< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (240. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
Ben Google dns ekledim. 8.8.8.8/8.8.4.4 bakalım fark edecek mi. Tod engellemiyor dns yi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modem ile tv arasındaki bağlantıyı kablolu yaparsan.wifi göre kopma hiz düşüklüğü minimu düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kablolu bağlantı ile olması TV'nin en iyi yöntem. Ama maalesef modem ile TV arasındaki mesafe çok bana uymaz kablolu
Ekstra DNS değiştirme yapsak. yanlız benimki Türksat kablonet bende olacağını zannetmiyorum ama daha iyi sonuç alırız diyorsunuz yani bir denemek lazım.
Beinconnect oluyor Tod'da olmuyormu
Hocam onu da denedim. Ethernet ile hızım 80 mb yı geçmedi. 5ghz wifi ile 150mb alıyorum. Benim modem ethernet ile hız sınırı var 100 MB yı geçmiyor.
Tod da bu şekilde sorun olmuyorsa bu da bir yöntem ama bunu test etmek için yeni sezonumu bekleyeceğiz 😀 yoğunlukta test etmek lazım.
Aynen ama pek ümidim yok toddan.
Vallahi bir maça üye olalım izleyelim dedik çözüm için uğraştığımız işlere bak onu oradan yap bunu buradan çek ayarla😀
Bu yöntemleri ayırdığımız zamanı başka mecralarda harcasak uzaya giderdik.
Teşekkürler Digiturk
Teşekkürler Beinconnect
Teşekkürler Tod
Hocam dns ayarını modem üzerinden değil.Tv anroid Google tv ise dns uygulamasi yükle ordan dns aktif et.
Google tv benim dns uygulamasini kurdum.bircok dns adresi var.
Ekran resmi paylaştığımdan randıman aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Android tv ye manuel olarak dns kurdum. Bunun programı da mı var? Adını söyler misin
Mi box var onun üzerinden izliyorum ona kurup denemek lazım uygulama ismi nedir, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 31 Mayıs 2024; 16:53:39 >
Bu yöntem ile kurdum ben gayet basit Dark Modeyoutube
Change DNS on your Android Smart TV or Android Smart TV Box, DNS Settings on android Smart tvhttps://www.youtube.com/watch?si=SSiuL5EPkThmFrKC&v=qJAL2mOS4Qs&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Google Play'de Uygulama var iki tane
3G versiyonu
Diğeri paralı olan versiyonu
ÜCRETLİ VE 4G- LTE
Modlu versiyonunu bulmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 31 Mayıs 2024; 17:3:57 >
Teşekkürler hocam. Evdeki modemde gayet güzel kalıcı oluyor bu dns değiştirmek. Ama köye gidip cep telin internetini boxa bağlayınca sıkıntı oluyor. Çünkü cep tel interneti ipsi sabit olmuyor. Baz istasyonu değişince cep internetini ipsi de değişiyor.
Demeyelim müsait zamanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 31 Mayıs 2024; 17:11:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkürler hocam bilgiler için
Tamam kurcalayayım biraz çözeriz, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X