Hocam 1.Yeni üyelik açmış ama hiç paket almayanlara 2.tod üyeliği var.paket almış ama bir daha paket almamis yenileme yapmamış. 3.Suan 1-2 göre uygun teklif. 4.telefon chrome opera laptop tod hesabım ordan teklifleri kontrol edin derim. 5.Tod hesabımdan 129 tl. 6.Telefonuza yada mail adresine tod ile ilgili kampanyalar gelir.ordan bakabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 24 Mayıs 2024; 21:47:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (233. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

19 oy
Öne Çıkar

42. Sırada
bugün en iyi #10
Giriş
-
-
Hocam buna göre yeni üyelik açabilirsin.
1.tod aç
2.satın al asagida teklifler var.
3.kafana göre birini seç
4.satın al tıkla
5.sepetin paket odeme tutarı
6.devam et
7.üye ol giris yap
8.üye giris ismlerini yaparsın.
9.farklı mail telefon
10.uyelik işlemleri oldumu
11.sectıgın paketin odemesi cıkacak
12.tod sayfasından bi yere tıkla
13.üyeligin aktif
14.paket ödemeside cıksa sen bilgileri girmeden ödeme alamaz.
15.hesabıma tıkla
16.ordan teklif uyelık yenı oldugun için hemen sisteme düşmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce kardeşimin adına açtığım hesaba girdim 129 TL 1 yıl kampanya gözüktü ama 2023 2024 sezonu yazmakta sonradan sıkıntı çıkmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle yazıyorsa sıkıntı tabi açık açık yazmış adamlar
12 aylık 4 ekran tod kodum mevcuttur. Yanıma ortak arıyorum
Digiturk Beın Connect (4 Ekran) 12ay Süper Lig #30345645 | CarrefourSA spor extra dahil değil ama peşin 12*169 karşılığında fiyat var.
-
-
-
-
Ücret ne
Ben bende uydu üyelik var ayda 150 tl ödüyorum niye buna 239 tl veriyoruz ki
Hocam durumunuzdan şüpheliyim. Lig başlayınca sonucu haber edersiniz.
Şüpheli derken.
Hocam 129 tl.
239 tl paket yok
249 süper dolu iki sezon.
Uydu üyeliğin varsa.
Tod gerek yokki
Kimse kimseye ver demiyor.
insanlar cebine bakıyor.
Spor yıldızı güncel 259-279 tl.
Temmuzda zam gelecek.
2 katı para verme yerine 129 tl mantıklı geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 25 Mayıs 2024; 14:21:36 >
Çünkü 2023 /2024 süper lig yazıyor. Tamam 12 ay diyor ama bunların sağı solu belli olmaz. Yani umarım ulusal kanallar ve eğlence paketi ile seneye baş başa kalmazsınız.
Başlangıç tarihi ne yazıyor.
25.05.2024
paket fiyatları belli.
extra - 0 - tl
eğlence - 0 - tl
süper lig 129 tl
peşin 1548 tl.
paket almadım.arkadasa fikir olsun diye paylaşım yaptım.
Ligler bitmiş kim 1548 öder.
Gecmise yolculuk olmuyacagina göre.
Bazen insanlar anlamak mı istemiyor anlamıyorum.
129 tl forumda alan oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 25 Mayıs 2024; 14:51:30 >
Onları bende okudum, umarım öyle olur da bizde alırız. Kimsenin mağdur olmasını istemem bende
Mesajınızı sonradan ekleme yaptınız. Niçin almak istemeyelim uygun fiyat bulunca. Burası Türkiye. İnsanlar paralı 1 yıllık vpn satın alıyor. Iss kafasına göre sonradan o vpn ı yasaklıyor. Verdiğin para ile beraber ortada kalıyorsun. Hiç bir hak iddia edemiyorsun. Örneğin turkcel superonline. Onu demek istedim.
Detaylı yazmak istedim.insanlar acayip tepki veriyor.Arkadasin uydu üyeliği var.tod almak zorundamiyim.kimse boğazına yapışmıyor al diye.Boyle teklif var.insanlarda faydalansın.Paylasim yapıyoruz.Bircogunda haberi olmuyor.Olmucak heryerlere çok takılma var.Gereksiz yani.Farkindaysan aynı konu üzerinde dönüp duruyoruz.
Oysa çok basit.
Paket ismi belli ve başlangıç tarihi.
Spor yıldızı uydu üyeliğim var.Suan sıkıntılı anlaşma olmasa 129 mantıklı yada farklı yolla izleme yolu çok herzaman yasal dan yanayız.
Suan sağlam farklı yollarla orjınal 4k 2-3 geri gelme yada Feed 50 euro dan başlıyor.
Google tv var.Maclari izlicek birçok uygulama var.
inat tv-tv master-rectv-anka-golge plus-gpik-watch box.
Türksat lnb yanına bir tane lnb taktırdım.Azerspace biss ile premier lig-ispanya -İtalya-atp 1000-uluslar lig - uefa şampiyonlar konferans her hangi ücret ödemeden izliyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 25 Mayıs 2024; 15:43:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X