Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ardnz , falc10 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.312
Cevap
182
Favori
590.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık anlamını tamamen kaybetti. Fiyatlar çok yüksek ve maçlar farklı platformlarda. Şu anda en mantıklısı iptv. Son 1 senedir tamamen iptvye geçtim bu sezonda aldım. Tereddüt edenler varsa iptvyi tavsiye ederim.

• Benimde son alışımda bir daha kesinlikle tod bein almam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hangi marka hangi model

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davut6767 D kullanıcısına yanıt

bilgisayar hocam vestel v1341 ama android TV İşletim sistemi kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 28 Eylül 2023; 11:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mibox bein connectte 77.kanalda ızgara örgüsü gibi beyaz çizgiler anlık olarak gözüküp gidiyor, maç sırasında daha sık oluyor. Diğer kanallarda bir sorun yok. Sizde de böyle bir sorun var mı?

• murat gülen M kullanıcısına yanıt
    Bende de maç esnasında olmakta. Sebebini bilmiyorum . Baklava deseni gibi anlık görünüp kaybaoluyor.

TOD TV de vardı ama sanki Bein Connect de yoktu gibi hatırlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tod TV ve BeIn Connect de beIN sports kanalları tekrar 1080p ye yükseltilmiş.

beIn Sports 1: 1920x1080 4600 kbps

beIn Sports 2: 1920x1080 6000 kbps

beIn Sports 3: 1920x1080 6000 kbps

beIn Sports 4: 1920x1080 6000 kbps

beIn Sports 5: 1920x1080 6000 kbps

• Dolmetscher kullanıcısına yanıt
    30 fps oldugu gibi ise hic gerek yok 1080 e

• Smart TV'de 50 fps gibi sanki ama haklısınız yine de.

• Apple TV uygulamasında 2.3.4 ve 5. kanal 50 fps yağ gibi ama 1. kanal 25/30 fps. 2. lig maçlarını ve yabancı ligleri neredeyse uydu kalitesinde izliyoruz ama üç büyüklerin maçlarını hala slayt gösterisi gibi izliyoruz. Belli ki bu kasıtlı bir uygulama. Adamlar canları istediği gibi yayın yapıyor sen hd izlemişsin sd izlemişsin hatta donmuş izleyememişsin hiç önemli değil, gerçekten rezalet. Muhtemelen Bein Media, Fransa'da veya diğer hizmet verdiği ülkelerde çok daha titiz çalışıyordur. Ama nedense uluslararası çoğu firmada olduğu gibi Bein de Türkiye'ye değer vermemekte, sallamamakta. Bu platform Bein grubuna satılmadan önce her türlü teknolojiyi yakından takip ederdi. Eski maç özetlerine baktığımızda dahi yayınların bugünkünden daha kaliteli olduğunu çok net görüyoruz. Hatta 2009'da o günkü şartlar altında bu platform Digiturk Web Tv ile 2600 kbps silverlight yayın yapıyordu. YouTube dahi 480p idi HD değildi o zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolaosates -- 30 Eylül 2023; 14:26:16 >

• nikolaosates kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç sorma ipad den izliyorum ben de ilk yatı sıkıntı olmuyor mesela ikinci yarı çamurlaşıyor düzeliyor kafasına göre takılıyor. Birdaha töbe almam bu şekilde stres atacaz diye maç izliyoruz stres oluyorum yemin ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv ye tod uygulaması kuramıyorum. Telefondan açıp tv den nasıl izlerim? Veya Laptopu hdmi ile tv ye bağlasam laptoptan açsam o şekilde izleyebilir miyim?

• Quaresma2016 Q kullanıcısına yanıt

olur izleyebilirsiniz ama 720p izlersiniz

• Wifiden todu acmaz oldum bilgisi olan var mi

• davut6767 D kullanıcısına yanıt
    Bende sıkıntı yok wifi ile

• Özgü® kullanıcısına yanıt

bende de var aynı sorun ama çözemedim

• brk1995 B kullanıcısına yanıt
    Ben cozdum simdi modemin fisini cektim 1 dk sonra taktim ama fisi cektikten sonra modemin power tusuna 10 saniye basili tuttum simdi acti

• İşe yaramadı bende

• Dolmetscher kullanıcısına yanıt

Zahmet etmişler :) bunun için beIN kutlama yapmalı yani. Yıllar sonra 4600 kbps ve 6000 kbps veriyorlar.

Not: Test ettiniz mi? Ekran resmi var mı bu kalitelerin?

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Evet, uygulamadan giriş yapıp kaliteyi seçebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.