< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 15 Haziran 2025; 19:54:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (318. sayfa)

-
-
Bu sezon paket var mıydı hesabınızda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2148 geçen sene bende almıştım busene bu fiyat yok..... 179 199 gibi fiyat yazanlara inanmayın... Tod hesabınızı kontrol edin .....Fake işlemlere resimlere aldırış etmeyin.!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene kullanmıyor olsaydın verecekti işte yalan borcum mu var 199 a veriyor bana. geçen sene üyeliğim yoktu
-
Yalan olan 179
199 aldık hepimiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bize niye çıkmıyor 199
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: plus007
2148 geçen sene bende almıştım busene bu fiyat yok..... 179 199 gibi fiyat yazanlara inanmayın... Tod hesabınızı kontrol edin .....Fake işlemlere resimlere aldırış etmeyin.!ben de 199'dan aldım?
-
Şans
Bende de 2148 görünüyor ama aldırmıyor. Gerçi alacağımdan değil zaten öylesine denedim. Bu leş lige o kadar para verilmez.
evet leş gibi, o nedenle yeni digiturk'ü iptal ettim, almayacaktım kesinlikle. burada birisinin 199 tl'ye aldığını görünce elim kaydı yine almış oldum. en azından premier lig ve formula 1 takip ederim dedim ama tod görüntüsü inanılmaz kötüymüş, 2025'de 720p olduğu bile şüpheli bir görüntü var. bir yerde okumuştum maç günleri TV'dde 1080p oluyor vs. ne kadar doğru bilemedim.
-
Maç günleri sanırım 1080p yapıyorlar bein sports 1'deki kanalı ama maç bitince yine eski haline dönüyor.
Yıl 2025 ve hala bu standart gerçekten çok düşük. 1080p ve yüksek bitrate'i sağlayayacak altyapıları yok halen.
-
TOD 'u yurtdışında kullanan var mı? Almanya'da süper lig maçlarını veya diğer içerikleri izleyebiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Haziran 2025; 19:36:36 > -
Teklifleri nereden görebiliyoruz?
yukarıda benim tod'um yazıyor, orada
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadTOD 'u yurtdışında kullanan var mı? Almanya'da süper lig maçlarını veya diğer içerikleri izleyebiliyor muyuz?
direkt vpn'siz süper lig maçları açılıyor diye biliyorum, diğer içerikler için reddit'te gördüm de vpn açıyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmtyc -- 16 Haziran 2025; 20:11:10 > -
-
Dün ki olaylardan sonra Bu lagim çukuruna dönmüş ligi para verip izlenmek istemiyorum
Erol Bilecik meselesi mi?
-
Yandaş PFDK watsap mesajları meselesi
Eski üyeyiz diye herhalde Bize üyelik aylık 329 tl çıkıyor, sitesinde ise üyelik fiyatı 299 tl. Saçmalığa bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsiyahbembeyaz -- 19 Haziran 2025; 1:50:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X