Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.926
Cevap
214
Favori
641.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam
    Tod,mu
    Beinconnet,mu
    BEDAVA OLAN.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • more61 M kullanıcısına yanıt

Hocam bende telefon doğrulması vs yok.

Belki ondan görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Telefon bilgisi girmeden üye olunmuyor şuan. Eski bir üyelik olsa gerek sizinki

• Çok eski bir üyelik evet

• SGNTR kullanıcısına yanıt

kullanmadığım üyelikle bu fiyata alabildim. 199tl (2388tl) teşekkür ederim.

yıllardır kullandığım hesapta 3948tl oluyordu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCooL -- 8 Haziran 2025; 11:56:42 >
  • MrCooL kullanıcısına yanıt

selamlar, kullanmadığım bir üyelik vardı email'im ile giriş yaptım, evet bende de 199 tl fakat cihaz doğrulamayı nasıl yapacağız. kullandığım numara iptal ettiğim digiturk'te (bein connect) kaldı. başka bir telefon numarası mı kullandınız? yoksa digiturk iptali sonrası bein connect'ten düşüyor mu numara dersiniz

• mhmmtyc M kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sıkıntı vardı kardeşimin numarasını ekledim kod ona gidiyor o şekilde sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAyılmAz59 -- 8 Haziran 2025; 21:21:51 >
  • mhmmtyc M kullanıcısına yanıt

benim kullanmadığım üyelikte telefon kayıtlı değildi. ama başka bir telefon numarası ile olabilir sanırım.

• MrCooL kullanıcısına yanıt

Kullanmadığım üyelik dediğiniz ne kadar kullanmadığınız bir hesap :) benim de 2 yıldır abonelik satın almadığım hesabım var ama 199 tllik teklifi göremiyorum.

bana özel kısmına baktınız mı? normal teklifler kısmında 299 tl, bana özel kısımda 199 tl.. belki önceden üyelik alanlara tanımlamadılar. ben üyelik almamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmtyc -- 10 Haziran 2025; 16:25:26 >

2020'de üye olup hiç abonelik satın almadığım hesap.

• Benim hiç abonelik almadığım hesaba 299tl teklif vermişler. Bu teklif sabit mi yoksa ilerde 199tl teklifi gelir mi.

• Ödeme yapamıyorum sürekli ödeme hatası alıyorum çözümü yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim paket aboneliğim bitti 5 gündür. Çıkan teklif

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt

Aslında 1920*1080p kaliteli dijital yayın verseler aylık 200-300-500 para değil.

Bugün bir yemek yiyorsunuz 300-500 lira.

Nedir futbol keyif işidir. Özellikle EPL için değer ama şimdi 55 inç veyahut 65 inç tv lerde 720p yayın izlemekte saçma.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekil. Rezalet bir teklif yeni hesap açınca 299 zaten, geçen yıllardan hesabı olup almayanlar çok ucuza getirdi.

• beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

2 hafta önce falan kullanmadığımız iki hesap vardı benim ve eşimin. aylık 199dan aldım 2388e ama şimdi 179 liraya geliyor sanki.inanılmaz.Seneye artık.zam gelecek diye son hafta almıştık.

Edit: 199 olanı da aldırmıyor yukarıdakini de aldırmıyor.Seçilen kampanya üye için uygun değil diye uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 11 Haziran 2025; 19:14:16 >
  • merhaba bana da çıkan teklif 329 tl neden böyle oluyor ne yapmak gerekir?

• Arkadaşlar merhaba forumda aradım fakat sorumun cevabını bulamadım o yüzden size yazmak istedim. Benim bu sene Temmuz ayında bitecek Tod üyeliğim mevcut, bugün Digiturk uydu üyeliği yaptırdığım için bu üyeliğimin yenilenmesini istemiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor acaba? Kredi kartını silmeyi denedim fakat silinmiyor.

• engkaya E kullanıcısına yanıt
    todda paket bitince kanallar kapanıyor otomatik yenilenmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.