sanırım en enteresan problemle ben karşı karşıyayım :) hesaba girdim ve yanlışlıkla tıkladım ve bir paket tanımlandı fakat herhangi bir ücret çekilmedi. ne kart bilgilerim kayıtlı ne de apple'da aboneliklerde herhangi bir ödeme görünmüyor. daha tuhafı da; paketin ismi; ''-2023-2024 Yıllık Süper Lig Paketi ve Sporextra /Eglence Bundle Kampanyası'' başlama tarihi bugün bitiş tarihi de 2025 mayıs ayı :) ne yapacam bilmiyorum, diğer ay ödeme çıkar mı yoksa ücretsiz mi oldu bu paket? |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (232. sayfa)

-
-
Hocam sakin olay çok basit hatta tekrardan yeni üyelik açtim.sana yardımcı olmak için.
1.tod aç
2.satın al asagida teklifler var.
3.kafana göre birini seç
4.satın al tıkla
5.sepetin paket odeme tutarı
6.devam et
7.üye ol giris yap
8.üye giris ismlerini yaparsın.
9.farklı mail telefon
10.uyelik işlemleri oldumu
11.sectıgın paketin odemesi cıkacak
12.tod sayfasından bi yere tıkla
13.üyeligin aktif
14.paket ödemeside cıksa sen bilgileri girmeden ödeme alamaz.
15.hesabıma tıkla
16.ordan teklif uyelık yenı oldugun için hemen sisteme düşmez.
-
Hocam selam tekrar, geçen gün bu yorumla yardımcı olmuştunuz bana. Size bir sorum var, "Haftanın Maçları" menüsüne baktığımda bu hafta oynanacak hiçbir maçı listelemiyor Süper Lig'den. Bütün yabancı liglerin maç programları listeleniyor ama Süper Lig yok?
Bu paketi almıştım inşallah katakulliye gelmedim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 23 Mayıs 2024; 22:0:37 >
-
Hocam herhangi bir sorun yok içiniz rahat olsun.uyeliginiz başlangıç bitis ile digitürk bütün süper lig extra eğlence açık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi biraz daha netleşti. Bu şekilde bir daha deneyeyim.
Tekrar teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birsey değil.Sonuca göre haber verirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben tod üyesiyim tekliflere girdiğimde 249 Tl çıkıyor 129 tl çıkmıyor maalesef bana
-
1.tod üyesi olup paket alıp sonra yenilemiyenler için
2.tod üyesi olup hiç paket almayanlar için
3.telefon yada laptop tod açin hesabim kısmından tekliflere bakın.
-
Şimdilik 249 TL yeni hesap için yapılan teklif.
Bakalım bir süre bekleyeceğim.
Diğer taraftan 2003 yılında ilk aboneliğimde 29 TL veriyordum.
Yaklaşık 20 USD ediyordu. Kabaca değerlendirince bugünkü fiyatları kendime hafiften dokunduruyorum neden bekliyorum diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Size neden beklediğinizi yazayım ; O günkü gelirinizin alım gücü ile bugünkü bir mi? Dolayısı ile haklı olarak düşünüyor insan, alsam mı, almasam mı diye
Bana da teklif gelmis 2388 tlbende bekliyorum sezon sonuna kadar
Aynen. Hatta bence temmuz sonu ağustos başına kadar beklemek lazım. Ayda 129 liraya teklif varken niçin gidip 199 veya 249 lira olanı alalım
Ligler bittimi büyük ihtimal uyguna teklif olur.Aslinda 249 tl olanın fiyatı normalde 219 tl olması lazım.
209+10 (4 ekran)
4k ekran için +10 TL fark olması lazım iken 30 tl fark koymuşlar.2 sezonluk paket olduğunu için 249 tl ama ligler bitince yıllık paket oldumu benim tahminim 199+209 her ikisi için +10 4k ekran.
Arkadaşlar selam kutulu digitürk almak istiyorum süperlig izlemek istiyorum olursa Avrupa maçlarında olur istediğim zamanlarımda istediğim zaman online izlemek istiyorum hangi uygulamadan hangi paketi almak istiyorum tahüt falan nedir internette üzerinden baktım bişey anlamadım kafam karıştı birde kutulu alırsam farkı eve taksam kullanabilir miyim ? Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bundan herkes şikayetçi sitesine girdim Tod' un site kullanılamıyor menülerde gezemiyorum bunlar bilerek yapıyor sanırım. Hangi kanalda ne var üç beş paket açıklayıcı bir bilgi yok. iki sezon diyor 2024-2025 tek sezon diye yazıyor. Bu şekilde millet bilinçsiz biçimde üye olsun aldığım paraya bakarım anlayışı var vallahi, biraz şöyle böyle yöntemler verirler ama üye olmak çok zor. En iyisi sen müşteri hizmetleri tabii numarasını bulabilirsen oradan ulaş derdini öyle sor. Bende öyle yapacağım. Seneye izleyeyim diyorum ama hangi zaman nasıl alacağım muamma öğrenemiyorum.
Cihaz şeklinde alırsan evinde çanak olması lazım kutu ile izleyenebiliyor. Geriden gelme kopma vb. sorunları yok deniyor.
İnternetten izlemeye göre avantajlı gibi duruyor.
Ayrıca beinconnect uygulaması üzerindende üyeliğini kullanabiliyorsun. Yani tablet, bilgisayar ve cep telefonu üzerinden izleniyor.
Tod ise sadece aynı altyapı ile internet üzerinden hizmet veriyor bunlarında fiyat farkı oluyor.
Bu şartlarda kafana hangisi yatarsa bakabilirsin. Ben sadece ne zaman üye olacağımı bilemiyorum, Şimdi mi yoksa iki ay sonra mı
Bilgi olmadığı için o yüzden bu foruma geldik adamların beceriksizliği. Her mesaj atışımda sinir oluyorum böyle işlere.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Üye olmak için ligler başlamadan öncemi iyi teklifler olur yoksa ligler bitince talep azalınca mı hangi zaman üye olmak lazım birde aylık ödeme ile 12 aylık tek sefer arasında hangisi daha uygun olur
Yani bunların sağı solu belli olmaz. Ben kendi açımdan ağustos ayına kadar üye olmayı düşünmüyorum. Belki de hiç üye olmayabilirim. Uzun lafın kısası acele etmeyin derim
Tamam bende bekleyeyim biraz. Aynen bende belki de hiç üye olmayabilirim.
Zaten üye olmasınlar diye tüm engellemeleri yapıyorlar. Böyle politika olmaz gerçekten hak etmiyoruz bu kadar kötü hizmeti. Sırf futbol seviyoruz diye adamların çektirdiklerine bak kullanıcılara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 24 Mayıs 2024; 16:52:31 >
Bu foruma uzun zamandır üyeyim. Bekleyince ucuza alana pek rastlamadım. Umarım beklediğiniz gibi olur.
Üyeliğimin bitmesine daha 5 ay felan var acaba ondan dolayı mı bu fiyatı veriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X