Teklifin geçerlilik süresiyle ilgili bir ibare görmedim hiç. Kaçırmadan alayım dedim belli olmaz ileri ki günlerde arttırabilirler diye. Aslında gelecek sezon 1 Haziran'da bitiyor, paket 21 mayısta. Son 1-2 haftayı kapsamayacak sanırım. |
beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (230. sayfa)

-
-
Suan teklif bendede geçerli.haziran 5 gibi olsa ligler denk gelir.senin seneye bu zamanlar bitecek.249 teklif mantıklı ama suan almanın avantajı yok ligler bitti.üç ay önce almis olmak mantıklı idi.seneye temmuz gibi biterdi.
249x12=2988
2988/12=199 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 20 Mayıs 2024; 12:6:21 > -
Son 1-2 hafta sorun değil, bi kampanya olur yine yenileriz, yine izleriz. Ailede telefon çok :)
-
www.beinconnect.com.tr adresinde sorun yaşayan var mı acaba? Siteye giriş yapıp canlı yayın izliyorum ama bazen kanal değiştirirken video oynatıcı oynatmıyor,öyle siyah ekran kalıyor. Bu hatayı verince hiçbir kanalı izleyemiyorum,geçiş dahi yapmıyor.Bilgisayarımda herhangi bir güvenlik yazılımı yok.Sadece Adguard for Windows kullanıyorum ama onu da devre dışı biraksam aynı hatayı alıyorum.Son sürüm Win 11 ile Edge kullanıyorum.Tarayıcıda da herhangi bir eklenti mevcut değil
Edit:Firefox ilk başta 502 hatası verdi.sonra açıldı ama aynı hata devam ediyor.5-10 kanal değiştirince sonraki kanallar izlenmiyor.Siyah ekran kalıyor. Video oynatıcı ekranında takılı kalıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tod ve beinconnect sistemsel hata var.belli kanallar çalismiyor.telefondan baktın mi telefonda aynı sorun oluyor mu.
-
Senin nasıl kolayina giderse en mantıklısı o illa hersene aynı kampanya olacak diye kaide yok.bu işler kısmet işi.bu dönem olmus almişşin.hayırlısı olsun.
uydu spor yildizi üyeligim var.bu yil kampanyalar cok farklı kime ne tutturursam.tod fiyati suan uygun.spor yıldızı olmadan önce farkli yolla izliyordum.saglam suan 50 euro dan basliyor.tanıgım yer sartlari zorladı.40 euro kadar düştü.bişeler almak istiyon tl üzerinden degil euro dolar üzerine satmaya calisiyor.digitürk içinde geçerli kur ne kadar düşerse bize faydası var.yada kotu ihtimal tv google tv bir sürü apk var ondan izlemek yada telegram da kırılmıs adresler paylasılıyor.onlar bile iş görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 20 Mayıs 2024; 12:19:37 > -
Seneye de 129 değil de 159-199 gibi fiyatlar olur kampanyalı olarak. Bu paralara artık dönüp bakılmıyor maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
199 liraya 4 paket sigara alınmıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4k 60 fps mi? TODdaki yayın 1080p bile değil
Aktifleşmeyebilir onu denemediğimden bilmiyorum. Daha sonra almakta kodu fayda var
-
tod kampanyalarını inceliyebilirsiniz.
yıllık 2028
aylık 169 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 20 Mayıs 2024; 13:12:43 > -
Hocam.guvenilir.mi bu site
vodafone hattınız varsa.vodafone yanımdakı tod teklifler bu site üzerinden oluyor.
-
Eyvallah hocam ürün satışta değil ama sipariş edilemiyor.Bekleyecegiz bakalım satışa çıksın
-
h(Yıllık Paket)
Paket Fiyatı
1.548,00 ₺
(Yıllık Paket)
Paket Fiyatı
0,00 ₺
(Yıllık Paket)
Paket Fiyatı
0,00 ₺
Bugün Ödenecek
Toplam Tutar
Hocam cok basit hemen satın al bas sana detayli bilgieri veriyor.bugun aldın mı seneye bu zamanlar bıtıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 20 Mayıs 2024; 13:55:30 > -
-
biten lig için sana neden 1548 paket satsın.odemeye gec bir yıllık diyor.simdi aldın.1 yıl gecerli kafanda soru işareti varsa.forumda alan oldu.onlara daniş istersen.ligler bitmiş.sana neden 1548 paket satsın.
-
2023-24 neden yazmışlar o zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GALATASARAY - FENERBAHCE super derbisini kacirmamak icin TOD ailesine geri donmenin tam zamani! Tum Super Lig maclarini, Turkiye'den ve dunyadan canli spor karsilasmalari, en sevilen film ve dizileri ayda sadece 129 TL'ye izleyebilirsin. Firsattan yararlanmak icin https://www.todtv.com.tr/kullanici/giris?r=%2Fkullanici%2Fpaketler tikla! Teklifini Hesabim/Paketlerim sayfasinda gorebilirsin! Elektronik iletisim izninizin iptali icin IZINIPTAL yazarak 3473'e ucretsiz gonderebilirsiniz. Krea Icerik Hizmetleri ve Produksiyon A.S (Mersis No: 0295011114100016
Buna gelen mesaj bana sunulan teklif.
Dün bunu alsaydım.129 tl derbıyı ızlıcektım.kredi kartına 12 aylık peşin 1548 tl.sana kalmıs pesın yada kredi kartina ödeme yapmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venue1453 -- 20 Mayıs 2024; 14:15:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X