam, webden izlerken baya bi sorun yaşadım bugün. İnterneti kabloyla aldım ve 100 mbit hız vardı ona rağmen sürekli kalite düştü ve dondu. İkinci yarı çerezleri silip denedim yine aynı. Telefondan açtım gayet iyiydi. Webden izlerken bu tarz sorun yaşayan oldu mu acaba ?

Bilgisayardan izliyorum 100mb internet var 6000kp ayarladım 70. dakikadan sonra donmaya başladı. sonra camur gibi görüntüyle mac bitene kadar devam etti.

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Dünkü fener maçında da aynı sorunu yaşadım sayılır. Yani derbideki kadar donmadı ama yine de çözünürlük çoğu zaman çamur gibi oldu. Bu bizim modemle vs mi alakalı acaba yoksa tod kaynaklı mı ona göre bir önlem alsak.

Fener macını 90 dakika bilgisayardan izledim kaliteyi 6000 yapmıştım. Hiç donma olmadı bende.100mb internet var. Evde 50mb internet var lg webos tv de açtığımda kalite ayarlanmıyor bilgisayardaki gibi ama görüntü çok net.

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • brk5334 kullanıcısına yanıt

Hocam modem hat değerlerinize bakın. 50, 100 mbps vs. Bunlar sorun seğil. Önemli olan stabil bir hız almanız. Canlı yayın için 24 mbps stabil hız bile yeter.

İstersen 100 mbps al sabit hız olmadıktan sonra kalite düşebilir canlı yayın esnasında. Sizin için demiyorum Türkiye de çoğu kişi modem hat değerlerinden habersiz. Müşteri hizmetleri 100 diyor bunlar tamam diyor. 100 mbps hızda dalgalanma varsa ciddi hız düşüşleri olur. Hız düşerse kalitede düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.